| Poster |
Message |
Maik
|
sisseimatava õhu kohin camaros
Selline asi siis auto juures algusest peale olnud,et väga hästi on kuulda kuidas mootor nö. õhku sisse hingab. Suvel sai vahepeal terve see õhukanal lahti võetud, ühendusi kontrollitud, isegi uus klamber pandud suur, kuid sellest sõltumata... kohin käib üldiselt mootori häälest üle ja on hästi kuulda . Samas masinal nagu midagi häda pole, teiste camarotega nagu ka võrrelnud pole - kas see on normaalne ? Küttekulu on okei suht (maantee 10,linn kuni 20 minul) , linnas ehk ainult palju.Samas lühisõidud kõik külma mootoriga ka enamvähem. Käivituseprobleemi pole ka -30 c mitte . Mida veel vaadata ? Õhufilter tundus normaalne ja ilma katsetades hääl ei muutnud .
tobe teema - aga mulle ei meeldi see hääl,kui sellest mingi variandiga lahti saaks oleks tore. Võibolla kõik see plastikujura eemaldada ja panna koonus (kuigi seda suht maha tehti) nagu jaagu autol on ? Seda plastiku-torudejama on seal üsna palju. Viskan homseks ka mingi audiovideo klipi ehk on abiks.

| 05.02.2006 at 23:00 |
2 edits. Last edited 05.02.2006 at 23:04 by Maik
|
Madman
|
Mul Fiero mootoril on koonus ja käib ka õhu kohin üle mootori hääle. Tegelikult see koonus on koos korpusega. Chrysleril ilma ja see küll ei kohise. Aga mulle küll närvidele ei käinud see 
| 05.02.2006 at 23:09 |
|
Maik
|
aga kuidas lahti saab või ei saagi. Teised autod sellist häält nagu ei tee... 
| 05.02.2006 at 23:16 |
|
Mr.Burns |
Vahepeal kasutasin koonust, hakkab päris kõvasti vilistama |
| 06.02.2006 at 09:52 |
|
jaak
|
Originaalis on õhulõdvikul "summutaja" küljes.
Enda autole hankisin keeriste vähendamiseks ilma summutajata tüki ja õhukohin tõusis märkimisväärselt.
Lisan ka lingi, kus see tükk näha. Originaalis jookseb külje peale välja veel üks toru, mis siis ongi summutaja.
http://www.hawksthirdgenparts.com/inc/sdetail/14143
|
| 06.02.2006 at 16:14 |
|