register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Corvette C4 88a keremõõte tarvis  
Poster Message
gunnar
Corvette C4 88a keremõõte tarvis
Koht on olemas kus kere paika venitada aga puuduvad mõõtmed mille järgi teha, esiosa omad oleksid esmatähtsad.
Oskab ehk keegi aidata ja õelda kust saaks neid mõõte või on isegi mingeid jooniseid või värke olemas nende kohta.

Tänud
18.02.2007 at 22:31
DevilDeVille

igas suuremas venitamisega tegelevas töökojas peaks olema AutoData kataloogid või siis pingiga kaasasolevad, peaks kõiksugu massinad ära katma oma infoga.

19.02.2007 at 00:56
Simo57

Vette terasraamikohta olen lugenud siit ja ka mujalt, et seda pidavat suht võimatu tagasi sirgeks saada olema.
Aga mõõtmeid küll netist ei leidnud, mul ükspäev läheb jälle masin tõstukipeale, kui sealt kannatab kuskilt midagi mõõta, siis anna mailiteel teada mis vajad.
Lammutma ei taha hakata, aga kui kohe midagi paistab siis võin visata lindi peale (samas ei garanteeri kui sirge ta mul on, aga paistab et suht ok, vasakule nagu oleks kõksu saanud, aga kõver pole).

Simo.
19.02.2007 at 08:53
Heiti
Kui sul on autol terasskandmik kõver siis on suht lootusettu üritus,siin on vist mõni mees seda ka varem üritanud.Pisike 99 siit foorumist on selle teemaga vist rohkem kursis.(Ameerika autost Ahto ka teab üht-teist)
19.02.2007 at 12:09
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Corvette C4 88a keremõõte tarvis  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.