register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Cummins 5,9 diisel mootor tühikäigul plõksub muutes..  
Poster Message
dodge2500
Cummins 5,9 diisel mootor tühikäigul plõksub muutes..
..muutes mootori põõrded,kord kõrgemaks,siis madalamaks,mitte eriti,kuid siiski käib närvidele,et varsti uusi brobleeme oodata.. Üx tarkpea pakkus kütuse elektri klappi..ehk on kellegi nii olnud??
26.09.2007 at 22:12
Astro SS
quote:
dodge2500: ..muutes mootori põõrded,kord kõrgemaks,siis madalamaks,mitte eriti,kuid siiski käib närvidele,et varsti uusi brobleeme oodata.. Üx tarkpea pakkus kütuse elektri klappi..ehk on kellegi nii olnud??

Kas see sama tarkpea või mulle näidata kus selline klapp sel mootoril paikneb ???

Kas tegemist on CR mootoriga ?

27.09.2007 at 10:46
Astro SS
Enamasti seda plõksumist ja pöörete väikest muutust ca 15-20 sekundi tagant tekitab kondi pump :finger

27.09.2007 at 10:48
dodge2500
ehk ütleksid mulle lollile,mix ta seda teeb,kui kont pole ei tea mis ajast taga olnud??
27.09.2007 at 17:17
jass

Ei tea kudas ram-i kliima töötab aga mu igapäeva liikuril on autokliima ja see plõksib isegi siis tööle ja seisma ennast kui ei jahuta. Seisetes tühikäigul hästi kuulda sõiduajal ei pane tähele, samas pöördeid eriti ei mõjuta.
27.09.2007 at 17:37 1 edit. Last edited 27.09.2007 at 17:37 by jass
Astro SS
Ma enda omal konti välja lülidada ei saagi, pump vuriseb kaasa isegi kui ainult soojendus on sees ;)

27.09.2007 at 17:40
mrtn
kui ventilaatori valitsas on variant "VENT", siis selles jäetakse konditsioneer rahule, muudes töötab koguaeg.
27.09.2007 at 18:28
Astro SS
quote:
mrtn: kui ventilaatori valitsas on variant "VENT", siis selles jäetakse konditsioneer rahule, muudes töötab koguaeg.
minu vendikal OFF asendit ei olegi ....

27.09.2007 at 18:29
roby

ka minu RAM-il plõksub niimodi ja see on kindlalt kondi pump.Nii, et ära muretse.

27.09.2007 at 20:11
pytsep
Minu omal näiteks tagus veel tükk aega peale käivitamist eelsüüte küünlaid taha, mis tarbivad üsna märkimisväärselt voolu. Koormus genekale muutus ja sealt ka tühikäigu pöörete kõikumine. Jälgi tulesi, kui selle plõksumise ja tulede heleduse vahel on mingi seos, siis ilmselt probleem sama kui ei siis ilmselt eelpool mainitud asjad.

28.09.2007 at 07:17
dodge2500
Tänud kommentaaride eest!!
Mul käis Rootsi partner Eestis,ta on Usakate fänn.Tegi selgeks,et kondi pump läheb RAMIL automaatselt taha,kui ahju sisse lükkad ja suunad õhu voolu esiklaasile,kui salongi,siis ok,kondi pump ei toimi.Muidugi toimib kogu aeg kui kont. sees on.

Nii,et suunad õhu voolu saongi ja toimiva ahjuga konti taha ei plõksu.
03.10.2007 at 19:35
asjapulk

Kuna siin kondi pumba toimetamistest jutt käib, ei hakka uut teemat tegema. Vahe ainult selles, et tegu 96a G10-ga.
Sellel ka kogu aeg pump järgi, kuigi, minu arusaamise järgi, kui õhu suunamise lüliti keerata nö. A/C sektorist välja, peaks ju kompressori järelt ära lükkama..., mul aga majandab see rõõmsalt edasi... äkki ka viga hoopis "mütsi all"?
14.10.2007 at 09:35
dodge2500
ehk sinu mudelil ongi kont. kogu aeg järel,pead raamatust vaatama.Sain omale ka lõpuks RAM 2500 raamatu 03a,USAst oksjonilt.Pole veel Eesti jõudnud,võibolla on midagi tarka.Kuid proovi salongi õhku suunata erinetasse positsioonidesse,ehk leiad kuidas kont.ei tõõta..muidugi siis kui ahju mootor tõõtab..
14.10.2007 at 19:30
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Cummins 5,9 diisel mootor tühikäigul plõksub muutes..  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.