register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : AT käigukasti probleem?  
Poster Message
EFTC

AT käigukasti probleem?
Et siis järgmisel plaanitaval autol on kastiga selline mure et kui käik sisse panna ja pidur vabastada hakkab auto liikuma nagu ikka... aga kui gaasi anda siis poob kinni ja mootor läheb (vist) niisama pöördesse.... kui aga spido jõuab omal jõul ilma gaasi lisamata kungi 10kmh siis võib julgelt throttelit pressida. tagurpidi käiguga seda jama ei pidavat olema.

tahaksin teada et mida peaksin arvestama sellise probleemiga auto soetamisel.

30L sajale is too much ! (F*ck the fuel economy my a*s)

13.03.2006 at 21:25
lundve

AT käigukasti probleem?
võib juhtuda, et pead käigukasti remondiga arvestama:)

Jeep Grand Gherokee 4,7 Limited ´00
Jeep Grand Cherokee 3,0 CRD Overland´07
13.03.2006 at 21:28
EFTC

AT käigukasti probleem?
quote:
lundve: võib juhtuda, et pead käigukasti remondiga arvestama:)

oh really??? seda ma küll ei arvanud :)

ehk oskad äkki öelda ka mis ma veel remontima pean??

ühesõnaga mida ma remondin seal kastis siis?

13.03.2006 at 21:36
Vanaisa

Moderator
AT käigukasti probleem?
Kui kast juba avada, siis tasub seal kõik kuluv stuff ära vahetada, nagu ikka kasti remondil. Mis täpsemalt, loed välja antud kasti remontkomplekti karbi pealt (overhaul kit) ;)
13.03.2006 at 22:11
EFTC

AT käigukasti probleem?
quote:
Vanaisa: Kui kast juba avada, siis tasub seal kõik kuluv stuff ära vahetada, nagu ikka kasti remondil. Mis täpsemalt, loed välja antud kasti remontkomplekti karbi pealt (overhaul kit) ;)

tänud vanaisa aga minu googliotsingud ei andnud mulle jälle tulemust - mis krdi kast sellel üldse on- no auto on tglt immigrant - Ply Laser aka Mitsu Eclips ... sünd. 90'

mootor 2.0 vabalt hingav aut. kastiga. mitte ei saa teada mis kast on... muidu otsiks juba "overhaul kit"

13.03.2006 at 22:18
Anduke
AT käigukasti probleem?
Kui tegu 3.1 Corsicaga, siis paar aastat tagasi olid minu autol sarnased probleemid. (Differ oli osaliselt purunenud)
Esimese asjana sovitaks käigukasti õli ja õlifilter proovida ära vahetada. Siis käigukasti põhjas kaanelt näeb kas seal on midagi üleliigset. (Minul oli rauapuru)
13.03.2006 at 22:21
Erkki

AT käigukasti probleem?
Eclipse kasti mark on F4A22. Googlest leiad materjali küll, ainult, et selle kasti remontijat on raske leida. See on paras peavalu, sest kast on väga kapriisne.

El Camino '68
F150, 2011
Life begins at 1000 Hp...
13.03.2006 at 22:42
EFTC

AT käigukasti probleem?
quote:
Erkki: Eclipse kasti mark on F4A22. Googlest leiad materjali küll, ainult, et selle kasti remontijat on raske leida. See on paras peavalu, sest kast on väga kapriisne.

unistused odavast autost lendasid vastu taevast???

13.03.2006 at 22:52
EFTC

AT käigukasti probleem?
mul kunagi selline nimi meelde jäänud nagu käigukasti Ats??? on mul õigus?

kas oleks mõtet loota....?

13.03.2006 at 23:01
roby

AT käigukasti probleem?
olen omanud sellist sõidukit.Kui kast töötab, siis on väga mõnus sõita, aga kui hakkab nöökima siis nutad ja karjud appi.Ainult, et pole abi kusagilt võtta.Peale kasti on sel isendil veel palju nõrkusi.

14.03.2006 at 11:47
Erkki

AT käigukasti probleem?
quote:
EFTC: mul kunagi selline nimi meelde jäänud nagu käigukasti Ats??? on mul õigus?

kas oleks mõtet loota....?
Usun, et Atsi mõistus käib sellest kastist üle küll. Ainult, et Sa pead talle kuidagi selgeks tegema, et miks ta peab seda kasti remoma. Kunagi sai mitsude remondiga leiba teenitud, sellest on meelde jäänud, et kasti remondisummad algasid 10kilost ja edasi. Muidugi on vead erinevad ja vahest saab ka lihtsamalt hakkama, vähemalt tüüpveaks see Sinu kirjeldatud sümptoom ei kvalifitseeru. Kuna kast on elektroonse juhtimisega, siis peab alustama just selle kontrollist ja äkki annab aju ka miski veakoodi välja.

El Camino '68
F150, 2011
14.03.2006 at 22:04
-fred-

AT käigukasti probleem?
Täna õhtul saavad ka need veakoodid loetud.
15.03.2006 at 10:22
EFTC

AT käigukasti probleem?
quote:
-fred-: Täna õhtul saavad ka need veakoodid loetud.

kas me leidsime müüja ülesse?? :)

15.03.2006 at 11:36
EFTC

AT käigukasti probleem?
kell on 4 öösel ja mina rohkem "täna õhtut" oodata ei jaksa. Loobun ja lähen magama!

Aga -frjed- kui teada saad, siis hõiska ruttu - huvi ikka veel!

16.03.2006 at 03:54
-fred-

AT käigukasti probleem?
Vabandan, jõudsin alles täna garaazhi. Panin laetud aku auto peale ning sõidab hetkel normaalselt. Proovida sain küll vaid 10m edasi ja tagasi, kuna lumehang on garaazhi ees. Tehtud sai seda oma kümmekond korda ning mingeid probleeme ei ilmnenud selle aja jooksul. Diagnostika pesas olev tuli vilgub ühtlaselt lühikeste impulssidega, mis tähendab, et ühtki veakoodi salvestatud pole. Ajan täna või homme lume eest ära ning proovin pikemalt sõita, võibolla tuleb siis mingi viga välja.
16.03.2006 at 15:52
EFTC

AT käigukasti probleem?
quote:
-fred-: Vabandan, jõudsin alles täna garaazhi. Panin laetud aku auto peale ning sõidab hetkel normaalselt. Proovida sain küll vaid 10m edasi ja tagasi, kuna lumehang on garaazhi ees. Tehtud sai seda oma kümmekond korda ning mingeid probleeme ei ilmnenud selle aja jooksul. Diagnostika pesas olev tuli vilgub ühtlaselt lühikeste impulssidega, mis tähendab, et ühtki veakoodi salvestatud pole. Ajan täna või homme lume eest ära ning proovin pikemalt sõita, võibolla tuleb siis mingi viga välja.

ootan rõõmuga !
PS! Kontrolli kasti õli ka :)

17.03.2006 at 00:06 1 edit. Last edited 17.03.2006 at 00:06 by EFTC
Lada sõber
AT käigukasti probleem?
quote:
Ply Laser aka Mitsu Eclips ... sünd. 90
Kas see on sama mis EAGLE Taloon kui auto otsisin sai ühte Talooni vaadatud
Taloone peaks praegugi müügis olema
17.03.2006 at 09:41
EFTC

AT käigukasti probleem?
quote:
Lada sõber:
quote:
Ply Laser aka Mitsu Eclips ... sünd. 90
Kas see on sama mis EAGLE Taloon kui auto otsisin sai ühte Talooni vaadatud
Taloone peaks praegugi müügis olema

Talon, Eclips ja Laser ja ainult märgi vahega. Muidu sama

17.03.2006 at 13:10
Erkki

AT käigukasti probleem?
Tuli veel see meelde, et nende 2 liitriste DOHC mootorite nõrgaks kohaks on küünlajuhtmed. Tal on uputatud küünlad. Säde ei lähe koormuse all mitte küünla peale vaid jookseb piibust otse korpusesse. Praktikas väljendub see selles, et paned drive'i sisse(mootorile tuleb koormus taha), vajutad gaasi, aga kuna säde ei jõua küünlani, siis tekkib tühi koht - nagu pooks mootori kinni - kui gaasi pisut järele anda, siis hakkab jälle tasapisi vedama. Kunagi olen omad vitsad selle lihtsa asjaga kätte saanud ja asjatult kasti remontinud.
Hope this helps.

El Camino '68
F150, 2011
17.03.2006 at 21:56
Astro SS
AT käigukasti probleem?
Kui küünlajuhtmeid vaja läheb , siis mul peaks selline komplekt garaazis vedelema ;)

17.03.2006 at 22:00
EFTC

AT käigukasti probleem?
quote:
Astro SS: Kui küünlajuhtmeid vaja läheb , siis mul peaks selline komplekt garaazis vedelema ;)

super. aga nüüd ootaks veel omaniku kommentaari, et mis toimus pikemal sõidul....

to Erkki: kas sellisel juhul ei peaks sama asi toimuma ka tagurpidi käiguga???

19.03.2006 at 11:54
-fred-

AT käigukasti probleem?
Pärast 3-4 minutilist sõitu hakkas sama jama pihta. Külmana jälle töötab. Kui küünlajuhtmetes probleem oleks, siis peaks see tagurpidi sõites ka ilmnema, kuid tagurpidi sõidab probleemideta. Veakoode mällu ei jäänud. Enne aku mahavõtmist oli 2 veakoodi mälus, kuid neid ei mäleta enam. Mina oma pead sellega rohkem ei vaeva, sest auto saab sellisena lähemal ajal arvatavasti müüdud.
19.03.2006 at 19:45
aarekas
AT käigukasti probleem?
Esimese käigu kettad otsas- kui vabalt lased kiirust koguda siis pole koormust ja jõuab teise sisse lülitada. Eesparemas nurgas on kastil pistik- võta lahti - siis näed kas ja kuidas kohalt võttes frondi ja kolmanda käigu sidurid toimivad. Tagurpidi käigul elektrit ei kasutata. Edasi - 1. käik A ja B magnetid tööl, 2. käik A tööl 3. käik köik voolud ära ja 4. käik B tööl, peale selle pannnakse veel turbiin lukku aga sellel on oma magnetklapp.

21.03.2006 at 22:10
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : AT käigukasti probleem?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.