| Poster |
Message |
xander4 |
Blazer S-10 tõstmine ...
Pakuks siis huvi sellise isendi kõrgemaks upitamine ... kindlasti on sellisest asjast ka varem kusagil juttu olnud seega oleks abiks siia vastavate viidete jätmine ... või kui keegi on mõne maasturi puhul sellise protseduuri läbi viinud siis kirjeldaks seda siin veidi : kust vahendeid otsida , kulud , asjalikud abimehed jms. ... |
| 26.01.2007 at 15:42 |
|
Astro SS |
Blazer S-10 tõstmine ...
Olen kaks Dode Ram'i 5 tolli kõrgemale tõstnud, lihtne kui ostad 'lift kit'i ' .
Ise ei tasu ratast leiutada.
| 26.01.2007 at 17:09 |
|
V8voge
|
Blazer S-10 tõstmine ...
Mul tekkis kohe küsimus: kas Eestis võib autot kõrgendada vabalt kui kõrgeks tahad ja mis iganes autot ....või on selleks luba kellegilt vaja? |
| 26.01.2007 at 17:26 |
|
altraditional |
Blazer S-10 tõstmine ...
quote: V8voge: Mul tekkis kohe küsimus: kas Eestis võib autot kõrgendada vabalt kui kõrgeks tahad ja mis iganes autot ....või on selleks luba kellegilt vaja?
Eestis on igasugune autode modifitseerimine sama hästi kui keelatud. Mille iganes tegemiseks tuleb taotleda ümberehitusluba ARKist, mis tuleb loomulikult koos kogu bürokraatiaga. Ainumasena võid asendada katki läinud osa samasugusega. |
| 26.01.2007 at 17:35 |
|
Occassion
|
Blazer S-10 tõstmine ...
Pole veel kuulnud et ei tohiks paigaldada spetsiaal lift-up kit'i (Tegemist ikkagi maasturiga - mitte niisama sõiduautoga - seega keegi sulle perse ei karga kui selle ära teed). Kui tahad teada kuidas S10'le see paigaldus käib siis vaata minu profiilist on link usa raua lehele ja seal mu autol see asi praegu käsil - varsti saab tehtud. Aga ega see ikka lihtne ei ole - on niipalju asju mida avastad selle käigus et tahaks korda teha või muuta. Üks paras ettevõtmine. Minul oli asi isegi hullem sest pidin ka tagasilla remontima, sest see oli katki ja raha kulu oli kohe poole suurem kui muidu. Aga arvestama pead päris suure hunniku väljaminekuga - rahaliselt umbes 30-60 tuhat julgelt. Kui just ei pane miskit odavat jampsi. |
| 27.01.2007 at 00:44 |
|
Rekkamees
|
Blazer S-10 tõstmine ...
Külasta sealseid foorumeid http://www.4x4.ee ,seal tegeletakse selliste asjadega. |
| 27.01.2007 at 22:54 |
|
CEC66
|
Blazer S-10 tõstmine ...
Just. 4x4 foorumist saab palju infi ja teine asi on tehniline pass.
Seal on kirjas auto kõrgus. Ja kui ülevaatuspunkti mehel tekib ebanormaalne huvi, siis võib ta auto ette võtta ja ära mõõta.
Erinevuse ilmsiks tulek tähendaa omavolilist ümberehitust.
| 27.01.2007 at 23:48 |
|
vvt
|
Blazer S-10 tõstmine ...
Jah, alusta sellist asja ikka ARKi tehnoosakonnast. Kui sealt mõistlikku lahendust ei tule, siis jõuad illegaalselt alati teha.
| 28.01.2007 at 10:52 |
|
jaak
|
Blazer S-10 tõstmine ...
Palju tõsta on soov? 4-6" on näiteks nii tagasihoidlik tõste, et seda ei märka nüüd küll keegi ja silma ei riiva samuti. Pole küll ühegi tõstetud masinaga (3" Patrol, 4" Patrol, 3" Bronco, 12" UAZ, 6" Chevy) tehnoülevaatuses tõste pärast ütlemist olnud. Muidugi, eks ma ole üritanud ka viisakalt seda teha. |
| 29.01.2007 at 00:57 |
|
xander4 |
Blazer S-10 tõstmine ...
quote: jaak: Palju tõsta on soov? 4-6" on näiteks nii tagasihoidlik tõste, et seda ei märka nüüd küll keegi ja silma ei riiva samuti. Pole küll ühegi tõstetud masinaga (3" Patrol, 4" Patrol, 3" Bronco, 12" UAZ, 6" Chevy) tehnoülevaatuses tõste pärast ütlemist olnud. Muidugi, eks ma ole üritanud ka viisakalt seda teha.
3 - 4 tolli peaks täitsa sobiv olema ... ega ta praegugi madal pole ; ) ... päris offroadi ei kavatse temaga tegema hakata kuid originaalist suuremate rehvide paigaldamisel võib hetkel probleem tekkida ... |
| 31.01.2007 at 09:02 |
|
Occassion
|
Blazer S-10 tõstmine ...
Tegin oma autole ka väikse upgrade'i 
Lähemalt siit http://www.usaraud.ee/index.php?id=15_47_48_332&ll=1
Kui ikka on tahtmine midagi teha siis seda ka tehakse. Mitte ei kuulata neid kes kardavad ja ise kunagi midagi ette ei võta.
Mulle küll meeldiks näha rohkem selliseid masinaid. |
| 06.02.2007 at 21:53 |
|
ERAK
|
Blazer S-10 tõstmine ...
Mul oli varem plaanis enda oma ka natuke kõrgemaks upitada, aga siis rahanappuse ja muude põhjuste kokkulangemisel jäi seekord tegemata.
See oli umbes 1- 1,5 aastat tagasi. Sai mindud pärima sellisesse firmasse nagu: www.offroadservice.ee asub Veerenni 56a. Seal oleks nn. bodylift maksnud selajal 7-8k nende väitel. Lisaks väitis mulle sealne härra, et mingeid takistusi ülevaatuse ja politseiga ei tule- nad ju sellega ainult tegelevadki...ja tõesti nende Suzuki Samurai erines originaalist päris palju 
PS. Rootsis sõidavad tänavatel sellised:
, ehk natuke äärmuslik näide
Head upitamist!
s.r.
rehvide müük |
| 07.02.2007 at 02:26 |
|
hunt
|
Blazer S-10 tõstmine ...
Ärge nüüd võhikut kõvasti lööge !
Kas ma saan õieti aru, et need kitid abiks ikka mudas ronimisel ? ... ja muidugi ka visuaalse efekti saavutamisel.
Igapäevaliikluses sellise ''kitsega'' ringi tiksuda vist eriline õnn ja rõõm ei ole.
Peaks vist ikka omajagu õõtsuma ...
| 07.02.2007 at 09:27 |
|
reimo |
Blazer S-10 tõstmine ...
quote: hunt: Ärge nüüd võhikut kõvasti lööge !
Kas ma saan õieti aru, et need kitid abiks ikka mudas ronimisel ? ... ja muidugi ka visuaalse efekti saavutamisel.
Igapäevaliikluses sellise ''kitsega'' ringi tiksuda vist eriline õnn ja rõõm ei ole.
Peaks vist ikka omajagu õõtsuma ...
Paaritolline vedrutõste veel igapäevasõitu hullemaks ei tee. Ega need autod tehasevedrustusegagi just kiireks kurvivõtmiseks pole ehitatud
| 07.02.2007 at 09:36 |
|
Astro SS |
Blazer S-10 tõstmine ...
Omalt poolt võin öelda,et minu tõstesari tegi sõidu palju konkreetsemaks ja jäigemaks, esimesed paar kuud sai sõita nagu kardiga , pärast seda aga hakkasid rooliotsad ''väsima'' 
| 07.02.2007 at 18:33 |
|
Astro SS |
Blazer S-10 tõstmine ...
edit:
Paigutasin oma jutu siia,mis on ilmselt sobilikum koht teema arendamiseks.
| 13.02.2007 at 21:54 |
2 edits. Last edited 13.02.2007 at 22:08 by Astro SS
|