register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Uus ja asjalik abimees auto ostmisel.  
Poster Message
Max3,0

Uus ja asjalik abimees auto ostmisel.
www.docs.ee -tundub põnev :)

13.07.2005 at 14:12
tfr

Asja taga paistab Autohus Eesti olema.

Minu kontakt nendega igatahes väga viljakas ei olnud - sai nende veebist (siis veel www.autohus.ee) tellimisvorm täidetud, e-mail saadetud, kui 3-4 päeva jooksul reageeritud ei olnud, siis ka helistatud, aga ei midagi, konkreetset pakkumist mul nende käest saada ei õnnestunudki.
13.07.2005 at 15:03 Last edited 13.07.2005 at 15:03 by tfr
vvt

65 000 eek :eek

:bs :bs

13.07.2005 at 15:22
Max3,0

bs on see seetõttu et see on juba puhtalt mobile.de-sse sisestatud lollus mitte konkreetse saidi ega kellegi mu kui kuulutuse sisestaja lollus ja bs

13.07.2005 at 15:25 Last edited 13.07.2005 at 15:26 by Max3,0
ervin
muide, max, kuskohast sa selle lehe üles leidsid? ;)
13.07.2005 at 17:00
lauri
Võrdlesin huvi pärast mobile.de ja selle www.docs.ee hindasid. Odavamatel autodel tuli vahe ca 32tuh EEK ja kallimatel mõned tuhanded rohkem.
Mina küll nii laisk ei ole, et sellise raha eest tellima hakkan. Viimase aja hindadega küll kursis ei ole, kuid ca poole odavama raha eest võiks juba auto siia saada küll, kui ise rohkem sebida. Või eksin?

13.07.2005 at 17:31
ervin
hind on kalkuleeritud suhteliselt konservatiivselt, arvesse võttes kõikvõimalikke riske. tegemist on ka baashindadega ning oletatavasti saab ka autohus sellest hinnast veel alla kaubelda, mis tavakliendile on suhteliselt vähetõenäoline.
13.07.2005 at 17:43
5.0
ei tea, kas peaks rohkem naljaruubriiki panema või? Copy ühe auto kirjaldusest:
Kirjeldus:
hellblaumetallic, kere wurde juba taastatud, sõiduk muß fertig taastatud werden, restaurierungsobjekt, väga harvaesinev sõiduk, automaatkäigukasti, v8-mootor, ei sõidukorras, im kliendileping zu müüm.
14.07.2005 at 08:19
raix_
quote:
5.0: ei tea, kas peaks rohkem naljaruubriiki panema või? Copy ühe auto kirjaldusest:
Kirjeldus:
hellblaumetallic, kere wurde juba taastatud, sõiduk muß fertig taastatud werden, restaurierungsobjekt, väga harvaesinev sõiduk, automaatkäigukasti, v8-mootor, ei sõidukorras, im kliendileping zu müüm.
Paistab et nad vist lasevad selle otse babelfish tööriistaga ära tõlkida.
Endalegi jäid säärased totrused silma :D
14.07.2005 at 08:24
Olds

quote:
5.0: ei tea, kas peaks rohkem naljaruubriiki panema või? Copy ühe auto kirjaldusest:
Kirjeldus:
analoogseid kirjeldusi on seal kuhjaga:) Näiteks see: http://www.docs.ee/index.php?hash=d74292dd6d982ca8490ee1126c3bd59f&page=info&m-id=3&start=0 Eriti hea on auto nimi- Oldsmobile GUTLHASS-GALIAS :lol
Või siis see: http://www.docs.ee/index.php?hash=e42f10a3985b7ec364ded6d949d88c0d&page=info&m-id=0&start=0

14.07.2005 at 08:25 Last edited 14.07.2005 at 08:31 by Olds
smr
quote:
raix_:
quote:
5.0: Paistab et nad vist lasevad selle otse babelfish tööriistaga ära tõlkida.
Näita mulle, kuidas babelfish eesti keelde tõlgib
14.07.2005 at 09:46
raix_
quote:
smr:
quote:
raix_:
quote:
5.0: Paistab et nad vist lasevad selle otse babelfish tööriistaga ära tõlkida.
Näita mulle, kuidas babelfish eesti keelde tõlgib

uups...aga no idee on sama. Et miski programm tõlgib lihtsalt sõna-sõnalt need sõnad, millest aru saab.
14.07.2005 at 10:04
Max3,0

need hinnad on need hinnad millega sul auto käes on ja ma ei ütleks ,et kui auto24 lahti teha siis sealt just samade näitajatega autode puhul miskitest metsikutest hinnavahedest rääkida saab.

teine asi on see, et tähte norida oskab igaüks aga kui rääkida sellest kas lihtsam on saksakeelt mitteoskaval eesti keskmisel autostjal mobile-st autot otsida ja siis mõelda kuidas ta siia saab auto, mis hinnaga,mis kontakte selleks vaja, mis eeltööd jnejne....ma usun, et nii on LIHTSAM, palju lihtsam !

...ja see jutt,et oli huvi kindla auto vastu, tegid tellimuse ja sulle nagu ei tahetud seda autot muretseda või sul ei olnud võimalik kontakti saavutada ei taha nagu hästi uskuda selle põhjal mis elu on näidanud.

14.07.2005 at 10:09
Max3,0

quote:
uups...aga no idee on sama. Et miski programm tõlgib lihtsalt sõna-sõnalt need sõnad, millest aru saab.

to raix: et mismoodi sa siis seda mõtlesid, et tahad erinevaid näit audi a6 -tesid näha ja siis keegi tõlk kohe lives hakkab sulle erinevaid päringule vastavaid kuulutusi tõlkima või :D ...

14.07.2005 at 10:21
erik
Erinevalt tfrist Autohus mulle vastas. Seda, et auto toomine ca 5K, või noh, äkki ka 10K olenevalt autost ja asukohast. Saasin siis lingi, mis mind huvitas ja pärast seda oli toomise hind ca 35K. Selgituseks oli, et vastutuse küsimus ja kallis auto. Kui ma meili teel proovisin aru saada, mille eest Autohus siis täpselt vastutab (mis ulatuses neil auto on kindlustatud, mille vastu auto on treileril kindlustatud jms, sest kuigi nad "vastutavad", ei tahaks ma pärast õnnetuse põhjustanud treilerijuhi vastu regressinõudega minna ja saada 1000EEK/per month makseid elu lõpuni).

Kuna ümmargune jutt konkreetsemaks (kindlustuskatte ulatus, kindlustusväärtus, nendepoolne kinnitus, et ostuprotsessis on ostja riskid nende kanda jpm) ei muutunud, siis läksin ja tõin ise auto ära. Mulle tundus, et see vastutuse suurenemise jutt oli selline häma ja tegelik mõte oli, et "jõuad niipalju auto eest maksta, jõuad ka meile üle 30K maksta". Ma rõhutan, et mulle ainult tundus, a piisavalt tugevalt, et mitte sealtkaudu tellida.

Kuigi teenus ise on tänuväärne neile, kes on nõus pigem maksma paarkümmend tuhat ja lootma, et kõik hästi läheb.

A Max3,0 Sa ei ole vastanud veel:
quote:
ekgerke: muide, max, kuskohast sa selle lehe üles leidsid? ;)

Ilmselt mul on jälle paranoiad, a mulle jälle "tundub" midagi :D
14.07.2005 at 10:26 Last edited 14.07.2005 at 10:27 by erik
raix_
quote:
Max3,0:
quote:

to raix: et mismoodi sa siis seda mõtlesid, et tahad erinevaid näit audi a6 -tesid näha ja siis keegi tõlk kohe lives hakkab sulle erinevaid päringule vastavaid kuulutusi tõlkima või :D ...

Jah, tegelikult ma nii mõtlesingi #I

Ning miks nii kaitsev positsioon, ise töötad seal?
14.07.2005 at 10:29
Max3,0

erik ära muretse sulle tundub valesti :D ja asi ei ole kaitsvas positsioonis ega seal töötamises vaid selles, et pigem on siin taaskord eriti negatiivne suhtumine millegi uue vastu mida mina näiteks tervitan (sorry mehed)

edit : ma rohkem siin teemas parem ei seleta, sest ette arvatavalt on asi taas muutunud isiklikuks :D -"JA MA OLEN PAHA MEES KES TÖÖTAB SEAL JA PEAB TEIE VASTU SALA PLAANI. irw :D:D:D "

14.07.2005 at 10:30 Last edited 14.07.2005 at 10:36 by Max3,0
ervin
quote:
Max3,0: erik ära muretse sulle tundub valesti :D ja asi ei ole kaitsvas positsioonis ega seal töötamises vaid selles, et pigem on siin taaskord eriti negatiivne suhtumine millegi uue vastu mida mina näiteks tervitan (sorry mehed)

edit : ma rohkem siin teemas parem ei seleta, sest ette arvatavalt on asi taas muutunud isiklikuks :D -"JA MA OLEN PAHA MEES KES TÖÖTAB SEAL JA PEAB TEIE VASTU SALA PLAANI. irw :D:D:D "

eiei, mingit paranoiavärki ei olnud :) küsin sellepärast, et olin eile autohusis ja seal tekkis küsimus, et nad pole reklaaminudki seda veel aga juba jutud liiguvad :)
14.07.2005 at 11:22
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Uus ja asjalik abimees auto ostmisel.  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2025. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.