| Poster |
Message |
Koit
|
Autole puuimitatsioon (väljapoole)
Plaanis Voyal keret tegema hakata, nüüd torkas pähe, et laseks pool autot äkki hoopis puidumoodi välja paista. Mure selline, et ma ei suutnud googeldades ega siit searchides leida ühtegi niidiotsa, mis annaks aimu, mida selleks tööks kasutatakse üldse ja mismoodi seda osta saaks (kas müüakse ruutmeetri hinnaga või kuidas, või palju selline lõbu üldse maksta võib). Kui keegi seda ilmasaladust teab, siis võib julgelt märku anda!
Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
Cadillac Deville 4,9 V8 '95 |
| 19.04.2007 at 16:16 |
|
anti
|
Soovitaks neti.ee pakutavatest reklaamkleebiseid müüvatest firmadest küsida puiduimitatsiooniga dekoorkilet. Kellelgi neist kindlasti kui mitte olemas, siis tellida võimalik. |
| 19.04.2007 at 17:49 |
|
Astro SS |
... Ja alati on võimalik osta naturaalset spooni või õhukest vineeri 
| 19.04.2007 at 17:55 |
|
Koit
|
irw vineer on hea mõte, naeltega peale ja...olemas!
Tegelikult..siis ikkagi spetsiaalselt autole mõeldud sellist kattemateriali olemas ei ole Ausaltöeldes pole kunagi väga lähedalt ühtegi sellist vaadanudki, aga eemalt ja piltidelt on hea mulje jäänud.
Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
| 19.04.2007 at 18:38 |
|
Stang-R
|
mingis ehitusssaates tegi Ossmet reklaami, et teevad mingi spets. kile abil puiduimitatsioon-pulbervävi, ei muud kui jupid (tiivad -uksed) sinna.
| 19.04.2007 at 18:39 |
|
Peeter82
|
Voxel Oü teeb ka sellist puiduimitatsioon-pulbervärvi. Täitsa ilus jääb.
| 19.04.2007 at 19:21 |
|
antennimees
|
Mina enda Roadmasteril kiletasin ühe esitiiva peale värvimist ära tavalisest ehitusmaterjalide poest ostetud köögikapi kilega. Vanast võtsin tükikese kaasa tooni valimiseks ja päris täpselt sai. Vastu pidas üle aasta ja siis sai lastud maalingud teha ja kiled maha võetud. Kilega polnud miskit juhtunud ja kinni oli ka kõvasti, andis ikka ära kitkuda
| 19.04.2007 at 20:53 |
|
Koit
|
vot vot, sinu auto on üks mis mulle on piltidelt selle puiduvärgiga silma jäänud.Kui sa ühe tiiva kapikilega ära tegid, siis millega ülejäänud auto kaetud oli? Kas see oli ka kapikas?
Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
| 19.04.2007 at 20:56 |
|
antennimees
|
Ülejäänud auto oli kaetud tehase kilega. Ta sellise puidusena juba tehasest välja veerenud.
| 19.04.2007 at 20:59 |
|
Koit
|
selge, niiet ikkagi on võimalik selle kapikilega asja ajada (Kuigi see vist kipub ära pleekima, ma arvan ja üldse vist õues suht kehva vastupidamisega, eriti, et ma kavatsen hästi vähe ajast autoga toas sõita
sellelt lingilt piiludes tundub, et täitsa päris puit autol ümber, on see võimalik? link: http://usaraud.ee/?id=5_5_20_320
Pontiac Grand Amr
Cadillac DeVille 32V
Cadillac DeVille 4,9 V8
Thunderbird SC
| 19.04.2007 at 21:03 |
|
kuripiiritus
|
sellel bensaluugi pildil tundub olema kile. Juhul kui kile siis tiiva tükk päris hästi tehtud, mingeid volte näha pole.
| 19.04.2007 at 21:07 |
|
antennimees
|
See ei ole päris puit. Need on alumiinium liistud mis sarnase kilega üle tõmmatud. Minu omal oli nende liistude kile juba maha tulnud kuna see oli natuke teistsugune kui see mis külje peal oli.
| 19.04.2007 at 21:08 |
|
antoine
|
saab ka päris puidust:
http://images.google.ee/imgres?imgurl=http://www.rummelcreek.com/photo_gallery_01/rcreek017.jpg&imgrefurl=http://www.rummelcreek.com/photo_gallery.htm&h=684&w=1024&sz=157&hl=et&start=6&um=1&tbnid=cNPnoCx1dnHOdM:&tbnh=100&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dwoody%2Bcar%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Det%26sa%3DN
| 19.04.2007 at 23:15 |
2 edits. Last edited 20.04.2007 at 19:51 by antoine
|
Farmer |
Tere.
Oskan siin kah sõna kaasa öelda !
Vaata minu autot pildilt ja kui meeldib siis anna teada. Mul kõik puit vahetatud ja samas puu süü jookseb ilusti kokku. USA s tehases on asi nagu kaugelt peale visatud , on isegi õhu mulle all. Originaal kiled maksavad ca 5000.- üks detail + paigaldus.
Roadmasteril muidugi see eelis , et kõik puit piirneb vastava liistuga ! Oli nõks sebimist , et asi korralik tuleks ja kui korra mööda paned siis pead uue materjali lõikama kusjuures õige koha pealt.
Minu auto pildi peaksid leidma müügi kuulutuste alt : Buick Roadmaster Estate Wagon 1994 LT 1
|
| 20.04.2007 at 10:04 |
|