register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : tagasild teeb peavalu  
Poster Message
Timo

tagasild teeb peavalu
nüüd lõpuks tuli siis viga välja, mis tekitas neid raginaid põrinaid ja vibrat. viga siis selline, et proovisin oma autoga siis burnouti teha ja tegigi nii, mis mühises, kuni käis ilge raksakas. ja ei ragise mitte tiffer, vaid vasakult poolt ratta juurest. kas keegi on sellist silda lammutans, et siis kas poolteljel on mõlemal pool nuudid ja ratas istub omaette laagri peal. sest tunne jääb küll selline, sest edaspidi ei liigu, aga tagurpidi liigub, äkki tõmbas nuudid maha ja tagurpidi veel haagib kuidagi sest olen sellist asja veokal näinud. ja mille järgi aru saada, mis sild mul all on. pole jõudnud veel lahti ka võtta, aga niipalju kui ma aru olen saanud, siis osad on 8 ratta mutriga. ja kas sinna istub mingi silverado sild ka alla.
22.09.2006 at 07:36
max
tagasild teeb peavalu
Difri kaane kuju järgi saad aru:
http://www.richmondgear.com/01gm.html

Tõenäoliselt differ laiali. Rattad on pooltelgede otsas, millel on nuudid difri korpuses alles. Võta difri kaas maha ja kui pudiseb rauapuru suuremal hulgal, siis palju õnne ja tere tulemast klubisse...
22.09.2006 at 14:59
Timo

tagasild teeb peavalu
sild kuju järgi 8.2. vasakul poolteljel on nuudid seest maas, sai täna natuke töö kõrvalt uuritud teist. american beautis´t tüüp ütles et difrite hinnad on umbes 4-5 kilo eek. aga sinna tuleb ju veel poolteljed otsa panna. peab asja natuke uurima, äkki mõtekam põhjanaabrite juurest kasutatud differ ja poolteljed sebida. homme kisun asja laiali, eks siis saab targemaks.
22.09.2006 at 16:58
LaSa

Moderator
tagasild teeb peavalu
Tõenäolisemalt on 8.5 ikka.

8.2 pandi alla peamiselt 60ndate lõpus / 70ndate alguses Buickile/Oldsile/Pontiacile.
22.09.2006 at 18:04
antennimees

tagasild teeb peavalu
Mul on 8,5" sillale differ ning tigu ja taldrik olemas ja 1 poolass ka olemas. Chevy Van'i alt pärit poolassi pikkuse sobivust ainult ei tea. Differ 28 nuudiga, sinu auto aasta järgi peaks sobima. Helista, number profiilis.

22.09.2006 at 18:17
Timo

tagasild teeb peavalu
sorry 8,5 ikka jah. ma ei vaadanudki aastaarve.
22.09.2006 at 20:42
märten
tagasild teeb peavalu
mul pakkuda terve Blazeri sild Chevy Vani poolassid on liiga pikad 58276998
24.09.2006 at 20:50
Timo

tagasild teeb peavalu
differ olemas. ei olnudki poolteljed, differ täitsa laiali, põhjuseks lõpmatuseni kulunud difri hammakate võll. pole küll uut veel alla proovind, aga seekord sai ikka päris lihtsalt hakkama, ja hind oli ka talutav. tänud antennimehele.
26.09.2006 at 16:59
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : tagasild teeb peavalu  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.