| Poster |
Message |
Madman
|
Chrysler 300M origin. alarm jukerdab
Jama selles et vahel ei lähe alarm peale, vahel ei tule maha, vahel jälle töötab ilusti.
Ka nii olnud et maha võttes teeb uksed lahti ja paneb sireeni tööle, kui siis uuesti peale panna ja maha võtta siis OK jälle.
Tavaliselt kui mootor seisma jätta ja kohe alarm panna siis on OK aga kui veidi viivitada siis jälle ei lähe. Proovisin ka teise puldiga, sama jama on.
Oskab keegi midagi tarka soovitada? Kogemus endal alarmi tegelastega selline et viga nad naljalt üles ei leia, eriti veel siis kui vahepeal kõik töötab.
| 16.01.2006 at 15:38 |
|
mrtn |
mul on just vastupidiseid kogemusi olnud alarmimeestega, ok, ühe konkreetsega, kes kõik minu ja mu sugulaste-tuttavate autod teinud on: Ahti Männama 5013868. resideerub järve selveri taga.
ise see alarm korda ei lähe. |
| 16.01.2006 at 19:24 |
|
Taurus_93 |
Mul ka jamas see alarm. Ei hakanud vaeva nägema remontimisega, kuna sellel ainult uste andurid. Paraku sisse tullakse ikka klaasi löhkudes. Seega paigaldasin hoopis Cobra Plip alarmi, töötab orig puldist(Ultraheliandurid, klaasipurunemis andur, mikrolaine andur+köikide luukide andurid).
Kahjuks ei usu, et kuidagi aitasin...
Ex: Chrysler 300M 00´
Yamaha YZF-R6 |
| 16.01.2006 at 20:50 |
|
Heiti |
Ei tahtnud uut teemat teha.Teema selles,et auto ja pult ei taha teineteisega kuidagi läbi saada.Kusagil oli siin sellest juttu aga ei suuda leida.
Autoks 300M. |
| 09.07.2006 at 21:07 |
|
Madman
|
Kusagil oli jah Chrysleri puldi kohta. Minu mäletamist mööda tuli hoida kahte puldi nuppu all ca paar minutit seni kuni uksed lukku lähevad. Vist oli alarm peale nupp ja tagumise luugi nupp. 100% enam ei mäleta.
| 09.07.2006 at 21:59 |
|
|