| Poster |
Message |
svenson |
mitteorig. esiklaasi sobivus chevyle
probleem järgmine: Vaja on esiklaasi(liimitav) ja nii palju kui mina uurinud olen on sellele margile (Chevy Monza) see tõeline defitsiit euroopa mandril. Võibolla kuskil lammutuses juhtub kogemata olema...
Minu mõte oleks leida sobiva kumerusega klaas mõnelt euroopa või usa autolt, mis on rohkem levinud. Tegelikult loodaksin leida mõne andmebaasi, kus oleks kirjas erinevate klaaside parameetrid (kui leidub sellist andmekogu).
Ja sealt leiaks ehk endale sobiva, mis enamvähem sarnaneb minu auto esiklaasi mõõtmete ja kumerusega (suhteliselt nõgus/lame) . Vajadusel saaks klaasi lõigata sobivaks, kui kumerus sobiks.
Ei ole ka jõudnud uurida veel Saint Gobaini tehasest palju võiks custom klaasi tegemine maksta, kuid kardan et hind tuleb meeletult kõrge. Vähemalt Autover ütles hinna, mille eest saaksin V8 swapi ära teostada.
|
| 07.03.2005 at 15:38 |
|
Astro SS |
Soomes tehakse mõõtude järgi, üks firma oli vist Tikkulan Autolasi.
Uuri netis või vanadest V8 Magazine ajakirjast,
| 07.03.2005 at 19:18 |
|
zeke |
ma vaatan practical classicsist järgi kui õige ülesse leian seal oli mingi vana soomes kellelt sai special esiklaase.
| 07.03.2005 at 20:28 |
|
Maik
|
Eestis tehakse kah mõõtude järgi!
| 07.03.2005 at 20:29 |
|
Madman
|
Tehakse küll aga mitte kumeraid...
| 07.03.2005 at 20:54 |
|
Martin460 |
Soome firma nimi on Kuttilan Autolasi-uuri sealt kõigepealt.Ja kui nad tehasest ei müü siis neid esindab Hämeenlinna romula mis on Helsingist 100km.Mina sain oma kunagisele Lincolnile uue esiklaasi nii,et Hämeenlinna romula saatis klaasi postiga Helsingisse kust siis üks tuttava-tuttav käis kaubikuga järel .Raha maksis Helsingis postkontorisse...Endal ei olnud muud vaeva kui helistada Hämeenlinna.Linc.MarkV-e uus esiklaas läks koos saatmistega ja autojuhi preemiaga 3500,-EEK-i ,originaalklaas usa-st oleks läinud 7500.
http://www.netello.com/kuttilanautolasi/
| 07.03.2005 at 21:16 |
Last edited 07.03.2005 at 21:18 by Martin460
|
kalev35
|
jaa.jaa.. olid ajad!
nüüd vaja USA-st Mark VI esiklaas... 
| 07.03.2005 at 21:42 |
|
Marco |
Kui omal ajal uurisin, siis kas Top Parts või US Parts (kumb, enam ei mäleta) pakkus Monzale esiklaasi hinnaga 1800 eek. |
| 10.03.2005 at 11:35 |
|
altraditional |
Oleks vaja infot, kust saada 50date usakale esiklaasi. Selle soome Kuttila leht enam ei tööta ja muud kontakti nendega ka leidnud ei ole. Kõik variandid teretulnud, nii meie lähistel kui usas. |
| 26.11.2006 at 10:52 |
|
ammi
|
Kas sellest lingist on abi?
http://tinyurl.com/oycvg
Räägivad,et teevad kõikidele autodele.
|
| 26.11.2006 at 11:49 |
1 edit. Last edited 26.11.2006 at 11:50 by ammi
|
altraditional |
Aga mulle räägivad et ei tee. Suunasid kuttilasse.
Ammi, saatsin priva. |
| 27.11.2006 at 14:25 |
|