| Poster |
Message |
Joel
|
C4 Corvette tuled
Kaks küsimust on seoses C4 Vette tuledega:
Mis pull see on, et kui klapptuled lahti teed või kinni paned (ehk siis lähituled sisse või välja lülitad), siis pärast liikumist tuled tõmblevad nõka-nõka lõppasendis mingi 3-4 sekundit?
Kui parktuled sisse panna siis hüppavad klapptuled lahti, ehkki põlema nad ei lähe. Kas on võimalik midagi ära häkkida nii, et oleks võimalik parkide ja udukatega päeval sõita nii, et klapptuled jääksid kinni?
| 09.08.2006 at 10:06 |
|
antennimees
|
C4 Corvette tuled
Kuna tuledel ei ole lõpulülitit siis on nende kinni lahti sõiduks antud miskine aeg millal vool peal on ja kuna tuled liiguvad kiiremini kui etteantud aeg, siis nad nõkutavadki lõppasendis. Arvatavasti on miskid liigendid kulunud et ta nõkutama jääb. Teisele küsimusele peaks lahenduse andma tuleklappide kontrollerisse mineva valge juhtme läbilõikamine.
| 09.08.2006 at 10:30 |
|
Heiti |
C4 Corvette tuled
Minu Vettel on nii,et keerad lüliti esimesse asendisse ja lükkad nupust udukad sisse ja ongi korras.Kapid tulevad lahti viimases lüliti asendis.
Tulede tõmblemist ei ole tähele pannud. |
| 09.08.2006 at 10:43 |
|
w-cc |
C4 Corvette tuled
Mootori puksid kulunud. Mootor lahti ja teed ise mingist suva plastmassist sinna puksid sisse (võid näiteks silikooni ka täis lasta, aga siis ei saa edaspidi enam asja lahti võtta). Netist saab mudugi pukse tellida ka, aga pole nagu erilist pointi.
Klappide töötamise loogika on aga jah õige nii nagu Heiti kirjeldas s.t. tõusevad üles alles siis, kui lüliti lähitulede asendisse keerata. |
| 09.08.2006 at 11:22 |
|
Joel
|
C4 Corvette tuled
Ma arvasin ka, et peaks nii töötama need klapid, aga juba esimeses astmes hüppavad nad lahti, ehkki põlema ei lähe. See minus küsimusi tekitaski.
w-cc, kas Sinuga võiks nende tulemootorite pukside aretamise teemal äkki kaupa teha? Karol AB'st ähvardas 10k eeguse tükihinnaga nende tulemootorite puhul - pole väga elektroonikamees, ei tahaks ise riskida...
| 09.08.2006 at 12:06 |
3 edits. Last edited 09.08.2006 at 12:11 by Joel
|
Heiti |
C4 Corvette tuled
Atsil Am-Autost on poolpiduseid olemas minuteada.Kui huvi küsi temalt. |
| 09.08.2006 at 18:17 |
|
w-cc |
C4 Corvette tuled
quote: Joel: w-cc, kas Sinuga võiks nende tulemootorite pukside aretamise teemal äkki kaupa teha? Karol AB'st ähvardas 10k eeguse tükihinnaga nende tulemootorite puhul - pole väga elektroonikamees, ei tahaks ise riskida...
See asi pole tegelikult nii keeruline, kui alguses tundub. Ma ennem väljendasin ennast natuke valesti ka - läbi pole mitte otseselt mootori puksid vaid mootori võllil asuva pronksist tiguhammaka poolt ringi aetava suurema plasthammaka sees olevad puksid. Heal juhul ei pea isegi mootorit lahti kiskuma (mis isenesest pole ka üldse keeruline). Kui ise ei viitsi pukse teha siis:
http://www.ecklers.com/product.asp?pf%5Fid=29304&dept%5Fid=1476
5.99$ + saatmiskulu per tuli ja ainult vahetamise vaev.
EDIT: vaatasin järgi - kahed puksid + transa läks mul maksma sutsu üle 300 EEK-i. |
| 09.08.2006 at 22:20 |
1 edit. Last edited 09.08.2006 at 22:29 by w-cc
|
Joel
|
C4 Corvette tuled
quote: antennimees: Teisele küsimusele peaks lahenduse andma tuleklappide kontrollerisse mineva valge juhtme läbilõikamine.
Oskad ehk öelda ka kus see kontroller asub?
| 14.08.2006 at 15:27 |
|
Heiti |
C4 Corvette tuled
Tulede juhtblokk asub juhipoolse logari küljes.Kui kapott üles tõsta siis esirattast natuke eespool,selline kandiline karp kuhu kaks pistikut külge läheb.
Kas see on kontroller täpselt ei tea. |
| 14.08.2006 at 16:36 |
|
Joel
|
C4 Corvette tuled
Aga kui ma selle valge juhtme läbi lõikan, kas need klapid siis pärast ikka lähi- ja kaugtulede jaoks tulevad lahti?
| 15.08.2006 at 22:46 |
|
antennimees
|
C4 Corvette tuled
quote: Joel: Aga kui ma selle valge juhtme läbi lõikan, kas need klapid siis pärast ikka lähi- ja kaugtulede jaoks tulevad lahti?
Sul tundub miskine muu jama olevat see valge juhe annab plokile signaali et gabariidid põlevad. Ma sain aru, et sa tahad et nad gabariitidega üles ei tõuseks aga nad ju ei peagi tõusma. Valge juhtme läbilõikamine pole lahendus.
| 16.08.2006 at 11:27 |
|
Joel
|
C4 Corvette tuled
Just seda ma tahangi et nad gabariitidega üles ei tõuseks (lüliti I astmes), vaid tõuseksid ainult lähi- ja kaugtulede jaoks kui lüliti II astmesse keerata.
| 16.08.2006 at 11:33 |
|