register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : käigukast 4T60E  
Poster Message
Paavo
käigukast 4T60E
auto on PTS 93 3,8,4 käiguga on probleeme.ei taha sees püsida ja teenindusest õeldi,et mul on 3,4 mootori kast all ja ,et seda korda teha peaks hammasrattaid vahetama sellepärast ei taha käik sees püsida,aga see läheks kuskil 10000 eeki maksma,kas ei oleks võimalik teha kast 3 käiguliseks, ma mõtlen 3 käiku + turbiinilukk,saaks kasti juhtmed ümber tõsta.Ette tänades .
01.10.2006 at 11:57
peep

Moderator
käigukast 4T60E
Palun postita edaspidi tekst loetaval kujul ! Kui vajad abi, siis suhtu võimalikesse abistajatesse lugupidamisega, nad ei pea eraldi pingutama, et sellist jutujoru desifreerida...
01.10.2006 at 12:14
Paavo
käigukast 4T60E
quote:
peep: Palun postita edaspidi tekst loetaval kujul ! Kui vajad abi, siis suhtu võimalikesse abistajatesse lugupidamisega, nad ei pea eraldi pingutama, et sellist jutujoru desifreerida...
seda ongi raske sõnadesse panna aga vabandan,kui sellega kedagi solvasin.
01.10.2006 at 12:35
hunt

käigukast 4T60E
Käigukast D, mitte OD asendisse ja ongi Sul 3- e käiguline kast !? Kõmmdi, nii lihtne ongi ...

01.10.2006 at 13:04
peep

Moderator
käigukast 4T60E
Pidasin silmas elementaarset grammatikat. Lause algab suure tähega, peale lause lõppu on tühik, samuti peale koma, jne.
01.10.2006 at 13:56
Paavo
käigukast 4T60E
quote:
hunt: Käigukast D, mitte OD asendisse ja ongi Sul 3- e käiguline kast !? Kõmmdi, nii lihtne ongi ...
Ma mõtlesin ,et peale 3 käiku läheks veel turbiinilukk peale,D asend on 3 käiku ja kõik.
01.10.2006 at 20:17
antennimees

käigukast 4T60E
quote:
Paavo:
quote:
hunt: Käigukast D, mitte OD asendisse ja ongi Sul 3- e käiguline kast !? Kõmmdi, nii lihtne ongi ...
Ma mõtlesin ,et peale 3 käiku läheks veel turbiinilukk peale,D asend on 3 käiku ja kõik.

Selleks lõikad läbi käigukasti pistikus oleva helepruuni musta triibuga juhtme ja läbi lüliti annad sinna miinust. Nii saad kasvõi kõik käigud lukku panna.

01.10.2006 at 20:24
Paavo
käigukast 4T60E
quote:
peep: Pidasin silmas elementaarset grammatikat. Lause algab suure tähega, peale lause lõppu on tühik, samuti peale koma, jne.
Tean seda isegi aga,kui neid igasuguseid foorumeid vaadata siis need kubisevad vigadest.Arvan,et kui hakata neid kõike parandama,et seal on viga,seal viga jne võid hulluks minna.Eks teinekord proovin võimalikult õieti kirjutada,et mitte sõimata saada.
01.10.2006 at 20:26
Paavo
käigukast 4T60E
quote:
antennimees:
quote:
Paavo:
quote:

Selleks lõikad läbi käigukasti pistikus oleva helepruuni musta triibuga juhtme ja läbi lüliti annad sinna miinust. Nii saad kasvõi kõik käigud lukku panna.
Seda tahtsingi teada,et see mõte oli absurdne.Ma ei ole selles asjas asjatundja.
01.10.2006 at 20:30
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : käigukast 4T60E  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.