register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : US.auto rem. Läänemaal   1 2  
Poster Message
Koit

US.auto rem. Läänemaal
Oskab keegi pakkuda mõnda meest või töökoda, kus läänemaal ameeriklase peale kellegi mõistus hakkaks ja kes töö eest hingehinda ei võtaks, lugu järgmine, läksin Grand Am iga jaanitulele hiiumaale ja kooles lihtsalt täitsa heast peast Rohukülas kai peal ära...algususes ei andnud märku ka et midagi viltu võiks olla...lihtsalt hakkas puterdama, suri välja ja sinna ta mul jäigi kolmeks päevaks!
Kui käivitada püüdsin tagasitulles siis lõi ainult 2 pütti ja kippus kohe välja surema...kui gaasi põhjas hoidsin siis käis (ikka 2 pütiga)aga lõi väikse kärsahaisu tuppa...okei...tassisin ta sealt minema...kullamaale...seal üks tuttav servisepidaja...noh, auto ootas kaks päeva ja täna kutt helistab, et kuule, minu mõistus küll sellele peale ei hakka...arusaadav ka...maal puha opelid ja sigulid:)
Ise olen Tallinnas ja auto maal...et äkki siis keegi oskab aimu anda mõnest kohast seal või selle häguse kirjelduse peale miskit nõu anda?
see spidomeetri seieri tõusmise värk on eriti imelik...ise pole näinud aga nii see remundimees mulle pajatas:) (spidomeeter pidavat mootori tööle pannes kohapeal tõusma hakkama, vääääga imelik minumeelest)
Hirm, et äkki andis miski kapitaalselt alla, mingisugunegi info on teretulnud ja väga oodatud!
28.06.2006 at 19:24 1 edit. Last edited 28.06.2006 at 21:11 by Koit
blood

US.auto rem. Läänemaal
Kui ikkagi mõnda pütti taga ei ole alustatakse autol ikka küünlajuhtmetest ja jagajatest.. selle massinal neid pole... vaid on säärane süsteem:
http://www.autozone.com/servlet/UiBroker?ForwardPage=/az/cds/en_us/0900823d/80/0e/62/d4/0900823d800e62d4.jsp
Seal üldse palju juttu selle massina parandamisest ja muust sellisest... ainult inglise keel vajalik
Mis puutub läänemaa remondikohtadesse.. siis kahjuks ei oska ühtegi soovitada:(
Ja veel kui ta ikka seda va usarauda näppind pole eriti.. siis väga nigu ei soovitaks seal sul massinat algosadeks võtta(juhul kui sa mudugi tuttavas kindel pole). Kui muud võimalust pole: linna ja siin juba kohti küll...

ex Escalade 2003
CTS 2008
28.06.2006 at 21:15 2 edits. Last edited 28.06.2006 at 21:21 by blood
Koit

US.auto rem. Läänemaal
okei...täitsa usun su juttu:) missugusesse kohta oleks mul ta mõistlik siiakanti tuua? oled äkki ise kuskil käinud ja julged soovitada mulle...täitsa hingepeal asi ja ise ei pääse masinale ligi ka enne nädalalõppu:(
28.06.2006 at 21:19
blood

US.auto rem. Läänemaal
no eks ma arvan,et suuremad pädavamad firmad nagu us-parts,topparts,american beauty, mänikul kus kohalik lammtus.Veel üks pisem koht on paldiksi mnt-l kus Imre(käigukastid) l ja Rooland..ka toredad mehed.. aga kuna head mehed siis järjekord ka koguaeg ees...
Nii,et sinu valik....aga su autu on ennem mind käinud: seal männikul(arved mis andsin seal ka mingi telefoni nr), siis minu ajal ABs ja Paldiski mntl.
Aga kas su remondimehel nett on.. ja inglise keelt oskab las natu tudeerib seda linki: ehk on abi ...
Ei usu,et seal midagi ülemõistust olla saab(kunagi muidugi ei tea). Või too auto linna.
Jõudu

ex Escalade 2003
CTS 2008
28.06.2006 at 21:34
Koit

US.auto rem. Läänemaal
no selge...eks ma üritan ta siis miskil hetkel tallinnasse sikutada kuskile...eks siis näis mis tal jukerdab!
28.06.2006 at 21:37
Crwq
US.auto rem. Läänemaal
Üks süütepool kärssas läbi...
29.06.2006 at 07:36
blood

US.auto rem. Läänemaal
seda minagi pakun et asi on süütes kuskil...

ex Escalade 2003
CTS 2008
29.06.2006 at 07:51
karvake

US.auto rem. Läänemaal
quote:
blood: seda minagi pakun et asi on süütes kuskil...

OT
see us auto ei ole nii keeruline
kui autosid teeb siis teeb ka seda,muidugi autodata ei anna selle kohta midagi aga jah tiri küünlajuhtmed maha vaata kas säde on kui ei ole siis uuri süpüte pooli
29.06.2006 at 10:10 1 edit. Last edited 29.06.2006 at 10:11 by karvake
Koit

US.auto rem. Läänemaal
see süütepooli värk tundub loogiline küll kui nüüd mõtlema hakata...ma arvan tegelikult, et see maa remundnimees seal ehmatas sellest ära, et ei leidnud kuskilt küünlaid ja jube nõme oleks minu käest küsida ka, seega lihtsam öelda, et tema seda US värki ei hammusta lihtsalt...ma üritan nüüd temaga kuidagi ühendust saada ja ehk saab sädeme ära kontrollida...muide, kas üks süütepool on kahe ja teine kahe püti jaoks??
29.06.2006 at 12:06 1 edit. Last edited 29.06.2006 at 12:08 by Koit
blood

US.auto rem. Läänemaal
quote:
karvake:
quote:
blood: seda minagi pakun et asi on süütes kuskil...

OT
see us auto ei ole nii keeruline
kui autosid teeb siis teeb ka seda,muidugi autodata ei anna selle kohta midagi aga jah tiri küünlajuhtmed maha vaata kas säde on kui ei ole siis uuri süpüte pooli
Ei ole jah keeruline aga seal puuduvad küünlajuhtmed!!!
Aga küünlad on kahe nukkvõlli "torni" vahel, pealt tuleb ära võtta see kaan kuhu on peale kirjutatud see Quad4 :nii nagu autodata ka näitab,kui keegi lähemalt vaadata viitsiks http://www.autozone.com/servlet/UiBroker?ForwardPage=/az/cds/en_us/0900823d/80/0e/4d/9e/0900823d800e4d9e.jspSüütepoolid otse küünalde otsas 2 tk. Ise pakuks,et viga neis... seal muud eriti ei ole mis püttide tegevusele mõjuks

ex Escalade 2003
CTS 2008
29.06.2006 at 13:36 3 edits. Last edited 29.06.2006 at 13:46 by blood
blood

US.auto rem. Läänemaal
lisan veel ühe lingi http://www.autozone.com/servlet/UiBroker?ForwardPage=/az/cds/en_us/0900823d/80/09/71/2b/0900823d8009712b.jsp .. näe siin lausa õpetus kuidas maha käivad asjad:D ..inimesed olge leidlikumad... vaadake natu ringi... tehke kindaks kas on viga neis ja .. võtad linnast uue kaasa ja vahetad ära... soovitus oleks mõlemad siis korda juba teha

ex Escalade 2003
CTS 2008
29.06.2006 at 13:55
Koit

US.auto rem. Läänemaal
asi poleks üldse nii hull selle leidlikkuse kohapealt kui ma ise auto juures oleksin...nimelt, auto on umbes 100km eemal ja mul siit üsna kehv teda kontrollida...aga asi juba edeneb...õhtuks saab vist sädeme kontrollitud
29.06.2006 at 14:21
Crwq
US.auto rem. Läänemaal
Kogu asja kurjajuur võib peituda aga vigases ignition control modules, position sensoris kes siis ka uuel süütepoolil kaua elada ei lase.
29.06.2006 at 14:32
blood

US.auto rem. Läänemaal
kuna minu ajal 1,8a jooksul pole neid pooli(mooduleid) vahetatud ..ja eelmine omanik.. vist vahetas.. kuigi 100% kindel pole... seda saad sa mies ise vaadata(arvetelt). siis...2-4a on päris hästi vastupidanud ju:D
Aga mies jõudu sulle vea avastamisel...

ex Escalade 2003
CTS 2008
29.06.2006 at 16:03
Koit

US.auto rem. Läänemaal
muidugi hästi...tegelikult ma enam ei pabistagi eriti...ootan õhtut, et kas on pool läbi või mitte...saatsin uute poolide hinnapäringu ka juba laiali ja ehk õnnestub nädalalõpus teda sinna ise kaema minna...rohkem muret teeb see spidomeetri tõusmise jutt...aga ma loodan, et ehk see remundimees ajab miskit kägu:)
29.06.2006 at 16:09
blood

US.auto rem. Läänemaal
Kuidas edenenud on ?

ex Escalade 2003
CTS 2008
01.07.2006 at 16:43
Koit

US.auto rem. Läänemaal
asi on niipalju edenenud et praegu just hakkan mingi tunni pärast maale liikuma, sain seal ühe garaazi ja hakkan seal teda täna öhtul harutama...vaatasin top partsist süütepoolid ka välja aga ei hakka enne ära ostma, kui kindel on, et asi sädemes...niikui kindlaks saan et sädemeteema siis arvan, et järgmine nädalalõpp saan masina sõitma, pean esmaspäeval siis poolid ära tellima:)
Hea meel, et lõpuks edenema hakkab (vähemalt saab natukesegi targemaks)

Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
Cadillac Deville 4,9 V8 '95
01.07.2006 at 16:48
Koit

US.auto rem. Läänemaal
lasin siis nüüd AB- s süütepoolid ära kontrollida...korras mõlemad...sädet ei saanud ise kontrollida kohapeal, sest juhtmed on selle "ignition systemi" küljes nii lühikesed et ei ulata massi võtma...okei, niikuinii oli tallinnasse tagasi asja ja viisin siis ühtlasi poolid kontrolli...siis märkasin seda, et KÕIK küünlad olid täitsa tahmased...nüüd tekkis järgmine mõte: kas see küünalde tahmamine võib tulla jamast kütusest (just selline kiire äratahmamine)?? võtsin enne Haapsallu jõudmist Ristilt kütet paagi täis, aga nüüd meenus, et keegi kunagi rääkis, et sealt võib jampsi kütet saada!

Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
03.07.2006 at 17:58
blood

US.auto rem. Läänemaal
ei ole võimalik :( emmm sellesse autosse eelnevalt on tangitud vaid statoilist ja vaid sealt.. kui ristilt.. siis jõudu ja edu ei oska muud midagi arvata kui vaheta siis küünlad ära ja proovi siis... (kütusefiltri mudu vahetasin mingi aega talvel)hea oleks kui võtad sinna miskit head kraami peale.... Ehk siis küünlad kaasa ja uuesti proovima...

ex Escalade 2003
CTS 2008
03.07.2006 at 21:08
Vanaisa

Moderator
US.auto rem. Läänemaal
Ma lisaks veel juurde, et sul vast mõistlik siiski auto ära vedada lasta - muidu sõidad oma aega ja kütust rohkem edasi-tagasi maha, kui asi väärt.
03.07.2006 at 21:29
Koit

US.auto rem. Läänemaal
plaan on nüüd sihukene, et kui törts vaba aega leian siis toon ta treilaga tallinnasse (juhul kui ta uute küünaldega nüüd käima ei peaks hakkama, ostsin AB uued ära ja homme ehk jõuan proovimas käia) Ma ise kah juba vaatan, et see edasi tagasi sõitmine läheb juba sama kalliks kui treiler:D

Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
03.07.2006 at 22:57
Koit

US.auto rem. Läänemaal
nüüd siis jõudsin asjale jälile...pritse on otsas...aga nüüd 10 päeva pärast läheb AB ja siis saab ta käima kah...ma loodan:D

Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
11.07.2006 at 23:30
blood

US.auto rem. Läänemaal
mis asi "pritse" et siis mis täpsemalt,siis ei tööta või juba töötab?

ex Escalade 2003
CTS 2008
12.07.2006 at 09:31
Koit

US.auto rem. Läänemaal
väga täpselt on kohapeal ise üsna raske aru saada...tean seda, et panin uued küünlad peale, sädemed on ilusad kõigil..aga kui käima panen siis kaks pütti saavad bensiini ja kaks ei saa...ma kaldun arvama et see kala on seal pritsungis...et äkki mingid pihustid umbes või midagi sellist

Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
12.07.2006 at 09:47
Koit

US.auto rem. Läänemaal
remondis...ootan vastust

Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
24.07.2006 at 08:57
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : US.auto rem. Läänemaal   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.