register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Lukku  
Poster Message
Koit41
Lukku
kas on selline asi võimalik, et kui kat. on puruks hakkavad pöörded ujuma? sõber käis oma masinaga ülevaatusel, co oli liiga suur, diagnostika näitas et kõik on korras, millest võivad siis tingitud olla need pöörete kõikumised ja suur heitgaas?

autoks on 94a opel omega 2,5 125kw
08.05.2006 at 21:09
pontu kuus
Lukku
Lamdast. Kui katt on puruks ei saa ka lamda asjale õieti pihta.Pöörded ujuvad, segu koostis on paigast ära ja CO on kõrge. Diagnostika oleks pidanud seda kindlasti näitama.
08.05.2006 at 22:41
Koit41
Lukku
vot minu meelest ka oleks pidanud, täitsa imelik, aga kas on olemas halb diagnostika ja hea diagnostika, et siis, kas seda saab ka nii teha, et ei saa päris tõe pähe võtta???
08.05.2006 at 22:45
vvt

Lukku
quote:
pontu kuus: Lamdast. Kui katt on puruks ei saa ka lamda asjale õieti pihta.Pöörded ujuvad, segu koostis on paigast ära ja CO on kõrge. Diagnostika oleks pidanud seda kindlasti näitama.

???

Aju jaoks segu mõõtmine toimub nagu enne katti...

09.05.2006 at 09:02
MitsuPower

Lukku
mul autol lambda kutu(diagnostika diagnoosis selle) ja pöörded teevad igasugu trikke:D seega sellest võib olla pöörete kõikumine vabalt kuid sama vabalt võib veel miljon asja olla...mõni vaakumvoolik puruks jne!
minu teada lambdaandur mõõdab põlemata kütteosakesi ja selle järgi saab aju signaali kas panna segu rikkamaks või lahjemaks!
Mul autol lambda enne kat-i samas osadel kat-i küljes ja kolmandatel vapsee mitu lambdaandurit!
09.05.2006 at 14:16
Koit41
Lukku
no selge, miskisugust infot ma teie kaest nuud sain igatahes, annan selle infi sobrale edasi ja kui sealt viga ei leia, eks ma siis kusin jalle teie kaest nou, aitahh teile, kes viitsisid natuke vastata, samas, kui kellelgi veel midagi pahe loob, voib vabalt teada anda, kull kullale liiga ei tee!!

p.s. too arvuti, tapitahti pole, vabandan selle parast!
09.05.2006 at 15:55
Koit41
Lukku
vat mis lugu oli hoopis...sõbral vahetati küünlad ära ja käib nagu kell...
12.05.2006 at 20:17
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Lukku  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.