register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Chrysler Vision - jahutusprobleem  
Poster Message
pafka

Chrysler Vision - jahutusprobleem
mul selline mure et chraysler visionil lähem jahutus vedelik keema kui sõidan kuskil pool tundi,vist plokikaane tihend läbi,teenindustes pikad järjekorrad,võibolla leidub kedagi kes on nõus ruttu ära tegema pafka007@hot.ee
EDIT by Newton: pealkiri mõistlikuks
24.02.2007 at 15:09 1 edit. Last edited 24.02.2007 at 21:29 by newton (Moderator)
kefka
quote:
pafka: mul selline mure et chraysler visionil lähem jahutus vedelik keema kui sõidan kuskil pool tundi,vist plokikaane tihend läbi,teenindustes pikad järjekorrad,võibolla leidub kedagi kes on nõus ruttu ära tegema[email][/email]pafka007@hot.ee
kas termostaat on vahetatud?kas ventikas rakendub enne keemist?kas ta sul üldse keema läheb ,või on surve sees?

24.02.2007 at 17:01
newton

Moderator
Palun panna teemadele pealkirju, mis annavad natukenegi ettekujutust teema sisust. Ja sama teemat mitmesse alajaotusesse postida pole ka viisakas.
24.02.2007 at 21:30
pafka

quote:
kefka:
quote:
pafka: mul selline mure et chraysler visionil lähem jahutus vedelik keema kui sõidan kuskil pool tundi,vist plokikaane tihend läbi,teenindustes pikad järjekorrad,võibolla leidub kedagi kes on nõus ruttu ära tegema[email][/email]pafka007@hot.ee
kas termostaat on vahetatud?kas ventikas rakendub enne keemist?kas ta sul üldse keema läheb ,või on surve sees?

termostaat on korras,ventikas hakkab ka tööle,ja läheb keema
24.02.2007 at 21:56
Madman

Radikas on ikka ühtlaselt kuum nii alt kui ülevalt kui keema läheb? Paisupaagist töötamise ajal mulle tuleb?

24.02.2007 at 22:21
pafka

täiega läheb keema kõik jahutusvedelik keeb ära
25.02.2007 at 08:27
kefka
quote:
pafka: täiega läheb keema kõik jahutusvedelik keeb ära

mis moodi see ärakeemine välja sul näeb?mis tähendab ,et termostaat on korras? mismoodi kontrollisid?ei ole küll minu asi ,aga hakka ikka odavamatest asjadest pihta(termostaat,veepump,õhk süsteemis jne).kui need asjad on kontrollitud (vahetatud ehk),siis mine mootori kallale.lihtsalt üks soe soovitus.

25.02.2007 at 20:00
pafka

quote:
kefka:
quote:
pafka: täiega läheb keema kõik jahutusvedelik keeb ära

mis moodi see ärakeemine välja sul näeb?mis tähendab ,et termostaat on korras? mismoodi kontrollisid?ei ole küll minu asi ,aga hakka ikka odavamatest asjadest pihta(termostaat,veepump,õhk süsteemis jne).kui need asjad on kontrollitud (vahetatud ehk),siis mine mootori kallale.lihtsalt üks soe soovitus.

lasin kontrollida juba,öeldi et kõik on korras ja viga on kindlalt plokikaane tihendis,kontrollis väga hea spetsalist
26.02.2007 at 01:01
mambr
Kui jahutusvedelius õli pole, õlis pole ka jahutusvedeliku emulsiooni ja süsteemis pole liigset survet, siis mina ikka küsiksin kusagilt teist arvamust! Kui aga esineb kasvõi üks eelpool mainitud kõrvalekalle, siis võid mootori laiali kakkuda...
Edu

26.02.2007 at 14:11
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Chrysler Vision - jahutusprobleem  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.