register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Explorer 96 a  
Poster Message
wilder1
Explorer 96 a
Millised on kogemused 96-97 aasta Ford Exploreritega, millised nõrgad kohad, kui kallid jupid jne.
Selline masin viimasel ajal silma jäänud ja koledasti meeldima hakanud.

Kellel kogemusi jagage.
07.10.2006 at 16:59
Saemees

Explorer 96 a
quote:
wilder1: Selline masin viimasel ajal silma jäänud ja koledasti meeldima hakanud.

Tunnen siiralt kaasa!
Kindlasti pead arvestama korduvate kasti remontidega ning lisaks veel mida iganes remontidega. F.O.R.D. ju...
Olen omanud kaht isendit...

07.10.2006 at 21:13
Valmet

Explorer 96 a
Forgot Off Road Driving!

07.10.2006 at 21:58
wilder1
Explorer 96 a
Kuna on olemas masin millega maastikul liikuda ja masin millega igapäev kulgen, siis soovin naisele midagi suurt ja turvalist, millega hea pisiperega ringi kimada.
Seetõttu ei saaks auto ka erilist koormust, kuus sõidaks vast max 1500 kilti.

Jutt selgituseks neile, kes arvavad, et vaja off road masinat.
07.10.2006 at 22:07
mrtn
Explorer 96 a
turvalist seal küll midagi pole. selle aja suured suvid olid avariiolukorras ohtlikumad kui sõidumasinad. lisaks kukub ta äkkmanöövri peale ümber ka.
07.10.2006 at 22:23
vasikas89
Explorer 96 a
quote:
mrtn: turvalist seal küll midagi pole. selle aja suured suvid olid avariiolukorras ohtlikumad kui sõidumasinad. lisaks kukub ta äkkmanöövri peale ümber ka.

Nii lolli juttu pole ammu kuulnud....kasti rem ala 2 korda... irw Exploreri kastist jagu saada pole sugugi nii kerge ja kui lendab siis 12 000.- ja kast on nagu uus... kui ikka vastu ei pea siis on NÖ. rooli ja istme vahelise tihendi viga.... turvalisusest niipalju et võrdle sama aasta teisi maastureid palju seal rohkem turvalisust??
09.10.2006 at 00:45
Saemees

Explorer 96 a
quote:
vasikas89:
Nii lolli juttu pole ammu kuulnud....kasti rem ala 2 korda... irw Exploreri kastist jagu saada pole sugugi nii kerge ja kui lendab siis 12 000.- ja kast on nagu uus... kui ikka vastu ei pea siis on NÖ. rooli ja istme vahelise tihendi viga.... turvalisusest niipalju et võrdle sama aasta teisi maastureid palju seal rohkem turvalisust??

Osta endale üks, siis näed kuhu raha läheb. Ja mis moodi see "vigane tihend" siis kasti lagunemist nii väga tingida saab? Kui kast on sisuliselt mõeldud vord sierra alla, siis 2x raskema/võimsama asja all ei saagi ta vastu pidada.

Ja, et 12000.- remont? Ja mina loll maksin 20000.- ! Ats, krt, anna 8000.- tagasi :)

09.10.2006 at 08:30 2 edits. Last edited 09.10.2006 at 08:41 by Saemees
vasikas89
Explorer 96 a
quote:
Saemees:
quote:
vasikas89:

Osta endale üks, siis näed kuhu raha läheb. Ja mis moodi see "vigane tihend" siis kasti lagunemist nii väga tingida

Ja, et 12000.- remont? Ja mina loll maksin 20000.- ! Ats, krt, anna 8000.- tagasi :)

Bla bla bla Osta pole vaja on ammu olemas. saigi ostetud kastiveaga ja 12 kilo millegagi oli remont.... niisiis auto ca 5-6a olnud enne sõbra nüüd siis minukäes.... ja kast ideaalses korras....
09.10.2006 at 13:00
Saemees

Explorer 96 a
quote:
vasikas89 Bla bla bla Osta pole vaja on ammu olemas. saigi ostetud kastiveaga ja 12 kilo millegagi oli remont.... niisiis auto ca 5-6a olnud enne sõbra nüüd siis minukäes.... ja kast ideaalses korras....
Siis on vasikal lihtsalt sea moodi vedanud. Minu väited kasti kohta ei baseeru vaid mu enda kogemustele. Üritan teema algatajat lihtsalt aidata ja hoiatada, mis ohud selle isendi soetamisel kaasnevad. Tasub enne uurida...

09.10.2006 at 13:26
newton

Moderator
Explorer 96 a
quote:
vasikas89:
Nii lolli juttu pole ammu kuulnud....

quote:
vasikas89:
Bla bla bla

vasikas89, kui sinu teadmised ja kogemused erinevad kellegi teise omast, siis seda on kindlasti võimalik väljendada ka pisut viisakamalt.
09.10.2006 at 15:22
Hennuke89

Explorer 96 a
Jah seda küll. Aga sellepärast ka autot maha ei kanta kui kellelgi pidevalt laguneb... Kui explorer nii sitt auto on siis miks ikka neid toodetakse?

Tehnika laguneb see on selge......olgu Belass või Ferrari.

Olen tirinud autosid kraavist välja ja Ida-viru metsades ragistanud... ja kast korras ..jupid suht ok hinnaga.
Bensukulu pole ka sugugi ülemõistuse....

09.10.2006 at 17:18
margus

Explorer 96 a
Tasub lugeda ka arvamusi usamaistest foorumitest. Millegipärast tuntakse explorerit seal rohkem exploderina...

10.10.2006 at 08:25
vasikas89
Explorer 96 a
quote:
margus: Tasub lugeda ka arvamusi usamaistest foorumitest. Millegipärast tuntakse explorerit seal rohkem exploderina...

sealt leiab ka kohati samasugust juttu nagu siin.Mulle just sõber Usast soovitaski.. et sellises hinnaklassis on autot küll ja veel.
10.10.2006 at 09:06
Ropka
Explorer 96 a
aga mis kast on siis faceliftitud exploreritel, A4LDE?
"kandilistel" oli A4LD
10.10.2006 at 09:34
mrtn
Explorer 96 a
E tähendab elektroonilist juhtimist, muu sisikond on sama.
igal juhul tahab A4LD regulaarset hooldust õlivahetuste ja lülituskolbide vahetusega. nende kumm kõveneb aja jooksul ja hakkavad lekkima, kastis sees.
10.10.2006 at 11:56
Lange
Explorer 96 a
Kuskilt kõrva taha jäänud, et tegemist omal ajal populaarseima SUV-ga USA-s. Omatud 95 a isendit ca 1,5 aastat, selle aja jooksul teostatud kasti remont :) samuti vahetatud vahekastis kett. Pluss muidugi igasugu nipet näpet. IMHO tegemist küllaltki mugava riistapuuga millega kannatab ka teelt kõrvale keerata;)
10.10.2006 at 14:34
Hennuke89

Explorer 96 a
Kui sierra kast sobib siis teen homme firma))))))

Järelikult me kõik lollid et maksame 12-20 kilo kastiremondi eest........

20 000.- saab scorp ja sierrasid ??? ala 5 tk, Lihtne vahetada ja ei pea ootama mingeid juppe usast ja mitu nädalat remonti...
10.10.2006 at 20:21
Hennuke89

Explorer 96 a
quote:
Saemees:
quote:
vasikas89 Bla bla bla Osta pole vaja on ammu olemas. saigi ostetud kastiveaga ja 12 kilo millegagi oli remont.... niisiis auto ca 5-6a olnud enne sõbra nüüd siis minukäes.... ja kast ideaalses korras....
Siis on vasikal lihtsalt sea moodi vedanud. Minu väited kasti kohta ei baseeru vaid mu enda kogemustele. Üritan teema algatajat lihtsalt aidata ja hoiatada, mis ohud selle isendi soetamisel kaasnevad. Tasub enne uurida...

Mitte seamoodi vedanud vaid õige kasutamine... vean käru alles tõin 1 tonnise koorma leedust treilaga.. pole probleeme.. lihtsalt koguaeg õiged ja kallid õlid sees nagu ette nähtud. Filtrid koguaeg õigel ajal vahetatud isegi varem.. ei kurda ei kasti ega autoüle. Kui isegi ükskord lendab kast laiali siis lasen korda ka kohe teha.
11.10.2006 at 07:33
Hennuke89

Explorer 96 a
Ja mul nende autom kastidega pole probleemi ja ei pea mõtetult autom kasti remondi eest kellelegi raha ämbritega kinkima 1 sõps õppis ise asja ära ja on juba mitu kasti remontinud....ja kõik toimib....
15.10.2006 at 07:19
Saemees

Explorer 96 a
quote:
Hennuke89: Ja mul nende autom kastidega pole probleemi ja ei pea mõtetult autom kasti remondi eest kellelegi raha ämbritega kinkima 1 sõps õppis ise asja ära ja on juba mitu kasti remontinud....ja kõik toimib....

Aga vaata, mul oli nendega probleeme, oli eelmisel omanikul ja on praegusel omanikul. Kindlasti on selle auto puhul tegemist kastiprobleemide karmima äärmuse näitega ja sinu puhul see leebeimaga, kui sa suudad mu keerulist mõttekäiku jälgida. Tõde on kuskil vahepeal. See, et su sõps kastiremondi ära õppis ja juba kolmandat-neljandat kasti teeb on muidugi kiiduväärt, aga selle põhjal väita, et 12 tuhat A4LD remondi eest on max ja üle selle mõttetu raha kinkimine, siis kamoon... Ilmselt pole sa kasti seest poolt näinud. See, palju remont maksma läheb, ikka suuresti sellest kinni, mis ja kui palju seal puruks on.
Ennetades tulema hakkavaid kommentaare, a'la loll ja rahaahne remondimees, vigane tihend jne, ütlen veel, et kasutanud erinevaid tegijaid ja ennast teemaga vägagi kurssi viinud. See ON sitt kast ja nii ongi. Mis puudutab tihendit, siis pensionil veel ei ole ja arvan, et auto on enne kõike sõitmiseks ja 4x4 mitte ainult linna vahel. Tahtlikult kasti lõhkuda pole küll soovi olnud.

FORD= Fixing Or Recycling Dilemma

PS! Kui töötab, siis päris hea auto.

15.10.2006 at 09:02
vasikas89
Explorer 96 a
quote:
Saemees:
quote:
Hennuke89: Ja mul nende autom kastidega pole probleemi ja ei pea mõtetult autom kasti remondi eest kellelegi raha ämbritega kinkima 1 sõps õppis ise asja ära ja on juba mitu kasti remontinud....ja kõik toimib....

Aga vaata, mul oli nendega probleeme, oli eelmisel omanikul ja on praegusel omanikul. Kindlasti on selle auto puhul tegemist kastiprobleemide karmima äärmuse näitega ja sinu puhul see leebeimaga, kui sa suudad mu keerulist mõttekäiku jälgida. Tõde on kuskil vahepeal. See, et su sõps kastiremondi ära õppis ja juba kolmandat-neljandat kasti teeb on muidugi kiiduväärt, aga selle põhjal väita, et 12 tuhat A4LD remondi eest on max ja üle selle mõttetu raha kinkimine, siis kamoon... Ilmselt pole sa kasti seest poolt näinud. See, palju remont maksma läheb, ikka suuresti sellest kinni, mis ja kui palju seal puruks on.
Ennetades tulema hakkavaid kommentaare, a'la loll ja rahaahne remondimees, vigane tihend jne, ütlen veel, et kasutanud erinevaid tegijaid ja ennast teemaga vägagi kurssi viinud. See ON sitt kast ja nii ongi. Mis puudutab tihendit, siis pensionil veel ei ole ja arvan, et auto on enne kõike sõitmiseks ja 4x4 mitte ainult linna vahel. Tahtlikult kasti lõhkuda pole küll soovi olnud.

FORD= Fixing Or Recycling Dilemma

PS! Kui töötab, siis päris hea auto.

Kast võib ju sitt olla....sinumeelest las siis olla.. kui nii arvad... Näita üks auto millel pole ühtegi nõrka kohta!!==???
Lihtsalt point oli sellles et kuidas saab olla nii et mingi 1-2 a läheb 2-3 kasti laiali.. seal on 2 asja kui romulakasti paned siis jahh või keegi tegi korda .. aga valesti... kasti olen küll ja küll seest näinud.. Ja see tuttav lappis Legendi kasti ise ära ja toimib..vaata mis selle remont oleks maksnud?!!! Kui oleks lasknud teha..kuskil. Ja juppe tuleb ise tellida teatud kohtadest.

NB! igal onimesel õigus oma arvamusele.
16.10.2006 at 07:20
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Explorer 96 a  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.