| Poster |
Message |
Coupe de vil
|
kus väänatakse sumpsitorusid pärnus?
väljalaske süsteem tuleks välja vahetada ehk uus toru väänata. on kellegil pärnu kandist sellega kogemusi. |
| 22.03.2007 at 23:49 |
|
viplala |
Pärnu kohta ei oska öelda, kuid tundub, et see üldse suht tefka värk üle Eesti. Sellega seoses võiks siia teemasse (kui teema algataja lubab) kirjutada üle Eestilisi sumpsi torude painutajaid (ennast huvitaks Tallin). Eriti 3 tolli torud, mida isegi saada ei ole õieti. |
| 23.03.2007 at 00:47 |
|
rott |
Kui sul piirdub asi ainult sumpsi torudega pöördu V.Pärnu summuti remonti,teevad sulle uue asja alla.
Tuttavatel tehtud,nemad 90% rahul eriti kui originaali tellimise aeg pikk või kallis.
Esmasp. läheb ka minu auto tag. pütt seal vahetusse.
Annavad ka aastase gar.Hind ei ole üle mõistuse.Asub Vana-Pärnu lõpus Mõrrast alla ja kohe paremale
kus klaase vahetatakse.
| 24.03.2007 at 13:54 |
|
Coupe de vil
|
tänan. vaatan kindlasti sealt läbi
|
| 25.03.2007 at 16:56 |
|
zippo |
kas tegemist Remit Autoga?Oleks ka vaja oma elke viimane lõpp ümber teha.76ne toru suht haruldane asi.
|
| 25.03.2007 at 21:29 |
|
Coupe de vil
|
käisin ära aga ei vaadanud mis firma see oli.kolmapäeval läheb siis väänamiseks ja ehk õhtuks valmis.
|
| 26.03.2007 at 22:02 |
|
tere |
Ma pole ise Pärnust, kuid kunagi sai sumpsi remonditud seal:
Tallinnast tulles enne vana silda säästuka juurest paremale ja siis u km sõita ning kusagil eramajade piirkonnas mingi mees võttis oma vastavalt sisustatud garaazhis asja ette ja tegi kohe korda.
|
| 27.03.2007 at 02:30 |
|
F1ERO |
Mööda Jannseni tänavat, enne Sauga jõge paremale (Vana Sauga tänaval) : see tegija minu teada kahjuks lahkunud siit ilmast, juba paar aastat tagasi. Võibolla on sinna mõni tegija veel viimasel ajal tekkinud?... aga Remitit, Vana Pärnu lõpus, julgen küll soojalt soovitada. Tehtud seal igatsugu erinevaid asju: summuti, klaas jms. Rahul.
| 27.03.2007 at 20:38 |
3 edits. Last edited 27.03.2007 at 20:48 by F1ERO
|
Coupe de vil
|
käisin siis Remitis ära ja olen tulemusega väga rahul.kollektorist lõpuni väänatut toru ja kaks pütta.raha küsiti selle eest ainult 1600 eeki.soovitan soojalt |
| 29.03.2007 at 19:44 |
|
Ri-Q.
|
quote: Coupe de vil: käisin siis Remitis ära ja olen tulemusega väga rahul.kollektorist lõpuni väänatut toru ja kaks pütta.raha küsiti selle eest ainult 1600 eeki.soovitan soojalt
Pane siis võimaluse korral tehtust pilt ka. Saab igaüks ise veenduda kui asjaliku kohaga tegemist.
| 29.03.2007 at 19:54 |
|
raimo_r |
kohati on virisemist olnud kuulda. üks passati vana väitis, et talle olla lada tagumine pütt alla pandud.
| 31.03.2007 at 09:01 |
|
F1ERO |
Vaevalt, et vastu tahtmist. Pannakse ikkagi seda mida küsitakse ja millega nõus ollakse.
| 31.03.2007 at 09:49 |
1 edit. Last edited 31.03.2007 at 09:51 by F1ERO
|
Coupe de vil
|
pilt siis tehtust http://www.minupildid.ee/main.php/users/tonymalva/005.JPG.html |
| 01.04.2007 at 20:42 |
|