| Poster |
Message |
ralfer |
Jeep Grand Cherokee 98
kui kesklukk puldist ei toimi kahel vasakpoolsel uksel siis on ainuke probleem nendes lukkudes ja need tuleb ära vahetada? |
| 08.11.2006 at 07:56 |
|
reimo |
Jeep Grand Cherokee 98
Enne luku vahetust kontrolli ka ukse sisse minevat juhtmekimpu.
Kas uksel olevast nupust (või võtmest) toimib?
| 08.11.2006 at 08:39 |
|
ralfer |
Jeep Grand Cherokee 98
quote: reimo: Enne luku vahetust kontrolli ka ukse sisse minevat juhtmekimpu.
Kas uksel olevast nupust (või võtmest) toimib?
Ei tööta ka juhi uksel olevast nupust.
Kuidas ma juhtmekimpu kontrollin?
|
| 08.11.2006 at 11:30 |
|
reimo |
Jeep Grand Cherokee 98
Alusta visuaalsest kontrollist, mul isa Voyageril oli mitu juhet aja jooksul lihtsalt pooleks läinud.
Ja kui polstri maha võtad, proovi luku mootorile otse toide peale anda, kui siis ka ei toimi, hakka uusi juppe ostma, kui toimib, aja mööda juhtmeid viga taga.
Edit: ja vaata igaks juhuks ka pistikud üle, mul hetkel ei toimi vasakul uksel olev nupp, unustasin viimati polstrit maha võttes pistiku ühendada, kui avastasin, polnud enam aega uuesti lahti võtta, nüüd ootan soojemaid ilmasid
| 08.11.2006 at 11:35 |
1 edit. Last edited 08.11.2006 at 11:37 by reimo
|
ralfer |
Jeep Grand Cherokee 98
quote: reimo: Alusta visuaalsest kontrollist, mul isa Voyageril oli mitu juhet aja jooksul lihtsalt pooleks läinud.
Ja kui polstri maha võtad, proovi luku mootorile otse toide peale anda, kui siis ka ei toimi, hakka uusi juppe ostma, kui toimib, aja mööda juhtmeid viga taga.
Edit: ja vaata igaks juhuks ka pistikud üle, mul hetkel ei toimi vasakul uksel olev nupp, unustasin viimati polstrit maha võttes pistiku ühendada, kui avastasin, polnud enam aega uuesti lahti võtta, nüüd ootan soojemaid ilmasid
kas oled kindel et otse akust on õige? kas pinge on sama? |
| 08.11.2006 at 11:38 |
|
reimo |
Jeep Grand Cherokee 98
Ma saan aru, et Sul skeemi pole 
Ilma selleta üsna raske neid juhtmeid taga ajada, skännisin need 2 lehekülge sisse, kus keskluku skeem peal ja panin siia:elektrik.ee/jeep/keskluku_skeem_1.jpg ja elektrik.ee/jeep/keskluku_skeem_2.jpg
Mul ei ole praegu aega sügavamalt asja süveneda, aga ma ei ole kuulnud (ja ei näe ka mingit põhjust selleks), et luku mootoril mingit madalamat pinget kasutada.
| 08.11.2006 at 12:43 |
|
Märt |
Jeep Grand Cherokee 98
kuna tegu minu vana autoga, siis tean, et mootorid teevad haalt, seega loogiliselt peaks ju juhe korras olema?
| 08.11.2006 at 14:16 |
|
reimo |
Jeep Grand Cherokee 98
quote: Märt: kuna tegu minu vana autoga, siis tean, et mootorid teevad haalt, seega loogiliselt peaks ju juhe korras olema?
Siis küll. Mootori häälitsemist ralfer ei maininud...
Siis ikkagi kas mootorid vigased või äkki hoovastik kinni? kas võti liigub kergelt (minu omal selline tunne nagu tühjas augus pööraks teist)?
| 08.11.2006 at 14:23 |
|
Märt |
Jeep Grand Cherokee 98
Votmega uks tootab. Kesklukk ainult ei ava, ukse saab lahti, kui kasitsi liigutada seda lukustuse nuppu seestpoolt. Kuna lukumootor ja lukk ise on yhes tykis, siis hind on pisut kallis...
| 08.11.2006 at 14:29 |
|
ralfer |
Jeep Grand Cherokee 98
quote: Märt: Votmega uks tootab. Kesklukk ainult ei ava, ukse saab lahti, kui kasitsi liigutada seda lukustuse nuppu seestpoolt. Kuna lukumootor ja lukk ise on yhes tykis, siis hind on pisut kallis...
Vahetasin täiesti uue lukumootori vastu. töötab. tagumise jätsin niisama. kasutan seda vähe. ~1000.-EEK |
| 17.11.2006 at 06:54 |
|
|