register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Chevy Astro ´92 rooli lõtk  
Poster Message
Sniper
Chevy Astro ´92 rooli lõtk
Tekkis selline küsimus, et kas Astrol on võimalik rooli karbist lõtku maha keerata või peab rooli karbi ära vahetama? Kui on võimalik peale keerata, siis oleksin väga tänulik kui keegi targem mulle selle asja lahti seletaks. Kuna see mu esimene ameeriklane, siis ei ole Astro hingeeluga eriti kursis.
Jube halb on sõita kui pead rooli koguaeg vasakule-paremale keerutama, et auto otse sõidaks.

Andres
10.07.2006 at 19:32 1 edit. Last edited 10.07.2006 at 19:32 by Sniper
Sniper
Sai siis uuritud, et kus kohast see lõtk tuleb.Kas rooli karbist või veermikust endast.
Tundub siiski, et karbist endast.Nimelt rooli poolt sisse minev liigend liigub (kui rooli keerata), kuid karbist välja tulev ots ei liigu. Leidsin ka üles karbi küljepeal oleva reguleerimis kruvi.Keerasin stopper mutri lahti ja siis sisemise kuuskandiga sai kruvi natuke peale keeratud. Rool muutus küll raskemaks kuid lõtk jäi samaks.
Kas on kellegil ettepanekuid, mida peaksin järgmiseks ette võtma?

Samas on tekkinud veel mure kojameestega.Iga kord kui süüte sisse keeran teevad kojamehed ühe ringi klaasi peal.Suvel ei ole muret aga talvel kui kojamehed on klaasi külge kinni külmunud, siis võib tekkida probleeme.
Kas keegi oskab selles küsimuses aidata?
17.07.2006 at 14:24
Servolett
quote:
Sniper:

Samas on tekkinud veel mure kojameestega.Iga kord kui süüte sisse keeran teevad kojamehed ühe ringi klaasi peal.Suvel ei ole muret aga talvel kui kojamehed on klaasi külge kinni külmunud, siis võib tekkida probleeme.
Kas keegi oskab selles küsimuses aidata?

Hehee, see on Chevy Vanide mingisugune feature. Praegu pean Astrot - sama jama, kuid kasutasin kunagi suurt Vani - täpselt sama jama. Olen viga otsinud, pole leidnud. Samuti oleks tänulik kellegi Idamaa targa nõuannete eest.
Talvel kojameeste kinnikülmumise vastu - keera luuad õhtul koju tulles teistpidi, s.t. seljaga vastu klaasi.
17.07.2006 at 18:28
Sniper
Tõstan oma teemat kuid natuke teisest küljest.Nimelt rool loksub üles-alla ja paremale-vasakule.
Mis paneb selle rooli niimoodi loksuma? Kas mingi laager(puks) läbi?
On kellelgi mingit kokkupuudet olnud sellise probleemiga ja kuidas seda lahendada? Kas oskab juhatada mingi lingini?
08.09.2006 at 12:00
90Deville

Kui sul rool on tiltiga,st üles-alla regullitav,siis 99% on süüdi 4 polti roolisamba sisemuses,mis on lahti loksunud.Parandamine on üpris keerukas,sest tuleb peaaegu terve roolisammas laiali katkuda,töö eeldab ka paari spetstömmitsa olemasolu.Saab küll ka ilma tömmitsateta,kui kunagi enne oled roolisammast avanud ja natuke nutti on.Alustada tuleb rooli poolt,eemaldada see ja köik muu mis sealt vastu hakkab tulema.Kui endas kindel ei ole et köik jupid vanasse kohta tagasi saavad,ära parem ise torgi,vii kuhugi.
08.09.2006 at 13:48
astro94

quote:
90Deville: Kui sul rool on tiltiga,st üles-alla regullitav,siis 99% on süüdi 4 polti roolisamba sisemuses,mis on lahti loksunud.Parandamine on üpris keerukas,sest tuleb peaaegu terve roolisammas laiali katkuda,töö eeldab ka paari spetstömmitsa olemasolu.Saab küll ka ilma tömmitsateta,kui kunagi enne oled roolisammast avanud ja natuke nutti on.Alustada tuleb rooli poolt,eemaldada see ja köik muu mis sealt vastu hakkab tulema.Kui endas kindel ei ole et köik jupid vanasse kohta tagasi saavad,ära parem ise torgi,vii kuhugi.
Astrol on neid polte 2,enda omal küll mingeid tõmmitsaid vaja ei läinud.

08.09.2006 at 19:51
90Deville

Julgen selles sygavalt kahelda et Astrol neid polte kaks on,ilmselt pead sa mingeid muid polte silmas kui mina.
Olen lahanud roolisambaid 60-97,GM omasid,ja siiani on need eranditult olnud 4 poldiga kinni roolisamba toru kyljes.Spetsriistadest pajatasin selleks,et seal kus ma neid sambaid arstima pidin olid need olemas.30-40 tykki olen neid kindlalt teinud,niiet peaksin ikka teadma millest jutt.
09.09.2006 at 06:23
ammi

Näiteks ,sellelt lehelt näed millised tööriistad välja näevad.

http://www.kolumbus.fi/rautakumpu/kauppa/index.htm

sealt vasakult valid "TYÖKALUT"
seal lehe keskel umbes.
09.09.2006 at 08:02
90Deville

Sellel lehel on kaks riista,yks rooli eemaldamiseks,selleta saab tavaliselt hakkama,ja teine roolialuse hammastega ketta eemaldamiseks,selleta on juba natu raskem,eriti kokkupanek,sest vedru seal all on ysna tugev.Puudu on veel yks pisike vidin tilti tihvtide eemaldamiseks.Olen ise tavaliselt sobiva poldi otsinud ja tangide ja kruvikaga need k'tte saanud.
09.09.2006 at 08:16
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Chevy Astro ´92 rooli lõtk  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.