| Poster |
Message |
Astro-97
|
küsimus turbiiniluku kohta
..... või õigemini oleks vaja kusagilt leida infot, mismoodi reguleerida seda lülitit seal all roolisamba küljes. läbi selle käib tühikäik, tagurdustule sisselülitus ja turbiiniluku sisselülitus. paar inimest on nagu jaganud tähendussõnu, aga sellest suurt tolku nagu pole olnud.
Hr. Antennimees jagas siin mulle õpetust, et "R" sisse süütega ja siis keerata lülitit kuni ära kustub ja siis tagasi kuni põlema uuesti läheb ja siis valida selline keskkoht. abi nagu pole, sest kui talitada nii, siis ei lase enam tühikäiku alla. kui jälle keerata edasi siis tühikäik kukub kohe , kuid ei põle enam siis tagurdustuli. vahet siiski pole sest igal proovimisvõimalusel ei tule sõites 45-50 km/h juures enam lukku peale. sestap olekski vaja teada kas on kuskil kirjas see lüliti õige asend, mis paneks kõik kolm asja toimetama?? |
| 09.03.2006 at 21:54 |
|
Vanaisa
Moderator |
Kirjas on see kindlasti auto remondimanuaalis. Soojalt soovitan osta selline raamat. |
| 09.03.2006 at 22:03 |
|
antennimees
|
quote: ASTRO-87: ..... või õigemini oleks vaja kusagilt leida infot, mismoodi reguleerida seda lülitit seal all roolisamba küljes. läbi selle käib tühikäik, tagurdustule sisselülitus ja turbiiniluku sisselülitus. paar inimest on nagu jaganud tähendussõnu, aga sellest suurt tolku nagu pole olnud.
Hr. Antennimees jagas siin mulle õpetust, et "R" sisse süütega ja siis keerata lülitit kuni ära kustub ja siis tagasi kuni põlema uuesti läheb ja siis valida selline keskkoht. abi nagu pole, sest kui talitada nii, siis ei lase enam tühikäiku alla. kui jälle keerata edasi siis tühikäik kukub kohe , kuid ei põle enam siis tagurdustuli. vahet siiski pole sest igal proovimisvõimalusel ei tule sõites 45-50 km/h juures enam lukku peale. sestap olekski vaja teada kas on kuskil kirjas see lüliti õige asend, mis paneks kõik kolm asja toimetama??
Siis said sa küll natuke valesti aru. Mina seletasin, et pane sisse tagurpidikäik siis keera lülitit kuni läheb tuli põlema ja märgi mingi liikumatu asja suhtes ära see koht ning edasi keera SAMAS suunas niikaua kui tuli ära kustub ja märgi jälle koht ära. Lõpetuseks paned lüliti nende kahe koha vahele paika selle liikumatu asja jargi mida kasutasid ja ongi korras. Edu katsetustel.
| 09.03.2006 at 22:15 |
|
Astro-97
|
väljendasin valesti kiiruga. sai kõik ära proovitud... proov oli lausa kaks tundi igatpidi regulli ja ei midagi..
ainuke mis mõjus oli seesama tühikäigu asi. kas äkki lüliti ise võib olla peetis?? |
| 09.03.2006 at 22:27 |
|
Raul |
Mul ka küsimus turbiiniluku kohta. Nimelt ei tule vahel pikemaid otsasid sõites turbiinilukk enam maha. Peale läheb nii 6-70 vahel ja vahel ei taha enam maha tulla, väiksema kiirusega sõites sama tunne nagu siis kui ntx 5-nda käiguga üritada kohalt minna. Millisest tegevusest abi leiaks? |
| 10.03.2006 at 11:44 |
|
antennimees
|
quote: Raul: Mul ka küsimus turbiiniluku kohta. Nimelt ei tule vahel pikemaid otsasid sõites turbiinilukk enam maha. Peale läheb nii 6-70 vahel ja vahel ei taha enam maha tulla, väiksema kiirusega sõites sama tunne nagu siis kui ntx 5-nda käiguga üritada kohalt minna. Millisest tegevusest abi leiaks?
Sul võib olla läbi põlenud diood, mis asub turbiiniluku solenoidi sees.
| 10.03.2006 at 14:56 |
1 edit. Last edited 10.03.2006 at 14:56 by antennimees
|
Raul |
Ma pole just selle automaatkasti ehitusega päris kodus ning kas vea kõrvaldamine eeldab ka kasti mahatõstmist? Samas ei ilmne see pealejäämiseprobleem mitte alati. |
| 10.03.2006 at 15:16 |
|
antennimees
|
quote: Raul: Ma pole just selle automaatkasti ehitusega päris kodus ning kas vea kõrvaldamine eeldab ka kasti mahatõstmist? Samas ei ilmne see pealejäämiseprobleem mitte alati.
Kuna ei tea mis kast on siis ei oska kirja teel aidata, mina kirjutasin TH 700 kastist.
| 10.03.2006 at 15:18 |
|
Raul |
Kast on 3T40 (th125). |
| 10.03.2006 at 16:25 |
|
antennimees
|
quote: Raul: Kast on 3T40 (th125).
Esiveolise kaste pole seestpoolt vaadanud aga ju põhimõte sama on. Kuda turbiiniluku solenoidile ligi pääseb ei tea, TH 700'l piisab põhja äravõtmisest ja 2 polti lahti ja käes ta ongi. Kontrollida saad seda nii et annad solenoidi otstele toidet ühtpidi plõksub ja teistpidi annab lühist(ära otse aku pealt anna siis põletab kindlasti dioodi maha kui ta ka korras on)
| 10.03.2006 at 20:51 |
|
Astro-97
|
viga leitud !!!
aitas sommide foorum www.overdrive.fi ja seal oli ka seletatud põhjus:
jarrupoljin ei nouse tarpeeksi ylös, tai sitten siellä polkimen juuressa oleva kytkin on menossa rikki. kokeilee ajossa, kun jarrupoljinta vetää jalalla hieman ylöspäin, siis menee lukko päälle ja kun varovaisesti painaa, lukko irtoo. auttaa suihkaus rasvaa polkimeen niveleen. lukitus tulee pienellä D-llä sekä suurella D-llä.
krt elu sees poleks uskunud, et piduripedaal ka asjaga seotud on... aga täna hommikul töölt tulles meenus mulle see tekst ja proovisin ära. tõsi ta oli, kui tossuninaga kergitasin piduripedaali sõidu ajal, siis se lukk tuli ka peale kuskil 45 km/h juures ja kui lahti lasin siis läks ära. täna vaatan veelkord sinna alla ja teen asja korda.
PS!! kõrge tühikäigu probleem on ka juba lahendatud, toimib nii kuis vaja. tänud , kes viitsisid teemale vastata!
K. |
| 12.03.2006 at 09:18 |
|
ROKIPEER
|
Hakkas ennast ka selline asi huvitama, nimelt mul massinal th350 kast
ja pidada teine olema lukuga, aga siit ka küsimus, mis seda lukku peaks juhtima?
Pistik on küll kastil küljes aga ühtegi soolikat sinna sisse ei jookse.
Kas peaks nüüd selle luku ise kuidagi sisse lülima kui sinna pistikusse miskit pista?
Mul autul oli tehasest algeliselt all 700 ja see välja vahetatud nimetatud kasti vastu.
edit: üks küsimus veel turbiini kohta, kas võib teine tiksuvat häält teha?
Kostub nimelt põhja alt selline tiksumine kohapeal seistes tühikäigul. |
| 05.11.2007 at 10:50 |
1 edit. Last edited 05.11.2007 at 10:53 by ROKIPEER
|
altraditional |
Kui sul seal originaaljuhtmestik kõik alles on, siis peaks sinna minev juhe ka alles olema. Põhimõtteliselt läheb lukku ühe juhtmega mass ja teisega +12 vajalikul hetkel. Nii 350 kui ka 700sel. |
| 05.11.2007 at 12:14 |
|
kefka |
selles pistikus vaid uks klemm(kuigi tundub ,et kaks).lased läbi luliti 12v peale.asi peaks toimima, kui juhtmestik ja solenoid terved kastis.mingit klöpsu sa ei kuule.proovida saad vaid nii ,et söidad 1,2,3,ja lulitad (12v peale),siis saad aru kas toimib. 700sel kastil toimib see veidi teisiti,seal vöimalik köik käigud lukku panna(kastis kaks solenoidi).
| 05.11.2007 at 16:59 |
|
ROKIPEER
|
quote: kefka:
selles pistikus vaid uks klemm(kuigi tundub ,et kaks).lased läbi luliti 12v peale.asi peaks toimima, kui juhtmestik ja solenoid terved kastis.mingit klöpsu sa ei kuule.proovida saad vaid nii ,et söidad 1,2,3,ja lulitad (12v peale),siis saad aru kas toimib. 700sel kastil toimib see veidi teisiti,seal vöimalik köik käigud lukku panna(kastis kaks solenoidi).
Tänud, aga selle klõpsu küsimus ei puudutanudki üldse lukku, küsimus selline
üldine kas turbiin võib tiksuvat heli tekitada?
|
| 07.11.2007 at 11:48 |
|
004 |
kas keegi viitsib seletada mis see üldse on ja milleks ? |
| 07.11.2007 at 13:12 |
|
Sarv
|
quote: 004: kas keegi viitsib seletada mis see üldse on ja milleks ?
Search >> Turbiinilukk >> http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=9143&spid=93685#93685
| 07.11.2007 at 15:09 |
|