register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Probleem kojameestega  
Poster Message
pontu kuus
Probleem kojameestega
Mure siis järgmine. Autoks 95`a Trans Sport ja probleem selles, et kojamehed tahavad töölepingut ülesse õelda. Jäid teised lihtsalt sõidu ajal seisma? Lülitamisel selgus , et ükski asend ei tööta peale kõige kiirema. Ja välja lülitamisel jäid luuad suvalisse kohta keset klaasi. Pele mõnda minutit läks kõik jälle korda ja kõik funktsioonid taastusid. Sama nali kordus veel ka õhtul. Siit ka palve - äkki keegi annab mõne vihje mida vaadata või kontrollida?
31.10.2006 at 23:45
rrrr

Probleem kojameestega
Täpselt sedasi käitusid kunagi ka minul Lumina kojamehed. Ükskord, kui sai sellest trikitamisest villand vahetasin mootori ära ja asi korras. Räägivad, et seal mootori küljes oleva mikroskeemi peal üks sild põleb ära. Hea tahtmise korral on ka võimalik seda silda taastada. Võimalik, et skeemi küljes on veel miskit läbi.
Kui ei soovi parandada või ei õnnestu, siis võid minu käest saada töötava mootori.

ja doonorid
01.11.2006 at 09:52
Ragnar
Probleem kojameestega
Kui huvi, mul üks kojameeste mootor üle.

vt.-> http://tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=17269
03.11.2006 at 07:40 1 edit. Last edited 03.11.2006 at 07:40 by Ragnar
rrrr

Probleem kojameestega
quote:
Ragnar: Kui huvi, mul üks kojameeste mootor üle.

vt.-> http://tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=17269
Trans Spordil ei ole selline

ja doonorid
03.11.2006 at 10:37
mambr
Probleem kojameestega
Isegi mitte kuigi sarnane (peale tööpõhimõtte). See kojameeste jama on PTS-i tüüpviga ja põhjusi on mitmeid, ühte kirjeldas Rainer. Minul on ka selline kogemus oma viimase autoga ('96a Trans Sport), et on juba 6 kuud jamanud, aga ma ei süvenenud, sest enamasti töötasid. Lõpuks nüüd hullemate ilmadega enam ei töötanud ja ma lihtsalt sakutasin pisut juhtmeid (ise mootori peal sillas, kuna k.m. mootor on ikka väga lahedas kohas) ja selgus, et põhjus pistiku oksudeerumises!!! Ja kogu mure... Ehk veab sulgi!

04.11.2006 at 22:16
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Probleem kojameestega  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.