register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : fiero elektrisüsteem  
Poster Message
hannes1242
fiero elektrisüsteem
juhtus selline asi et tegin mootoriremonti ja sain asja lõpule, ladusin kõik elektrisüsteemi vähemalt oma mäletamistmõõda tagasi nagu oli. Aga kui süüdet andsin põlesid kaitsmed maha ja süütepoolist ei tule sädet ja kütus ei jõua silindritesse. Kusagil mingi elektri jama ja ma ei saa sellest ise kuidagi jagu, kas on keegi kes võtaks töö ette või oskaks lõuna eesti piires kedagi soovitada kes saaks asjast jagu ja teeks selle ära?
10.07.2006 at 14:24
Madman

fiero elektrisüsteem
Viljandis oskan küll soovitada, iseasi palju see asi aega võtab sest tunnihind ju jookseb. Aga muidu fierol suht lihtne elektriskeem kui omal raamat ees on.

Mul on tehase manuaal, selle järgi on väga lihtne ise otsida. Võin ta mingiks X ajaks välja ka laenata.

10.07.2006 at 14:59
hannes1242
fiero elektrisüsteem
tähendab et asi nii et keegi kunagi siin foorumis saatis mulle kõik võimalikud fiero elektriskeemid, aga kuna see auto mul esimene mis elektriga tegelemist vajab,siis kahjuks ma ei jaga skeemidest eriti palju, aga tuleb vist ikka lahkama hakata.
Ainuke juhe mis ei saanud nii nagu oli on üx mass juhe mida ei mäleta kus ta oli, seega väänasin ta plokikaane külge poldiga kinni kuna ploki külge tuli eraldi mass juhe.
Noh see süüdet pole sleest saab jagu kuidagi,aga ei saa aru mix ei jõua kütus silindritesse, et kas siis pritsung ei saa voolu või milles asi?
Õhupuhastit pole üldse veel külge pannud,sinna tuleb ju kah juhtmeid ja teve hunnik mingeid väikseid voolikuid, kas sellest ei või midagi oleneda?
Ise ensest pensupump lööb hästi, sisse laskes ikka kõva bensu surve sees.
10.07.2006 at 21:50
Madman

fiero elektrisüsteem
Kui seal midagi valesti on siis kindlasti annab Check Engine tuli märku ja saad veakoodiga jälile.

10.07.2006 at 22:29
hannes1242
fiero elektrisüsteem
kudapidi ma selle koodi kätte saan?
10.07.2006 at 22:39
Madman

fiero elektrisüsteem
Kaks pistiku otsa tuleb ära lühistada need mis kahe istme vahepeal on plast plaadi taga (kahe kruviga kinni) siis süüde sisse ja hakata "check engine" tule vilkumisi lugema. Kogu see protseduur ja erinevad veakoodid on tehase raamatus olemas.

10.07.2006 at 22:52
kenu
fiero elektrisüsteem
Kui kaitsmed juba läbi põlesid, siis on mõni juhe valesti saanud, siis pole vist SES tulest eriti kasu. Skeemide peal on juhtmete värv olemas, selle järgi tuleb kõik uuesti üle kontrollida. Aega ta võtab ja midagi ülejõukäivat pole.

Oleksin võind ka manuaali anda, kui valgas käisid.
11.07.2006 at 08:34
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : fiero elektrisüsteem  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.