| Poster |
Message |
rrrr
|
Kotermann "Service Engine" tulega - ei käivitu
Nimelt ühel 3,8 Lumina APV omanikul selline kotermann, et süüte sisse keeramisel ei sütti armatuuris "Service Engine Soon" tulekest ja auto ei käivitu. Bensiini pump ei tee ka häält. Samas teinekord süüte sisse keerates läheb põlema ka "Service" tuli ning siis ka auto käivitub. Tuli kustub peale käivitamist!
Kuna armatuurist "Service" tule huhtmed lähevad aiu, siis sai kontrollitud kõigepealt aju ühe teise Lumina peal aga seal see töötas ilusti. Soovitati üle kontrollida massi ühendused. Ka need siit-sealt üle käidud.
Kas on kellelgi midagi sarnast esinenud ja oskab anda nõu?
ja doonorid |
| 08.10.2006 at 19:51 |
|
Madman
|
Auto arvutist läheb päris mitu kaablit massi ja mõne puudumine võib selliseid sümptomeid näidata küll. Selleks on vaja elektriskeemi arvuti kohta ja testriga ühendused üle kontrollida.
| 08.10.2006 at 20:15 |
|
Occassion
|
quote: rrrr: Nimelt ühel 3,8 Lumina APV omanikul selline kotermann, et süüte sisse keeramisel ei sütti armatuuris "Service Engine Soon" tulekest ja auto ei käivitu. Bensiini pump ei tee ka häält. Samas teinekord süüte sisse keerates läheb põlema ka "Service" tuli ning siis ka auto käivitub. Tuli kustub peale käivitamist!
Kuna armatuurist "Service" tule huhtmed lähevad aiu, siis sai kontrollitud kõigepealt aju ühe teise Lumina peal aga seal see töötas ilusti. Soovitati üle kontrollida massi ühendused. Ka need siit-sealt üle käidud.
Kas on kellelgi midagi sarnast esinenud ja oskab anda nõu?
Mulle tundub nagu oleks viga süütelukus kui vahel töötab ja siis jälle ei tööta. Aga ei ole ka mingi ekspert sellel alal.
|
| 08.10.2006 at 20:28 |
|
reimo |
Ega sel autol äkki mingit immot peal pole, mis jubib?
Minu jeebul ei sütti "Check engine " tuli ja benapump ei toimi, kui immo on rakendunud. Starter veab rõõmsalt ringi. Kui immo ei saa olla vea põhjuseks, kontrolli aju toidet (minu teada on minu autol just aju toide immo poolt katkestatud, kuna immo oli peal juba enne auto ostmist, siis kindel küll ei ole)
| 08.10.2006 at 20:32 |
|
|