register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : G10 käigukast  
Poster Message
asjapulk

G10 käigukast
Käigukasti marki ei tea öelda aga tegu 96a G10-ga 5,7L ja 182KW mootoriga.
Mis vähe häirib on see, et esimeselt teisele üle minnes laseb mootori pöörded tüki maad kõrgemaks minna, kui ülejäänud käiguvahetuste puhul aga seda mitte alati, pigem siis, kui gaasipedaaliga vähe leebemalt ümber käia. Külmalt sõitma hakates ei raatsi ju kohe tallama hakata ja siis annab hästi tunda.
Mis aga rohkem häirib..., nt. möödasõidul, järsult kiirendades, vahetab käigu alla, pöörded hüppavad lakke nii, et kõrval valus kuulata ja siis alles mingilt maalt hakkab vedu taha tulema aga tavaliselt lased juba ise enne pedaali vähe järgi.
Kevadest saadik, kui masin minu valdustes on pole hullemaks õnneks miskit läinud. Õli-filtri vahetused sai ka kohe ära tehtud, kui sai soetatud, suvised saksa-rootsi reisid elas kah õnnelikult üle, miile on selle ajaga üle16000 ette kedranud.
Oskab ehk keegi mingi arvamuse avaldada, mis võiks selliseid "sümtomeid" põhjustada?
Omale tundub, et asi pole päris õige.
29.10.2007 at 17:48
altraditional
G10 käigukast
Liigselt libisev konverter?
30.10.2007 at 23:28
asjapulk

G10 käigukast
Kui mind selle nö.konverteriga visata siis ma vist küll ei oska öelda millega ma pihta sain... :) Pole automaatkastidega kunagi mingit pistmist olnud, nende lahkamise kohapealt. Kui tellitud filtri kätte sain siis esimene mõte oli, kui müügimees sellega tagant ruumist välja astus, et no krt.... küljepeeglit ma küll pole tellinud :) Eemalt ja pakendis paistis täpselt seda moodi välja, hea, et ei hakanud veel sõna võtma... Pärast ajas veel pool päeva muigama.
Mõtekas oleks vist mõne spetsi poole pöörduda, kes ise asja järgi prooviks ja siis diagnoosi paneks. Aga sel juhul kuhu ja kelle poole...???
31.10.2007 at 09:00
Vanaisa

Moderator
G10 käigukast
Ats Ameerika Autost, Imre Paldiski mnt. (sorry, ei mäleta aadressi)
31.10.2007 at 09:45
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : G10 käigukast  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.