register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Peale süüte välja võtmis jäävad tuled 3min. põlema  
Poster Message
Sarvik

Peale süüte välja võtmis jäävad tuled 3min. põlema
Taastasin oma kollased suunatuled punaseks. Eest armatuuri alt oli piduritulede juhe oma pesast välja võetud ja iseveetud juhtmega taha pidurituledele jätkatud. Asetasin piduritulejuhtme oma originaalpessa ja suunatuled toimisid. Kuid kas kohematta liigutasin mõnda juhet või pistikut, peale seda on anomaalia tulede sisse ja väljalülitamisega.

Keeran süüte sisse siis lähevad tuleb umbes 2 sec pärast peale süüte sisse keeramist põlema (tulede lüliti asend on OFF). Kui keeran süüte välja siis jäävad tuled umbes 3 minutiks põlema ja kustuvad ise ära (tulede lüliti endiselt OFF).

Kas see peabgi sedasi olema või püüab auto mulle midagi märku anda. Teenindustuli armatuuril ei põle.

Tegu Buick Roadmaster 92 aasta mudeliga
16.10.2007 at 18:24
R.Ott

"Follow me home" funktsioon tõenäoliselt.

16.10.2007 at 18:26
Vanaisa

Moderator
täpselt nii ongi - nimetatud ka "Twilight Sentinel" nimega. Vaata, kuskil tulede lüliti juures/küljes võiks olla liugur või krutitav nupp selle nimega - sealt saad reguleerida tulede ise põlema minemist vastavalt valgusele väljas, sama asi reguleerib ka seda, kaua tuled peal on, peale tuledelüliti väljalülimist.
Väga mugav option igatahes, ei pea pimedas lukuauku koduukses otsima.
16.10.2007 at 18:31
ammi

Mul on muide vähemalt kolm korda nädalas selline olukord,et :) möödaminevad inimesed hüüavad järgi-Sul jäid tuled põlema-
Ma olen juba harjunud.Väga mõnus asi igatahes!
16.10.2007 at 18:41
Sarvik

Tänud, ameeriklased ikka oskavad üllatada.

Oleksin peaaegu suurest hirmust teenindusse jooksnud :D suunatulede võltsimisega rikuti ka Twilight Sentinel funktsioon ära, mis originaalis tagasi tuli :)
16.10.2007 at 18:49
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Peale süüte välja võtmis jäävad tuled 3min. põlema  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.