register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Uus generaator  
Poster Message
Uljas
Uus generaator
Terv

Kuna olen kuskil kuu aja jooksul 2 korda generaatori remondis käinud ja ei taha enam autoga teepeale jääda siis mõtlesin geneka vahetuse peale.Mida arvata sellisest ( http://paceperformance.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=148286 ) genekast?
Esimene kord kui lõpetas laadimise jäi auto 2 päevaks pronksi ja narva mnt. risti kus ta paljaks varastati ,katki läks pinge regulaator.Teist korda lõpetas lepingu dioodsild.

Autoks on 1988 a valminud Pontiac trans am gta 5.7

Tänades Uljas

27.02.2007 at 22:55
Fog

Uus generaator
Kui ostma hakkad, siis on olemas kahte tüüpi neid. SI ja CS. CS pidavat parem olema, ise pole teemat sügavuti uurinud.

27.02.2007 at 23:09
altraditional
Uus generaator
Kui pingeregulaator ja dioodisild vahetatud, siis ma ennustaks, et lähiajal rohkem probleeme ei teki.
27.02.2007 at 23:57
Uljas
Uus generaator
Tänud vastajatele.

Lähiajal jah ei peaks probleeme tulema aga on hirmus tahtmine endale korralik heli autosse panna.Juba praegu tehase heliga , udutuledega ja tagaklaasi soojendiga voltmeeter näitab kuskil 11 volti mis ei ole hea.
28.02.2007 at 00:03
Madman

Uus generaator
Mul on ka mõned Delco-Remy CS-130 180A genekad veel järel. Väga odavad nad muidugi ei ole. Sama tüüpi 120 amprine on juba 2 aastat Trans Spordil peal ja probleeme küll ei ole. 180 amprist sai korra Boschi stendis katsetatud aga stend oli liiga lahja selle jaoks.

28.02.2007 at 01:30
LaSa

Moderator
Uus generaator
quote:
Uljas: Juba praegu tehase heliga , udutuledega ja tagaklaasi soojendiga voltmeeter näitab kuskil 11 volti mis ei ole hea.
Kas geneka, aku, massi jm ühendused on kõik üle kontrollitud juba? Mina alustaksin nendest, kui genekas korras...
Kui genekaremondis käisid, kas siis genekat stendis prooviti?
28.02.2007 at 12:26
BlueStang

Uus generaator
kergelt OT, aga:

kuskohas saab väiksemat sorti (istme) elektrimootoritele remonti lasta teha - ilmselt vaja puhastamist/mähkimist
09.03.2007 at 12:12
Stang-R

Uus generaator
quote:
BlueStang: kergelt OT, aga:

kuskohas saab väiksemat sorti (istme) elektrimootoritele remonti lasta teha - ilmselt vaja puhastamist/mähkimist

Männikul, Puumarketi teeotsast alla, poest mööda, vasakut kätt on el.mootorite remont/mähkimine, silt pidavat väljas olema. Ise pole käinud, aga tuttavad on.
Üldiselt ei viitsi keegi sellise kribuga tegeleda, ka hind võib vabalt kallim olla, kui uue ostmine.

09.03.2007 at 12:36
Uljas
Uus generaator
Kurat küll , umbes kuu aega tagasin sain usast kätte sellise ( http://store.summitracing.com/partdetail.asp?autofilter=1&part=PWM%2D37861&N=700 ) geneka ja kohe lasin ka peale selle panna.Üleilseni töötas täiesti veatult ja eile andis see UUS genekas ka saba.Täna käisin auto juures panin voltmeetri taha ja minu üllatuseks laadis täiesti korralikult ( 13.9 v) lasin autol soojeneda ja umbes 1 minuti pärast uuesti pe***s.Minul on mõistus täiesti otsas.Mis sellist lõppematut jama põhjustada võib???????????????

Tänades Uljas
06.04.2007 at 17:57
arx73
Uus generaator
Vahest äkki vigane aku?
06.04.2007 at 21:25
Uljas
Uus generaator
Eip aku on ka umbes 2 kuud vana.
07.04.2007 at 00:46
Astro SS
Uus generaator
Kontrolli massi ühendusi!! Eriti aku ja kere vahel ;)

07.04.2007 at 17:40
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Uus generaator  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.