| Poster |
Message |
Occassion
|
Millega Liimida Tagaluugi Klaasi Kinnitust
Ehk siis oma Chevi'l kukkus küljest see lukusti osa. Kinnitub see otse klaasi külge liimiga. Aga mis liimiga 
Kunagi varem juhtus samamoodi siis panin ajutiselt super atakiga kinni. See jäi nii kõvasti kinni, et ei raatsinud seda pärast küljest kangutada. Kartsin klaasi ära lõhkuda. Nüüd siis sama mure otsas ja teeks siis seekord alguset peale kõik õieti. Ja veel peaks mainima, et osa vana liimi on klaasi küljes millega selle lahti saab sealt - või siis millega võib sinna kallale minna.
Kui kellegil kogemusi selles osas siis oleks tänulik.
Siin mõned pildid ka kes aru ei saanud millest jutt: http://www.occassion.net/gallery/main.php?g2_itemId=5353&g2_page=2
|
| 17.01.2007 at 02:58 |
1 edit. Last edited 17.01.2007 at 02:59 by Occassion
|
Stealth
|
Proovida võid näiteks "Terosoni" liim-hermeetikut(halli värvi), mida automaalrid autokerede liitekohtadele tõmbavad, kui ka näiteks klaasiliimi(musta värvi), millega esiklaase liimitakse. Klaasiliimi eelis on see, et ta kuivab kiiremini (2 h.) ja jääb lõpuks kõvem.
Ega seda vana "Super Attak"-i jääki eriti miski ei taha võtta. Võibolla mingi abi ehk on sellest "Glue Remover"- ist, aga ma kahtlen.
Kõige kindlam variant oleks, et võta selline peenikese, reguleeritava teraga zilettnuga ja kraabi ettevaatlikult need vana liimi jäägid klaasi pealt maha.
Edit: uurisin veel kindluse mõttes üle, et kuidas selle klaasiliimi ja liimimisega lood on ja öeldi, et jah, klaasiliimiga saab pea kõike liimida, mis klaasiga kokku puutub. Ainult et enne liimimist tuleb mõlema detaili aluspind spetsiaalse krundiga kokku teha- muidu see liim ei tekita soovitud efekti. See klaasiliimi aluskrunt on selline mustjas vedelik, mida siis saab väiksemat sorti pintsli, vatitiku vms. asjaga detaili peale tõmmata. Kus seda krunti müüakse, ma ei oska öelda. Ilmselt peab klaasitöökodadelt küsima.
| 17.01.2007 at 05:35 |
1 edit. Last edited 18.01.2007 at 01:19 by Stealth
|
Occassion
|
Ma nagu kahtlen, et see klaasiliim kõige õigem oleks. Kas ei ole selle jaoks miskit spetsiaalset liimi olemas mis kannataks igasugu painutusi ja vibratsiooni pidevalt.
Vähemalt kunagi oli see teema mul jutuks ühe autoteeninduse tüübiga ja see ütles et klaasiliimi küll sinna ei panda.
Ja selle vana liimi kohta mis seal küljes: siis see super attack pole miski probleem kätte saada - pigem on probleem selle vana liimiga. Mis muideks tundub ka justkui ise sinna pandud olevat (näeb nii kole välja et ma ei usu sellist tehases peale pandud olevat). Sarnaneb veidi epo liimiga suht kõva kit on ümber igatahes. |
| 18.01.2007 at 19:41 |
|
jass
|
Peegli liimimiseks esiklaasile soovitab repair guide Loctite Minute Bond Adhesive 312. Luugiklaasile kahjuks ei ole õpetuses midagi kirjas. |
| 18.01.2007 at 21:27 |
|
|