register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Thunderbird 3.8 (probleemid ja küsimused)   1 2 3 4  
Poster Message
Soul
Thunderbird 3.8 (probleemid ja küsimused)
Tervist siis kõigile.
Jälgin foorumit juba pikemat aega, aga nüüd siis olen lõpuks ka meeriklase omanikuks saamas, tegemist siis selle birdiga aastast 93 mida siin ka müüdi mõni aeg tagasi. See selleks, probleem siis selline, et see hall sisu (istmed, salong üldse, armatuur) on selline mitte midagi ütlev kui aus olla ja tiba "väsinud" välimusega on see kah. Mõtlesin siis, et tahaks kogu selle salongi natuke tumedamat tooni saada, et esiteks selline ja ehk tiba rumal küsimus, aga kas keegi on kunagi armatuuri värvinud ja kas seda üldse kannatab teha? vahetaks hea meelega selle halli tooni musta vastu ntx. Ja sel juhul sama ilmselt kõigi liistudega, mis salongis on. Nahka ei taha üldse kui aus olla, sest eelistan tekstiili, pehmem, ei ole libe jne jne jne. Searchi kasutasin juba, aga päris seda ei leidnud mida vaja. Ja kuna auto ostmine võttis ka "hinge ikka kinni" siis see finants külg on hetkel nagu ta on. Ehk on kellegil mingeid häid mõtteid, oleksin väga tänulik.

28.07.2005 at 08:52 Last edited 19.10.2005 at 09:29 by Soul
Vanaisa

Moderator
Värvimise koha pealt ei oska midagi kosta, aga sa ära värvi, vaid liimi uus riie siis vajalikesse kohtadesse peale?
28.07.2005 at 09:32
Soul
No see armatuur ja keskkonsool on puhas plastik, et seda riidega katta ei tahaks vaid lihtsalt selle halli vahetaks hea meelega ntx musta vastu
28.07.2005 at 15:32
Jutulind
Kata musta nahaga. Töö kerge ei ole, samas mitte midagi üle mõistuse ka ei tohiks olla :)
Ja kui oled see, keda arvan, siis saad hakkama :D

'06 Fiat Panda 4x4
28.07.2005 at 15:35
Soul
Terv Jutulind, see ikka see...
Aus olla siis ei tahaks nahka üldse selles autos näha rohkem kui käigukangi nupu ja rooli katte jagu.
28.07.2005 at 15:45
kalev35

quote:
Soul: No see armatuur ja keskkonsool on puhas plastik, et seda riidega katta ei tahaks vaid lihtsalt selle halli vahetaks hea meelega ntx musta vastu
Kuusalu kandis värviti Lincoln'i helehallid uksepaneelid õiget punast tooni. VÄGA hea tuli välja!

E:väljamaa abi:
leatherworldtech.com Ford-Lincoln-Mercury

28.07.2005 at 22:29 Last edited 28.07.2005 at 23:22 by kalev35
kefka

armatuure,polstreid saab värvida küll.automaalrid täitsa tegelevad sellega.spetsiaalne värv ja ei mingit jama.iseasi armatuur,kuna see tuleb välja võtta.

28.07.2005 at 23:43
Martin460
quote:

Kuusalu kandis värviti Lincoln'i helehallid uksepaneelid õiget punast tooni. VÄGA hea tuli välja!

Seda Kuusalu kanti julgeks soovitada isegi.Ainuke miinus,et sigakallis...aga samas- sigahea.
Nende number:50 23150

29.07.2005 at 08:46
Astro SS
quote:
Martin460:
quote:

Seda Kuusalu kanti julgeks soovitada isegi.Ainuke miinus,et sigakallis...aga samas- sigahea.
Nende number:50 23150
Mitu $$$ on sigakallis? ja mis selle raha eest tehti?

29.07.2005 at 09:07
Martin460
Ma mingeid numbreid ei ütle sest minu tööde puhul on nendega eri diil.Seda ma tean,et nad on muidu kõige kallimad ja samas ka kõige paremad mehed.Hinna-kvaliteedi suhe on selles mõttes paigas.Sai küll minu poolt väga udune jutt aga kui huvi on siis helistage neile ja uurige konkreetseid pakkumisi...

29.07.2005 at 09:27
79capri

http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=15264
29.07.2005 at 10:36
kalev35

quote:
sigakallis...aga samas- sigahea.
Küsitud raha eest mina küll ei oleks nõus olnud seda tööd tegema! Vaevalt, et isetehes nii hea oleks välja ka tulnud... Soovitan soojalt! :smokin

29.07.2005 at 10:42
Soul
Tänu kõigile, ilmselt siis võtan selle kuusalu kohaga ühendust ja uurin natuke elu. Aga ei hakanud uut teemat tegema, sest see sama auto ja värvi teemaga seoses. Kuna ise ei orienteeru üldse hetkel selle värvimise maailmas, siis küsimus selline, et kas keegi oskab mulle mingit suurusjärku öelda, kui palju võiks minna T-birdi külgede ja stangede värvimine maksma? Muu on tibens aga just mõlemad küljed laseks üle võõbata, samas ehk saaks parandustega hakkama, vot mida ei tea seda lihtsalt ei tea, aga ehk keegi on viimasel ajal auto värvimisega kokku puutunud ja annab siis mingit infigi?
29.07.2005 at 17:17
Soul
jälle kiiret abi vaja...kes ütleb, kust valatakse/vahetatakse thunderbirdi käimakasti õli?? mul tõsine probleem, lisaks muudele jamadele muidugi, aga esimese asjana üritaks õlid korda saada...ütleme nii, et konkreetne meerika raud just hetkel ei innusta optimismile...kahjuks
01.08.2005 at 23:19
LaSa

Moderator
Kui endal käsi-jalgu külges pole ja kanalit kah pole olemas,
siis helistad näiteks Top Parts teenindusse ja kurdad muret.
Ma usun, et nad aitavad meeleldi!
01.08.2005 at 23:34 Last edited 01.08.2005 at 23:39 by LaSa (Moderator)
Soul
To LaSa: käte-jalgade puudumist ei ole just oma elus täheldanud, küsimus oli selles, kas keegi oskaks öelda KUS võiks see käigukasti õli ava olla. telefoniraamatut oskan ma ise ka muidu lapata ja telefoni mõistan ka kasutada, aga selliste asjadega saaks vast ise ka ikka hakkama! Mõne mehe arusaam abist erineb paraku minu arusaamast
02.08.2005 at 09:51 Last edited 02.08.2005 at 11:38 by Soul
Stealth

quote:
Soul: Tänu kõigile, ilmselt siis võtan selle kuusalu kohaga ühendust ja uurin natuke elu. Aga ei hakanud uut teemat tegema, sest see sama auto ja värvi teemaga seoses. Kuna ise ei orienteeru üldse hetkel selle värvimise maailmas, siis küsimus selline, et kas keegi oskab mulle mingit suurusjärku öelda, kui palju võiks minna T-birdi külgede ja stangede värvimine maksma? Muu on tibens aga just mõlemad küljed laseks üle võõbata, samas ehk saaks parandustega hakkama, vot mida ei tea seda lihtsalt ei tea, aga ehk keegi on viimasel ajal auto värvimisega kokku puutunud ja annab siis mingit infigi?

Käimakasti tegevusega see alljärgnev jutt ei haaku aga küsisid et palju läheb stangede ja küljedetailide värvimine?
Oleneb tööde mahust, vastaks sellepeale.
Kui on lihtsalt kriimustatud, olmemõlke täis ja natuke servadest või siit-sealt roostes, siis meil siin Tartus,autovärvimistöökojas on küljedetaili tegemine alates 1000-st kroonist.(Seal sees on siis nii materjali- kui ka tööraha).
Kui uks vajab suuremat plekitööd ja pahteldust siis hind tõuseb.Mis on ka igati loogiline.

Stangede hinnakiri on ka umbes sama- 1000 eeku detail.

Tallinna töökodade hinnakirja ei oska kommenteerida.
02.08.2005 at 09:59 Last edited 02.08.2005 at 10:01 by Stealth
kalev35

quote:
Soul: KUS võiks see käigukasti õli ava olla.
Võta käigukasti õli varras välja ja sealt samast torust, kus varras käib, tulekski siis juurde valada. Ära üle pinguta!
peaksid siit abi leidma:
www1.autozone.com ->Ford Thunderbird/Cougar 1983-1997 Repair Guide

02.08.2005 at 11:32 Last edited 02.08.2005 at 11:38 by kalev35
Soul
Tänud, see link aitas tõesti ja asi nüüd lahendatud. enidselt on veel miljon asja. Kuna see tegelikult mu esimene autmaatkastiga auto, siis neid "üllatusi" on tegelikult omajagu.
02.08.2005 at 11:40
LaSa

Moderator
.. ja kastpannil pole reeglina õli väljalaskmise punni (kui just aftermarket panni pole installitud), niiet varu õlivahetuseks auto alla piisavalt suur vann, kuhu õli lasta :)
02.08.2005 at 16:07
Soul
no taas miskit uut ja "huvitavat" avastasin et nii kaua kui konditsioneeri sisse ei lülita, tuksub kapotti all kõik vaikselt ja nii nagu peab, aga lülitad kondi sisse, siis hakkab konditsioneeri mootor jubedalt häält tegema, selline kolin, et nagu miski on kuskil sees lahti. Samas puhub normaalselt ja kliima hoiab ka stabiilsena jne jne. Keegi oskab pakkuda milles asi võiks olla?
02.08.2005 at 17:12
LaSa

Moderator
Eks vast pump või pumba laagrid on omadega otsas.
02.08.2005 at 17:37
ylovoitka
Just-just, see ju vana külmkapi sündroom- toidab aga koliseb! Huvitav on aga see, et sellises seisus võib asi aastaid töötada.
02.08.2005 at 19:56
Soul
no ma arvan ka, et reaalselt võiks see ka edasi töödata, ainult, et mu närvid ja kõrvad ei talu seda...samas teada tuntud lahendus aitab igasuguste selle laadsete probleemide vastu...stereo volüümi kõvemaks keerata

Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX
02.08.2005 at 20:27
Soul
järgmine küsimus siis päevakorras, eile hakkas tahhoka all armatuuris põlema punane tuli, millel kirjas "check gauges" ehk keegi oskab öelda, mis see tähendada võiks ja kuidas ma sellele reageerima peaksin? Tänud.

Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX
08.08.2005 at 10:08
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Thunderbird 3.8 (probleemid ja küsimused)   1 2 3 4  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.