register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Kes vahetaks Chevy Lumina tagumise rea väljalaskekolle tihendi?  
Poster Message
mms
Kes vahetaks Chevy Lumina tagumise rea väljalaskekolle tihendi?
Kas oleks kedagi kes oskaks ja viitsiks ette võtta Chevy Lumina tagumise silindrirea (esimese ka) väljalaskekollektori tihendi vahetuse? Sisuliselt tähendab see mootori mahavõtmist, kuna lihtsalt need asjad lahti ei tulnud. Töökodade järjekorrad on hullumaja, ehk tahab keegi haltuurat teha mõistliku tasu eest?

30.05.2007 at 17:24 1 edit. Last edited 30.05.2007 at 17:25 by mms
pontu kuus
Haltuura tähendab Eesti keeli sitasti tehtud tööd-ära seda küll taha...
31.05.2007 at 02:01
Maik

Viimati see seda küll ei tähendanud...

31.05.2007 at 07:06
mms
Pohlad mida see tähendab, tihend oleks vaja ära vahetada :) Hakkab ausaltöeldes ajudele juba see olukord, kus ka autoremondi teenust saab tutvuste kaudu. Loomulikult on oluline see, et tegija teaks mida teeb ja oleks usaldusväärne.

31.05.2007 at 12:13
mms
Uurisin natuke asja. Peaks tagumise tihendi poltidele ligi pääsema nii, et lased mootori poolraamist alla rippu (siis tagumised lahti ja esimesed mitte päris lahti?). On see reaalne lahendus oskab keegi öelda?

01.06.2007 at 15:49
rrrr

Saab küll nii, kui suudad mootorit miskit moodi üleval hoida, kuid kitsas on siiski.
Ega seda keegi väga teha ei taha, sest poldi murdumise oht on üsna suur ja siis tuleb ikkagi mootor maha võtta.

ja doonorid
01.06.2007 at 17:37
Paavo
Olen oma PTS vahetanud esimese poole ja tuli väga lihtsalt lahti.Tuleb esimene ülemine mootoripadi eest ära võtta, siis radika ventilaator ja pääsebki ilusti ligi aga tagumist poolt ei tea,see vist on suurem ettevõtmine.Aga miks sa tahad vahetada tihendit,kas pläriseb.Tegelikult originaalis ei olegi tihendit ettenähtud,minul ei olnud tihendit all,plärin tuli mujalt,et arvan,et see ei pruugi sul mingit kasu anda.Mina käisin müra põhjust otsimas mitmes teeninduses aga keegi ei leidnud ,iga mees ajas eri juttu.Pärast leidsin selle ise,see oli nimelt selle sumbuti katte all mis on seal käigukasti kohal.Ostsin Raineri käest uue kollektori ja asi sai korda.
01.06.2007 at 21:18
mambr
Ühes "Partsis" (täpsemalt ei saa paraku öelda, sest tulevad sanktsioonid) jäi minu PTS 3,8 ka pärast 2 (just kahe!!!) tihendi lisamist plärisema! Kiida "meistrit"! Hinge ajavad igasugu posijad täis... Öeldi, et selgus, et kollektoris oli mõra ja see keevitati "miskit" moodi kinni. Ilmselt unustati, et pärast sellise detaili keevitamist oleks vaja ka freesida! Ja nüüd siis ongi nii, et varuosa kannatab osta, aga töö tuleb ise teha!

01.06.2007 at 22:00
90Deville

Tagumist poolt olen ise vahetanud,midagi hullukeerulist seal polnud.Vaja on kanalit ja veidi elementaarseid oskusi ja tööriistu.Muide,ka mul oli kollektor löhki,ja seda sai väga edukalt keevitada,kuna tegu on tavalise plekk-kollektori ehk headers tyypi asjaga.See on vaid kaetud kuumusekaitse plekiga,mis tuleb eemaldada ja siis näed juba selgelt,mis viga on.Mul sai väga vaikne igatahes.Esimest poolt pole vahetanud,ei oska ka kommenteerida.

01.06.2007 at 23:54
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Kes vahetaks Chevy Lumina tagumise rea väljalaskekolle tihendi?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.