| Poster |
Message |
reimo |
Klaasitõstja puksid
Tere
Jeebul kipub vahest juhiukse klaas avades alla kukkuma - klaasi all oleva siini sees liikuvad puksid tulevad tulevad kääride küljes olevate munakate otsast maha, mõlemad aja jooksul lõhki läinud. Kiskusin need puksid täna välja ja nüüd küsimus - oskab keegi öelda, kas neid saab kuskilt tellida (mis nende nimi võiks ingl. keeles olla - bushings of side window lifting mechanism?) või tuleb leida treial kes need kaproloonist valmis treib? Kogu klaasitõstjat vast ei pea välja vahetama.
Pilt siis ka nendest puksidest (välisläbimõõt ca 17mm):

| 20.08.2007 at 16:36 |
1 edit. Last edited 20.08.2007 at 16:37 by reimo
|
kadjakas |
Klaasitõstja puksid
Vaevalt neid eraldi müüakse, kogu komplektiga äritsemine on tootjale magusam.
Niiet vut-vut mõne tuttava meistrimehe poole. Ja miks mitte konestada uued rullikud näiteks
pronksist... eee, mitte Pronkstolguse mälestuseks vaid detaili pikema eluea huvides
|
| 21.08.2007 at 15:18 |
|
reimo |
Klaasitõstja puksid
quote: kadjakas: Ja miks mitte konestada uued rullikud näiteks
pronksist...
See mõte korraks käis ka peast läbi, aga need tuleb kuidagi kääride otsas olevate munakate peale venitada, mida pronksiga üsna raske teha 
Ja ukse sees eriti mingit lukustusrõnga varianti ka ei mahu peale meelitama.
Ja isenesest oli auto juba üle 10 aasta vana kui esimest korda klaas ära kukkus, nii, et ega see plastpuksi elu nii lühike ka pole
| 21.08.2007 at 16:16 |
|
ammi
|
Klaasitõstja puksid
Mul on oma autoga sama mure(tagumine klaas vajub viltu,kui liiga alla klaasi lasen).Uurin asja ja annan teada,kui midagi peaks leiduma. |
| 21.08.2007 at 17:21 |
|
R.Ott
|
Klaasitõstja puksid
Ei tea mis maksma võib minna, kuid Tööstusplast Tartus teeb/treib plastist igasuguseid suvas mõõdus asju. Äkki ei olegi väga kallis? Ettevõte, kus töötan, on sealt niimõndagi pisikest tellinud.
| 21.08.2007 at 18:16 |
|
antennimees
|
Klaasitõstja puksid
quote: ammi: Mul on oma autoga sama mure(tagumine klaas vajub viltu,kui liiga alla klaasi lasen).Uurin asja ja annan teada,kui midagi peaks leiduma.
Sinu autole on pukse eraldi saadaval, Jeebu kohta ei oska öelda
P.S. Paar kuud tagasi viskasin just sellised puksid koos kääridega minema kuna endal oli vaja ainult mootoreid.
| 21.08.2007 at 19:16 |
|
Vanaisa
Moderator |
Klaasitõstja puksid
quote: antennimees: -----
P.S. Paar kuud tagasi viskasin just sellised puksid koos kääridega minema kuna endal oli vaja ainult mootoreid.
vastik inime |
| 21.08.2007 at 19:17 |
|
reimo |
Klaasitõstja puksid
quote: antennimees: Paar kuud tagasi viskasin just sellised puksid koos kääridega minema kuna endal oli vaja ainult mootoreid.
Nojah, need on need korralikud inimesed, kes kuuri rämpsu ei korja (või on kuri naine) 
Aga kui keegi veel plaanib moinema visata andke teada, see lauatükk mille ma praegu alla panin veel püsib 
Eks käin uurin kohalike jupimüüjate käest, kui Chevyle saab, äkki siis Moparitele ka olemas.
| 21.08.2007 at 19:25 |
|
antennimees
|
Klaasitõstja puksid
quote: reimo: quote: antennimees: Paar kuud tagasi viskasin just sellised puksid koos kääridega minema kuna endal oli vaja ainult mootoreid.
Nojah, need on need korralikud inimesed, kes kuuri rämpsu ei korja (või on kuri naine) 
Aga kui keegi veel plaanib moinema visata andke teada, see lauatükk mille ma praegu alla panin veel püsib 
Eks käin uurin kohalike jupimüüjate käest, kui Chevyle saab, äkki siis Moparitele ka olemas.
Ma igaksjuhuks käin keldrist läbi äkki siiski ei visanud ära.
| 21.08.2007 at 19:29 |
|
ammi
|
Klaasitõstja puksid
quote: Vanaisa: quote: antennimees: -----
vastik inime 
Ise olen vahest samasugune....aga leidsin siit midagi.Tundub,et Jeebule pole saada...
http://hmr.bittikeskus.com/nippelit/index.php?cat_id=402&catname='IKKUNARULLAT' |
| 21.08.2007 at 19:46 |
|
reimo |
Klaasitõstja puksid
Tänud selle lingi eest, tundub, et kui muud lahendust ei leia, siis seal üks 17,2 mm välisläbimõõduga variant on, aga sel juhul tuleks katkuda kogu klaasitõstuk välja ja olemasolevad munakad kääride otsast välja puurida. Ja kui sinna 7€ tükihind sellele tööle juurde panna, siis liigub mõte rohkem juba romulast mehhanismi otsimise poole. Aga vähemalt on lahendus olemas, kui enne kevadet paremat ei leia Õnneks mul see auto ainult metsas käimiseks ja käru vedamiseks.
| 21.08.2007 at 20:29 |
|
anryo |
Klaasitõstja puksid
quote: reimo: quote: kadjakas: Ja miks mitte konestada uued rullikud näiteks
pronksist...
See mõte korraks käis ka peast läbi, aga need tuleb kuidagi kääride otsas olevate munakate peale venitada, mida pronksiga üsna raske teha 
Aga ära venita, lase kogu munakas+puks lahendada kas siis laagritel või muul viisil. St. tee see "munakas" ka juba uus.
| 22.08.2007 at 08:31 |
|