register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Süüte probleem  
Poster Message
t-bird 5.0 V8
Süüte probleem
Nimelt suri liikur yhel heal päeva lihtsalt heast peast välja ja peale seda enam ei käivitu. Kütus sees, pump lööb aku korralik. Siis avastasin, et pole voolu mis küünlaid sädelema paneksid. Jagajakaane alt oli miskipärast veidi tahmane. Sai puhastet, kuid miskit ei muutunud.
Kas võib olla, et süütepool või kondekas? Või on veel miskit mis võivad juhtunut seletada? Kas keegi on kokku puutunud käesoleva juhtunud teemaga?
20.03.2006 at 11:19
Broncist
Süüte probleem
Jagaja küljes või lähedal kommutaator, see võib läbi olla, või mõni juhe, mis kehvasti ühendatud või otsad lahti. Mul oli hiljaaegu selline loll juhtmejama.

ATS
20.03.2006 at 12:26
rok3
Süüte probleem
Minul juhtus möödunud aastal oma Cougariga sama lugu.
Suri välja ja rohkem elumärke ei ilmutanud. muidu symptomid täpselt samad mis sul. Proovisin siis sõbra masina pealt jagajad koos kommutaatoriga ,kuid viga endine. seejärel sai vahetatud syytepooli,kuid ikka ei miskit.
Lõpuks olin juba loobunud arvates ,et nyyd aju õhtal.
Sai siis sokutatud masin veel yhe tuttava kätte,kes pidavat hästi antud teemat jagama ning päeva lõpuks masin käis.
Läbi olid pälenud nii syytepool kui ka kommutaator mõlemad.Pidavat olema ysna sagedane juhus olema ,et need korraga lõpetavad töö.
Ma pakun ,et sul läbi yks neist kahest eelpoolmainitust või siis koguni mälemad.
20.03.2006 at 14:14
t-bird 5.0 V8
Süüte probleem
Lähen, proovin ja vaatan mis lugu on. Kuidas saab neid kontrollida. Kas yks või teine või siis mõlemad. Olen selles vallas päris mõtetu tibla. Elektris kyll miski ei jaga veel enam liikuri omast. Ostukeskusesse pole kohe vast mõtet joosta uus ostma. Või siiski?
20.03.2006 at 19:35
rok3
Süüte probleem
Minul kontrollis tuttav elektrik nad ära. Ma ise ei jaga samuti elektrit, kuid tean, et kommutaatori kontrollimiseks on olemas vastav aparaat.Laki tänaval on Fordi varuosadega tegelev firma (vist oli salome vms) ning neil meestel on see aparatuur olemas. Usun,et kui võtad oma kommutaatori ja sinna lähed siis kontrollivad ära. Pooli peaks saama testriga mõõta.
Minu masinale(Mercury Cougar 86a 3,8 V6 monopritse) sobis näiteks tavaline Fordi kommutaator). Pooli leiad partsudest , kuigi mina panin jälle tavalise sierra või scorpio oma.
Üks variant meenub veel seoses selliste sümptomitega.Nimelt võib vigane olla halliandur (asub jagajas sees). Selle kontrollimist ma seletada ei oska,sest vahetasin ta enda masinal ära katseeksitusmeetodil ja mootor käivituski. Muideks Halliandur on täpselt sama mis näit 2,8 V6 scorpiolgi.
Arvan, et peaksid laskma kontrollida mõnel elektrikul.
20.03.2006 at 19:58
t-bird 5.0 V8
Süüte probleem
Oh loll olen. Mihike see kommutaator välja näeb? Oletan, et mingi karp kuhu juhtmed sisse suunduvad.
21.03.2006 at 16:03
rok3
Süüte probleem
Ta on selline ristkyliku kujuline plastmassist karp. Minu omal asub ta jagaja küljes, oletan,et sinu omal samuti.
21.03.2006 at 18:31
t-bird 5.0 V8
Süüte probleem
Autozone andis teada, enne 89 aastat oli see tõesti jagaja küljes. Siis aga kolis kommu radika ja parempoolse esitule vahele. Pildi järgi veidi kopsakam kui sinu oma. Käisin ja vaatasin kuid mida ei leidnud oli kommutaator. Koht küll oli olemas. Kruviauk ja puha. Otsimine jätkub.
21.03.2006 at 23:30
rok3
Süüte probleem
Õige jah. Muidu Melasi oli selle firma nimi, kus peaks olema võimalus kontrollida seda kommut.
22.03.2006 at 13:46
t-bird 5.0 V8
Süüte probleem
No nii. Nyyd siis kommu leitud. Sai uus tellitud ja peale krutitud. Vahetatud sai ka syytepool. Kuid ei miskit. Seis sama. Puuduv syyde. Mõistus otsas. Proovin ehk veel selle hallianduriga miskit pusida. Kui ei õnnestu siis peab vast ikkagi mõne selle ala spetsialisti poole pöörduma. Katseeksitusmeetodil hullamine keerab vast miskit muud veel p....e.
20.04.2006 at 11:42
ammi

Süüte probleem
Jagajakaane ja rootori ikka vahetasid ära?
Viga võib ka nendest olla!
20.04.2006 at 15:03
Qubik
Süüte probleem
hmm kui kodkast räägitaxe siis ilmselt on tegemist kontaktigea masinaga??

juhul kui kontaktivaba syyde siis pick up coil tasuks ka ära môÔta-sealt saab syyde impulsi
20.04.2006 at 18:58
lumina
Süüte probleem
mis autoga tegu?mitu juhust, et süütelüliti ei anna voolu edasi.
03.05.2006 at 13:56
hunt

Süüte probleem
Minu piiratud mõistus ütleks küll, et odavam oleks Kellegi Teadjamehe juurde minna, enne kui pool kapotialust uute juppidega üle külvata. Aga uued jupid on ka muidugi ilusad ja head...

03.05.2006 at 20:36
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Süüte probleem  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.