| Poster |
Message |
erik |
esitulede "automaatne kõrguseregulaator"
Tekkis väike plaan, et paneks Xenonid autole ette - noh, pimedas hea näha 'n stuff.
Kuna mu autole tehasest selliseid asju ei pandud, siis kohe mure, et paar kohustuslikku detaili on puudu - subjektis nimetatud auto-levelling system ja pesurid.
Spetsid äkki ütlevad, et kas sellist tulede reguleerimise vidinat oleks keeruline ühelt autolt maha monteerida ja teisele külge? Ega seal vist suurt muud iseenesest pole, kui paar andurit ja mingi box, mis asja juhib. A kuidas seda teistsuguste tuledega ühitada?
Mul on käsitsijuhitav tulede kõrguse reguleerimise jubin olemas, aga oskab mõni tehnikas pädevam inimene pakkuda, et kas oleks võimalik siis ühelt autolt ka see automaatse juhtimise seadeldis ära võtta ja teist marki autole paigaldada? Äkki mõni oleks valmis tegema-proovima, need võite mulle sõnumi saata. Kui see mõistliku hinna eest võimalik on, siis saame ehk ka hinnas kokkuleppele.
Mõtlesin, et esialgu kuulaks maad ja kui annate lootust, siis hakkaks juppe kokku otsima.
Kui keegi satub sellise tulekomplekti otsa kuskil internetis (98+ camaro), siis andke julgesti märku. Tean, et soomlased on vanematele bemmidele ja mingitele golfidele need süsteemid aretanud (üldse mitte odavad, loomulikult). |
| 08.04.2006 at 23:23 |
|
rrrr
|
minul on neid tagasilla küljes olevaid kõrguse andureid olemas, mis annavad signaali amordi kompressorile. Võib-olla saab seda kohandada selleks puhuks. pilt
ja doonorid |
| 09.04.2006 at 21:53 |
|
erik |
sorry, et niimoodi teemat üles tõstan, aga ei ole vahepeal kellelgi mõtteid tekkinud? või soovi asjaga tegeleda?
rrrr, palju tänusid, aga ma enne pean spetsialisti leidma, kes oleks nõus asjaga tegelema. mu enda teadmised piirduvad sellega, et "oleks vaja, huvitav, kuidas saaks... " |
| 20.04.2006 at 23:38 |
1 edit. Last edited 20.04.2006 at 23:39 by erik
|
RICAMB |
Minu teada peaks praegusel ajal juba nii saama, et piisab ka manuaalsest regulaatorist? |
| 21.04.2006 at 08:18 |
|
riisiveski |
quote: RICAMB: Minu teada peaks praegusel ajal juba nii saama, et piisab ka manuaalsest regulaatorist?
Praegusel ajal ei piisa manuaalsest regulaatorist. Kindlasti peab olema automaatne, et asi legaalne oleks. Ja legaalsuse seisukohast peavad ka tulepesurid olema.
| 21.04.2006 at 11:43 |
|
|