| Poster |
Message |
camsist
|
Käigukasti swap
Siin kindlasti keegi tiab, et kas TH700R4 ja TH350 on väljast samasugused st. kas saan lihtsalt Camarol 700'se maha tõsta ja 350'se asemele keerata või on asi keerulisem? |
| 12.02.2002 at 09:15 |
|
peep
Moderator |
Käigukasti swap
Kui mõlemad on chevy poldijaoga siis ei tohiks probleeme tekkida aga iseasi on miks Sa tahad overdrivest loobuda... |
| 12.02.2002 at 09:21 |
|
max |
Käigukasti swap
Olen mingi aeg tagsi sama asja uurinud ja niipalju meenub:
1) poldiaugud peaksid samad olema
2) ainuke probleem kastide pikkuste erinevuses (TH350 on vist kolme erineva pikkusega, üks nendest on sama mis TH700) ja seoses sellega tuleb kardaan ümber keevitada ja kk tala ümber tõsta/teha.
lisaks: TH350 vist lühem oli...
[Edited by max on 12.02.2002 at 09:28 GMT] |
| 12.02.2002 at 09:28 |
|
ervin |
Käigukasti swap
kui ma planeerisin kunagi pontiacile swappida 350 asemele 700-se kasti, siis kodanik Imre (paldiski mnt-lt) teadis väita, et käigukasti tala tuleb ümber teha. |
| 12.02.2002 at 09:28 |
|
peep
Moderator |
Käigukasti swap
Loomulikult käib iga kastiga kaasa vastav crossmember ja pikkus võib ka erineda aga see on suht. pisiasi. Oluline, et sellel kastil mida installima hakkad ei oleks BOP poldijaotus. |
| 12.02.2002 at 09:30 |
|
Kert |
Käigukasti swap
quote: max wrote:
2) ainuke probleem kastide pikkuste erinevuses ja seoses sellega tuleb kardaan ümber keevitada
[Edited by max on 12.02.2002 at 09:28 GMT]
Kas keegi teab kus saaks lasta kardaani lühemaks teha ja seejärel balantsi ajada? |
| 12.02.2002 at 09:32 |
|
rustang
Moderator |
Käigukasti swap
quote: Kert wrote:
Kas keegi teab kus saaks lasta kardaani lühemaks teha ja seejärel balantsi ajada?
Mul kodus artikkel kuidas ise lyhendada..... |
| 12.02.2002 at 09:45 |
|
Jamez
|
Käigukasti swap
Camarol on see probleem,et kui tahad sinna alla panna mitte camaro või fire kasti siis pole sul kuskile kinnitada tagasilla küljest tulevat latti (ma ei tea kuidas selle õige nimi on aga sõber on mul just sama asjaga hädas ,et tagasild tahab alt ära sõitta).Lihtsalt ei ole käigukasti küljes kinnituskohta. |
| 12.02.2002 at 09:58 |
|
camsist
|
Käigukasti swap
Krt ikka peab mingi jama olema!
Probleem selles, et praegune kast või turbiin või mõlemad koolesid ära. Variant vana korda ja ilmselt uus turbiin, mis kalkulatsiooni alusel suht kulukaks läheb. Vana 350'se saaks soodsalt kätte aga kui ta ei lähe täpselt siis on jama ju? |
| 12.02.2002 at 10:14 |
|
camsist
|
Käigukasti swap
Kui nüüd käigukasti remont päevakorda tuleb, kas on keegi seda tööd ise ka proovind teha, mõtlen mingi sisu kit ise sisse laduda. Küll artikleid näind, kus püütakse seletada kui lihtne see on
Ja millise tootja kitti eelistada : B&M, TCI jne. Kohapeal pakutakse Delta automotive inc. kitte, mis sisaldavad Borg Warneri osasid, mis sellest arvata? Jutujärgi igati vinge ja kõva kompl. |
| 12.02.2002 at 10:33 |
|
max |
Käigukasti swap
Vaata ja mõõda kõigepealt TH350 ära, äkki läheb. |
| 12.02.2002 at 10:34 |
|
peep
Moderator |
Käigukasti swap
quote: jamez wrote:
Camarol on see probleem,et kui tahad sinna alla panna mitte camaro või fire kasti siis pole sul kuskile kinnitada tagasilla küljest tulevat latti (ma ei tea kuidas selle õige nimi on aga sõber on mul just sama asjaga hädas ,et tagasild tahab alt ära sõitta).Lihtsalt ei ole käigukasti küljes kinnituskohta.
Asja nimi on torque arm ja tõepoolest pole 350'l selle jaoks kinnituskohta aga vaja on. Kui tahad 350't alla panna ainult sellepärast, et remost pääseda, siis räägi Erkkiga, ta ehk on nõus swappima, kuna olen kuulnud, et ta heameelega overdrive tekitaks oma autole.
[Edited by peep on 12.02.2002 at 10:45 GMT] |
| 12.02.2002 at 10:44 |
|
Erkki
|
Käigukasti swap
Mingi aeg kaalusin tõesti mõtet, et minna 4. käigulise peale üle, aga loobusin, kuna nende (TH700R4 või TH200R4) tugevaks ehitamine kole kalliks läks. Vähemalt praegu on põhirõhk mootori ehitamisel, seejärel keretööd & salong, alles siis käigukasti swap.
To Kert: Tartus "Transrem" nimeline kontor teeb kardaane pikemaks/lühemaks ja ka balanseerib. Mrtn vist teab nende tegevusest rohkem |
| 12.02.2002 at 13:00 |
|
jyrki |
Käigukasti swap
Actually blancing of the driveshaft can be done at home too! If not in balbance the driveshaft will vibrate; install two hose clamps around the rear of the drive shaft and test drive, then turn the clamps to where it feels the best. You can then add clams if you need more balance spread the screws apart if you need less etc. Sounds harsh, but it works! when you find the right positions you can mark and weld the correct weights to the driveshaft. Actually when I shortened my second driveshaft ( the first one was done properly with good equipment and didn't need any balance) in a hurry I had to tie strap a hammer to the drive shaft to be able to drive the car at all |
| 12.02.2002 at 15:17 |
|
partel
|
Käigukasti swap
quote: jyrki wrote:
..I had to tie strap a hammer to the drive shaft to be able to drive the car at all
I think I should install seat-belts to my desk chair!   
|
| 12.02.2002 at 16:36 |
|
mrtn |
Käigukasti swap
quote: erkki wrote:
To Kert: Tartus "Transrem" nimeline kontor teeb kardaane pikemaks/lühemaks ja ka balanseerib. Mrtn vist teab nende tegevusest rohkem
lubage irvitada =) nad teevad selle sul liiga lühikeseks! minu auto on ikka seal, samas seisus, või ilmselt hullemas.
|
| 12.02.2002 at 16:43 |
|
urmas |
Käigukasti swap
quote: mrtn wrote:
lubage irvitada =)
Ära siin irvita midagi, muidu saad ainult pedaalid tagasi. |
| 12.02.2002 at 18:47 |
|
camsist
|
Käigukasti swap
Leidsin sama pika TH350'se aga tahaks teada kui palju torque armi ümber tuleb ehitada/keevitada, kas 350'sel on mingi analoogne pesa kuhu ta sisse torgata? |
| 13.02.2002 at 10:10 |
|
camsist
|
Käigukasti swap
Märkusena niipalju, et pole veel kasti käes ja ei põle varem lähedalt näind. Enne kui kohale lasen saata tahaks teada, kas ikka on lootust seda lihtsama vaevaga sinna kinnitada või on mingi jama sellega? |
| 13.02.2002 at 14:13 |
|
peep
Moderator |
Käigukasti swap
Probleem ongi selles, et 350'sel kastil ei ole vastavat kinnitust ja see tuleb ise aretada. Mina soovitaksin üritada torque arm'i kinnitada crossmemberi külge kasti asemel, performance setup'id just nii on teostatud. |
| 13.02.2002 at 17:58 |
|
PlyVal64 |
Käigukasti swap
quote: Kert wrote:
Kas keegi teab kus saaks lasta kardaani lühemaks teha ja seejärel balantsi ajada?
Üks kindel koht on Harju KEKi rallytiim. Seal miski mees ja vastavad riistad, kes asjaväga hästi mõistab(konka kogemused!). Kui kunagi oli vaja, siis läbi Vihuri poe(Veerenni uulitsas) sai asja aetud. |
| 14.02.2002 at 14:17 |
|
urmas |
Käigukasti swap
quote: PlyVal64 wrote:
Üks kindel koht on Harju KEKi rallytiim. Seal miski mees ja vastavad riistad...
Treial: Mart Kuldork, tel. 050-20153 |
| 14.02.2002 at 14:34 |
|
ROKIPEER
|
Käigukasti swap
Üks asjalik link siia teemasse:
http://www.tciauto.com/tech_info/trans_dims.htm |
| 11.09.2006 at 09:09 |
|