| Poster |
Message |
jaju
|
SBC aastakäikude erinevused?
Oskab keegi seletada mis vahet on 87a ja 88a SBC, 350 CID-il
Tänud targutuste eest 
küsimus põhimõtteliselt selles et mootor on 88a. aga nuka kompl. on andmetes kuni 87a.
aga ka muud erinevused võiks kirja saada.
Janek |
| 31.10.2006 at 13:39 |
|
antennimees
|
quote: jaju: Oskab keegi seletada mis vahet on 87a ja 88a SBC, 350 CID-il
Tänud targutuste eest 
küsimus põhimõtteliselt selles et mootor on 88a. aga nuka kompl. on andmetes kuni 87a.
aga ka muud erinevused võiks kirja saada.
Janek
Siit peaks teada saama.
| 31.10.2006 at 14:34 |
|
jaju
|
teab keegi lihtsamalt eesti keeles vastata? |
| 31.10.2006 at 15:43 |
|
camsist
|
Siin on ka juttu sellest.
| 31.10.2006 at 16:18 |
|
jaju
|
on küll juttu jah, aga mul oleks vaja teada mis erinevused seespool.
ootan veel tarkusi. |
| 01.11.2006 at 08:31 |
|
max |
Nookurid võivad olla erinevad, sel juhul on nukkvõll kah erinev. Seoses sellega on seal veel paar väiksemat jubinat erinevad, mis nukaga kokku puutuvad. Rullnukk tuli vist 87 aastal, pole kindel.
Väntvõll tuli teistsugune 86 aastal, kui ma ei eksi.
|
| 02.11.2006 at 22:23 |
|
90Deville
|
Rullnukka küll kohanud ei ole kordagi,ehkki lahanud vähemalt seitset 87up mootorit.Nukk ise erineb vanast töste poolest,oli vist 8mm vana ja 10 uus mall.Ise topin kohe varsti selle uuema nuka vana mootori sisse,proovisin,sobib.Vana mootor on 81a,uuema nukk on 89a ja eraldi nukk bensupumba jaoks on olemas.Rullnukkasid olen näinud vaid disladel,sellel vägeval 5.7d näiteks.Arvan et see on ikkagi rohkem siuke performance tükk ja tava-lambi-bussi-kastika-stw-mootoritesse seda ei paigaldatud.Bloki kohta,mul on ntks 89 monopritsega g30 vani mootor,kus bensupumba auk ei ole kinni valatud vaid on poltidega kaan ette keeratud. |
| 03.11.2006 at 08:34 |
|
jaju
|
Mul ongi see küsimus et nuka kompl. koos hüdrotõukuritega on kirjade järgi kuni 87a. aga mootor on 88a.
Kuigi enne olid ka tavalised hüdrotõukurid sees (mitte rull). Mõõtsin ja võrdlesin nii tõukureid kui nukkvõlli ei olnud erinevust.
Lihtsalt uurin kuna mootor oli müügiks kokku laotud, et äkki oli tegemist lihtsalt riiulist kätte sattunud osadega ja originaalis ikkagi rull tõukurid sellel mootoril.
Aga kui kokku ladumiseks läheb siis on näha kas toimib.
|
| 03.11.2006 at 09:53 |
|
max |
Rullnukkasid truckidele ja full-size'dele (TBI) tõenäoliselt ei pandud jah. Seevastu f-body ja Corvette TPI mootorid peaksid valdavalt rullidega olema.
Vaata, et siis nukka korralikult määrid ja vastavat flat-tappet nuka sissetöötamise protseduuri kasutad, muidu võtad nädala pärast mootorist luuavarrega sarnaneva nuka välja. Eestimaal seda miljon korda juhtunud. |
| 03.11.2006 at 15:03 |
1 edit. Last edited 03.11.2006 at 15:06 by max
|
jaju
|
kunagi lugesin kuidas see "flat-tappet nuka sissetöötamise protseduur" käib aga nüüd ei leia ülesse. äkki keegi annab lingi või räägib üle!? ja kui mul plokk tegemises ja tagasi saades on nukk, vänt kolvid sees siis kuidas veenduda et nukal piisavalt määret peal?
Tänud. |
| 03.11.2006 at 16:36 |
|
max |
Siin ülevaatlik juhend Crane Cams'i lehel:
http://www.cranecams.com/pdf/548e.pdf |
| 05.11.2006 at 16:37 |
|