register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : rehvi lõikamine  
Poster Message
kkerem
rehvi lõikamine
Tere rahvas.

Selline loll küsimus. Kuidas ja milliseid rehve tohib "lõigata"? Lihtsalt sai ostetud ühed rehvid, mis lahedalt undavad. Näha on ka see sikk-sakk koht, mis seda möla tekitab... Kas mustrit tohib lõigata ainult miskitel spetsiaalrehvidel või pole seal vahet?

-------------------
Ford Maveric/Escape (gone), Subaru Forester (gone), Jeep GC '03 (gone), xj Limited '91 (gone), xj Pioneer '89 (gone)
13.05.2007 at 16:17
Astro SS
rehvi lõikamine
Küsi antennimehe käest, tal on kogemusi ;)

13.05.2007 at 17:45
kkerem
rehvi lõikamine
Ok... Panen talle PS-i... Sa Astro suudad alati otsad nii lahtiseks jätta :p

-------------------
Ford Maveric/Escape (gone), Subaru Forester (gone), Jeep GC '03 (gone), xj Limited '91 (gone), xj Pioneer '89 (gone)
13.05.2007 at 19:05
antennimees

rehvi lõikamine
Lõigata võid kõiki rehve. Lihtsalt mõningaid saab vähem lõigata ja mõningaid rohkem. Mõned aastad tagasi oli see väga popp teema kasutatud rehvide müüjate juures. Olen ka omale lõiganud aga sellega on see asi, et eksida saad 1 rehvi juures 1 kord. Kui lõigates ikka krudinat kuuled siis on selge, et sattusid koorti ja see rehv läheb väga kiiresti kõveraks. Kui tahad aga mustrit muuta ja sügavamaks ei lõika siis anna ainult minna, midagi ei juhtu.

13.05.2007 at 19:34
wagoneer
rehvi lõikamine
Näädsa antennikas jõudis juba ette.
Eksida saad jah ainult korra. Olen ka seda proovinud. Ausaltöeldes sügavust juurde lõigata ei soovita,sest eks see kummi kiht ikka ole teatud eesmärgiga oma paksusega. Aga mustrit muuta pole probleem kui ei lähe kogemata liiga sügavale.

Dodge Charger Super Bee 71´
International Harvester Travelette C-120 61´Sõidab
Mitsubishi Colt Lancet 76`
13.05.2007 at 19:40
kkerem
rehvi lõikamine
Tänud! ... Ma Antennimees saatsin Sulle kirja ka, tänud info eest. mul jah vaja jah ühed sooned juurde lasta. Nüüd aga küsimus, kus seda teha saab? Ma sellist imeriista kunagi Kalevi suursõidul näinud.

Rehvid ise on odavad, aga piisavalt kallid, et niisama minema visata. Seega tasuks proovida

-------------------
13.05.2007 at 20:36
mikk

rehvi lõikamine
Võta ühendust rehvi lõikamis aparaat olemas.
53307633 Mikk

13.05.2007 at 20:44
MitsuPower

rehvi lõikamine
kas lõigatud sõiduauto rehviga mitte sõita lubatud pole avalikult liikluses?
Kuna mõni aasta tagasi sai seda uuritud ja ARK vastas sellele kindel ei!
Pluss need 4-5 kohta kes lõikasid vastas 4, et nemad sõüiduauto omasid ei lõika kuna nendega sõita ei tohi ja 1 vastas, et jahh lõikan kuid pärast vastutate ise kui sõidu pealt puruks lendab!
14.05.2007 at 12:04
kkerem
rehvi lõikamine
Hea point Mitsult... Samas mul on seal miski 8mm mustrit ja lõike sügavus paaril jutil ei pea olema põhjani.

Igaljuhul sain hea õppetunni, et odavrehvidega sama tootja raames ei tasu loota seda, et kui üged olid head, siis on ka teised.

-------------------
14.05.2007 at 13:17
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : rehvi lõikamine  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.