register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : K: Astro tagavedrud?  
Poster Message
PlyVal64
K: Astro tagavedrud?
Tundub nii, et 7-8 inimest on siiski käinud vanakesele üle jõu ja plastlehed lõplikult lõhenenud. See vist tavaline Astrote puhul??? Aga vaja nüüd midagi korralikku sinna panna. Vaatsin vanadest teemadest, et ühel olid pandud metall-lehed, kuid need liiga jäigad. Siit ka küsimus spetsidele: kas otsida kasutatud plastid või otsida võimalus metall-lehtede tegemiseks? Äkki kellelgi on ka midagi pakkuda.
29.04.2005 at 13:39
eikeegi
Tavaline neh. Minu omal murdusid originaalid üldse tagurpidi. Algul ei saanudki suurt midagi aru, aga aja jooksul vajus kast järjest rohkem kaldu ning rõveda vibra lõi ka sisse (vale nurga alla vajunud kardaan kippus käigukasti kallale). Sai siis need plastasjandused minema visatud ning ühte oma elutee lõpetanud Astrot lahatud. Sel olid vedrud juba väidetavalt Lehtvedrus ümber tehtud (väsinud originaalile olid metall-lehed peale pandud). Tagumine ots tõusis küll jupp maad kõrgemale ja ega ta väga pehme ka pole, aga toimivad täitsa ilusasti senimaani. Eks seda jäikust annab mingil määral tegemise käigus seada kah. Mina tegelikult polegi ühtegi vanemat Astrot näinud, millel tagumised vedrud oleksid originaalkujul säilinud. Need asjandused, mis sinna tehases on pandud, polegi vist eriti pikaks kasutusajaks mõeldud. Vähemalt hiljem neid risusid vaadates tundusid küll üpris naljakad teised. Minu mäletamist mööda neid sellest materjalist, millest originaalid on, enam ei tehtagi. Kui ka kusagilt väljamaalt tellida, siis uued on kõik metall-lehtedest. Metallist asendusi teeb siinmail nt selline ettevõte, nagu OÜ Lehtvedru. Vähemalt paar aastat tagasi oli see nii ja oma jutu järgi olid nad neid päris palju teinud. Hinda täpselt ei mäleta. Mulle telefonis öeldi mingi suhteliselt kole summa (7K tükk vist oli), aga ju ma sain asjast valesti aru, sest hiljem olen kuulnud ikka oma 3 korda, kui mitte rohkem, väiksemast numbrist. Astro SS on nendega vist natukene uuemal ajal ja lähemalt suhelnud, järsku ta mäletab või teab täpsemalt.

29.04.2005 at 14:07
astro94

Koivunenis olid metallist pool aastat tagasi 2500.-üks pool.

29.04.2005 at 14:52
Astro SS
Lehtvedru küsis minu käest (telefonis ) 2000.- :* too oma vanad vedrud siia ja meie paigaldama vanade otsade külge metallist vedrud *

Originaal on fiiberplastist ja tunduvalt mugavamad kui metallist. (nii vähemalt väidavad usaonud,kes on sellise swapi teinud).
Mingist aastast (vist 96) toodetakse Astroid ainult metallist vedrudega ;) , ehk leiad mõnest kohalikust lammutusest 96 + Astro juppidena :D

29.04.2005 at 17:13
Astro-97

minu Astrol on ka metallist lehtvedrud taga, kummalgi pool neli tk. kusjuures alguses oli jah tiba jäigavõitu, aga siis sai abilehti otstest lühendatud ligi 30 cm. võrra ja nüüd on tulemus hea, ei loobi enam tagaotsa ja 7 inimese sõidu puhul ei ole vedel kah nagu alguses kartsin. metall-lehed olid juba autol siis all kui selle ostsin 5a. tagasi, nii-et kus või kes need sinna paigaldas seda ma ei tea.
29.04.2005 at 20:13
erwin
kas astrole mõne teise auto vedrud ei sobi? mul oli 10 aastat tagasi jagelemist toyota maastikuautoga(tagumised). alguses katsetasime vist gaz-51 esivedrusid .võtsime abilehti vähemaks ja sai vist pinnitud ka. rõõm oli üürike sest pideva kruusatee ja täislasti tõttu jättis ta mind katkise vedrupakiga metsa vahele. aga volga raf-i tagavedrud olid vist need mis pidama jäid....
23.06.2005 at 07:57
blazerK5
peaks andma välja sellise raamatu kus oleks kirjas mis vene auto juppidega saab usakaid remontida.tundub väga popp olevat.

30.06.2005 at 16:51
teps
ok,vana teema kyll aga kas sellistest pole ka abi? http://contentinfo.autozone.com/znetcs/product-info/en/US/aub/43161/image/8/
01.12.2009 at 18:31
Jutulind
:):):)

On jah vana teema. Ca 4 aastat vana isegi :D

'06 Fiat Panda 4x4
02.12.2009 at 16:19
Vanapagan

quote:
Jutulind: :):):)

On jah vana teema. Ca 4 aastat vana isegi :D
Seda enam.
Selle ajaga vedrud ju veelgi vajunud.

02.12.2009 at 18:38
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : K: Astro tagavedrud?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.