| Poster |
Message |
gis
|
teeme ise sissepritse aju!
http://www.bgsoflex.com/megasquirt.html
ja ongi tehtud. See vist on vist ÜVHA? (Üks Väga Hea Asi) |
| 31.05.2003 at 10:59 |
|
Vanaisa
Moderator |
Kulibinid pole veel kadunud 
Ja kõige pullim, et see võib ju töötada ka |
| 31.05.2003 at 11:06 |
|
madis |
Kui keegi soovib siis aga palun - teeme valmis. Siiski peab arvestama et hind ei tule väga odav, 1 eksemplar ~10k. |
| 31.05.2003 at 14:42 |
|
aif |
quote: gis: http://www.bgsoflex.com/megasquirt.html
ja ongi tehtud. See vist on vist ÜVHA? (Üks Väga Hea Asi)
Need kaks "kulibinit" on pritseaju raua tegemise ja selle progemisega oma 6 aastat minimaalselt tegelenud. Tegelased teavad mootorist info ammutamisest ja selle kasutamisest rohkem kui enamus tavalisi kiirestis6itmise mehi kokku. |
| 31.05.2003 at 20:03 |
|
partel
|
Nojah, ma liitsin mõni aeg tagasi EFI osade hindu kokku.
100K EEK'u tuli päris kiiresti täis... 
| 31.05.2003 at 20:41 |
|
ozz |
Saab ka lihtsamalt kui Chevy TPI 'le kalkulaatorit vaja.
Naiteks 86 a (vanatyybi eraldi EPROM) Firebidrd 350 TPI mootor tootab Kadeti karbiga tyhikaigul ilma modimata taiesti rahuldavalt (koik pistikud sobivad)
Kivi ymber visata ja natukene mangida , toimib nagu paris.
Sama lugu ka 87 ja edasi karpidega aga seal tuleb tiba juhtmeid ymber tosta.
Selge see ,et otse voistlusele sellise karbiga ei lahe |
| 01.06.2003 at 15:51 |
|
Jutulind |
http://caffrey.dk/megasquirt/
Sama asi aga AVR peal ... Kusjuures ei tule kuidagi 10K kokku ... Plaanin teisel hooajal oma dattole miskit sellist ehitada ... Esimesel karpadega ...
'06 Fiat Panda 4x4 |
| 01.06.2003 at 18:09 |
|
madis |
Ise tehes ei tule 10k, see on koos töörahaga. Ise tehes läheb mingi 2k. |
| 02.06.2003 at 09:53 |
|
Jutulind |
Ja süütekontrolliks sobib selle asjaga kokku http://www.aracnet.com/~hafner/MegaSpark.html
Tundub, et see projekt on kaugemal kui MegaJolt ...
'06 Fiat Panda 4x4 |
| 02.06.2003 at 11:28 |
Last edited 02.06.2003 at 11:29 by Jutulind
|
reo |
just laupäeval hõiskas üks oldsumees, kes 455 jaoks megasquirt'i ehitab, et sai asja nö kuivalt käima omatehtud stimulaatori taga kohe esimesel korral (niipalju kui mina asjast aru sain ). Joe's Megasquirt
|
| 03.06.2003 at 13:05 |
|
_siim_ |
ok kõigest sain enamvähem aru jah,aga ntx selgusetuks jäi see kus ,ma ikkagi siis andurite umbmäärased parameetrid saan? päris nullist ju jama alustada kui ma ei tea kusmaani nr jooksevad,vbla 20 000 ja ma alustan ühest,ok ja kas ma sain õigesti aru et seal on väljundid enamus anduritele jne?
lambda:
vaakum:
õhu temp:
pedaali asend:
mootori temp:
vända andur:
süüte nurk:
pihustite avanemine ja aeg:
rpm:
tühikäik:
vbla saaks lisada veel bensurõhu anduri
mai tea kas sai vähe w palju nüüd neid,aga umbes nii vist peax käima see süsteem äkki,sisestad parameetrid jne. leiate vbla veel mõne anduri or smht mis puudu jäi,ma võtsin hetkel oma beretta järgi ilma jagajata |
| 08.03.2007 at 22:46 |
|
kummel |
Endal käivitasin just eelmine nädal auto megasquirdiga. Maksis kogu aju 2500.- ostsin soomest. Soomes selline firma nagu partco.fi müüb ise kokku pandavaid komplekte 140.- Eur. Auto läks tööle hästi, nüüd tegelen tühikäigu paika saamisega. Olen paar korda Megamanuali läbi lugenud ja nüüd juba hakkab mingi arusaam tekkima. Mootori tööks oli vaja tal lisaks enda peal olevale MAP.-ile veel vee temp. ja õhu temp. Süüte signaal ja võid käima panna.
Korralikuks töök siis ki soovitav veel TPS, WB lambda jne... Saab ka süüdet juhtida. Endal plaanis siis kui fuel mapid valmis kasutada ära jagajas olev Hall andur ja siis signaal megasse ja sealt tagasi Boschi 008 boxi ja peaks olemas olema. |
| 09.03.2007 at 10:20 |
|
_siim_ |
mismoodi selle ostmine sealt käib,saab tellida w peab kohale minema?olex ka soov hankida endale |
| 09.03.2007 at 18:41 |
1 edit. Last edited 09.03.2007 at 18:42 by _siim_
|
kummel |
sa mõtled soomest? ma kunagi uurisin siis vähemalt sai ka posti teel osta, maksad kas pangaülekandega või vist ka krediidiga.
Kui postiga ei sa siis kontakteeru firmaga Ploomid OÜ, nemad sõidavad ka helsingis ringi ja võivad sinu eest selle ära teha.
|
| 09.03.2007 at 21:37 |
|
Fog
|
quote: siim_pallav: aGA SELLINE KÜSIMUS ET MUL JAGAJA PUUDUB EX SIS PEAX SÜÜTESIGNAALI VÄNDAANDURILT SAAMA JA SISSEPRITSELE KA?
Ära karju. Loe M$quirti spetsi ja foorumit. Seal on kõik need probleemid lahatud.
| 10.03.2007 at 10:06 |
|
_siim_ |
mix ma siin ei või? |
| 13.03.2007 at 19:29 |
|
wax
|
quote: Fog:Loe M$quirti spetsi ja foorumit. Seal on kõik need probleemid lahatud.
quote: siim_pallav: mix ma siin ei või?
Lähed kalapoodi, küsid saiakesi. Sind suunatakse viisakalt kõrvalasuvasse pagariärisse, ja siis sa küsid, et miks sa kalapoest saiakesi ei või osta? 
Ärgem olgem nii laisad ja kitsa silmaringiga! |
| 13.03.2007 at 19:35 |
1 edit. Last edited 13.03.2007 at 19:36 by wax
|
_siim_ |
aga foorumis sellekohane teema,järelikult võiks siin ka ju arutada |
| 13.03.2007 at 19:52 |
|