register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Astro katkub.   1 2  
Poster Message
AstroAWD

Astro katkub.
Tere.

Mure suur , neli kuud olen olnud Astro AWD 97 a.omanik .
Enamuse ajast on masin seisnud teeninduses. Vahetatud on kõik andurid(map,maf,temp, jne) , küünlajuhtmed, filtrid .

Kõik on kena kuni sõidan linnas. Aga maanteel alates 90 km/h hakkab järsult kiirendades auto lõhkuma. turtsub plärtsub ja edasi ei lähe. tõnka,tõnka,tõnka.

äkki on kellegil sarnane olukord olnud ja oskab anda nõu !?
01.11.2007 at 00:52
Vanapagan

Astro katkub.

Ehk jääb nälga? Kas kütuse rõhku kontrolliti?
01.11.2007 at 07:41
uuslane
Astro katkub.
Ei tea täpselt kuidas Astrol on kuid TransSpordil hakkasid vead umbes samuti peale.
http://minivan.pri.ee/foorum/viewtopic.php?t=361
01.11.2007 at 13:06
AstroAWD

Astro katkub.
quote:
VANAPAGAN:
Ehk jääb nälga? Kas kütuse rõhku kontrolliti?

Ei ole kontrollitud, vähemalt mulle pole öeldud.

Kohapeal töötab ilusti ja külmana ka normis. Aga üks 10-15 km sõitu ja siis hakkab puterdama järsult gaasi andes.
03.11.2007 at 00:00
Madman

Astro katkub.
Sarnaste sümptomitega oli kord tegemist ja vigane oli süütepool. Peale vahetamist viga kadus ja ei ole siiani tagasi tulnud. Ei olnud küll Astro.

03.11.2007 at 04:08
heiks
Astro katkub.
Umbes samad jamad olid minu GMC paar aastat tagasi siis saadi sellest üle Ameerika Autos.
Vigane oli lambda andur
08.11.2007 at 12:51
Astro-97

Astro katkub.
aga see kõiksetähtsam asi.... see SES-tuli ei põle või ei hakka siis põlema ?

09.11.2007 at 19:57
AstroAWD

Astro katkub.
quote:
ASTRO-87: aga see kõiksetähtsam asi.... see SES-tuli ei põle või ei hakka siis põlema ?

Põleb ja ei põle. Kustub ära vahepeal. Otsivad viga .... loodeme et saab korda.
Oli nagu väga suur soov saada selline Astro ja ma pole koonerdanud ühegi osa vahetusega. Aga igakord teenindusse järgiminnes öeldakse, et kõik on ok ja nagu maanteele lähen on jälle sama jama.

09.11.2007 at 23:52
Vanaisa

Moderator
Astro katkub.
sitt teenindus sel juhul ma pakuks...
10.11.2007 at 02:08
Astro-97

Astro katkub.
quote:
Vanaisa: sitt teenindus sel juhul ma pakuks...

imelik jahh... ei saa nüüd veakoode loetud, kohe ju saaks vea teada..
mis teenindus see selline on? (loodan et mitte Lasnogorsk group & kopland brothers)

:p

10.11.2007 at 21:32
antennimees

Astro katkub.
Veakoodid loetud (ja mitte 1 kord) aga kahjuks igakord ei vasta veakoodid tegelikkusele. Teoorias peaks aga reaalselt on asjad teisiti.

10.11.2007 at 22:40
Astro-97

Astro katkub.
ohoo... siis sinu käe all olnud

tere-tere üle pika aja! mis ta siis näitas seal vigadeks ja milline see reaaalsus on? huvitab ennastki see asi

11.11.2007 at 17:38
AstroAWD

Astro katkub.
quote:
Vanaisa: sitt teenindus sel juhul ma pakuks...

Teenindusel pole häda midagi.
13.11.2007 at 21:13
Vanapagan

Astro katkub.

Aga teenindajal?
14.11.2007 at 08:23
AstroAWD

Astro katkub.
quote:
VANAPAGAN:

Aga teenindajal?

Kui pole inimest pole ka teenindust. Seega on mõlemad head.
Sain lihtsalt tõmmata kui selle Astro ostsin. Kui kõik vead likvideeritud siis pajatan pikemalt mis uhked remondid talle tehtud olid .
14.11.2007 at 23:34 2 edits. Last edited 14.11.2007 at 23:48 by AstroAWD
Astro-97

Astro katkub.
quote:
AstroAWD: Tere.

Enamuse ajast on masin seisnud teeninduses. Vahetatud on kõik andurid(map,maf,temp, jne) , küünlajuhtmed, filtrid .

Kõik on kena kuni sõidan linnas. Aga maanteel alates 90 km/h hakkab järsult kiirendades auto lõhkuma. turtsub plärtsub ja edasi ei lähe. tõnka,tõnka,tõnka.

aga maanteel....
kas sa linnas oled proovinud kiirendada? mis ta siis teeb? löö 60 pealt pedaal põrandasse ja hoia seal natuke aega. vaat mis siis teeb. saab ka teisiti,
pane esimene käik sisse ja anna minna, teoreetiliselt peaks ju siis ka mingil ligilähedasel kõrgel mootoripöördel sama asja tegema hakkama

naljakas küll aga kunagi ammu oli mulgi sama asi hetkeliselt. viga oli oma aja ära elanud bensufiltris..

aga jah, anna siis teada mis su bussil ära vahetati 8-)

15.11.2007 at 00:48
AstroAWD

Astro katkub.
quote:
ASTRO-87:
quote:
AstroAWD: Tere.

aga maanteel....
kas sa linnas oled proovinud kiirendada? mis ta siis teeb? löö 60 pealt pedaal põrandasse ja hoia seal natuke aega. vaat mis siis teeb. saab ka teisiti,
pane esimene käik sisse ja anna minna, teoreetiliselt peaks ju siis ka mingil ligilähedasel kõrgel mootoripöördel sama asja tegema hakkama

naljakas küll aga kunagi ammu oli mulgi sama asi hetkeliselt. viga oli oma aja ära elanud bensufiltris..

aga jah, anna siis teada mis su bussil ära vahetati 8-)

Ennem oli juttu ju, et linnas kõik Ok. Aga maanteel jama. Lisaks oli ka kirjas, et kõik filtrid ja andurid vahetatud(kontrollitud).
Kui ma ostsin selle Astro siis sain kaasa hunniku arveid u. 50 kilo eest, mida remonditud oli ja vahetatud. Tegelikus on hoopis nutusem.
Ja ma ei usu, et uus vända simmer 3000 miiliga lekkima hakkab ja küünlajuhtmed kaltsudeks (standard) kuigi arvel kirjas Delco:D muutuvad.
18.11.2007 at 23:22 1 edit. Last edited 18.11.2007 at 23:25 by AstroAWD
Saemees

Astro katkub.
quote:
AstroAWD: Ja ma ei usu, et uus vända simmer 3000 miiliga lekkima hakkab ja küünlajuhtmed kaltsudeks (standard) kuigi arvel kirjas Delco:D muutuvad.
Äkki avalikustad hoiatuseks teistele sellise arve väljastanud firma nime või asukoha? Sarnast tegevust isegi kahtlustanud, kuid nimede nimetamiseks 100% alust pole, seega seda ei tee.

19.11.2007 at 09:51
Sniper
Astro katkub.
Kui tegemist on tumerohelise AWD Astroga, mis asus Lool (nö. "linnukas" ), siis käisin kunagi isegi seda masinat vaatamas ja proovimas. Tol korral oli probleemiks see, et moto ei toimetanud korralikult (mingi pütt olla vahele jätnud). Näidati mullegi neid arveid, kus moto kap.remondi summa oli ~47K+ igasugu jubinaid veel vahetatud. Tol hetkel veel küünlajuhtmeid vahetatud ei olnud. Küll olid need aga juba tellitud ja vahetamiseks ka aeg kinni pandud. Käisin ka mootorit remontinud firmas uurimas, et kas mootori puterdamine oli tingitud vanadest küünlajuhtmetest jne... Kindlalt ei juletud väita, et mootori puterdamine on tingitud juhtmetest, aga kuna need vanad olid, siis klient (Astro müüja) oli juhtmed tellinud ja vahetuse aja kokku leppinud.
Mootorit remontinud firma oli Ameerika Auto. Klient(Astro müüja) võis ju need Delco juhtmed sealt välja osta ja arve saada, aga kas ta need ka vahetada lasi?
Minul jäi buss ostmata seetõttu, et Venture ostja hüppas alt ära.

Andres
19.11.2007 at 11:06 2 edits. Last edited 19.11.2007 at 11:09 by Sniper
Astro-97

Astro katkub.
seega, kui linnas kiirendad mehiselt siis pole nagu mingit katkumist.... katkumine algab 90 pealt
imelik natuke

või mina pidur...

19.11.2007 at 20:47 1 edit. Last edited 19.11.2007 at 20:48 by Astro-97
AstroAWD

Astro katkub.
Ei lisa ennem midagi juurde kui vea tegelik põhjus kindlaks tehtud.
19.11.2007 at 23:49
Peeter82

Astro katkub.
Meenutab vägagi minu Camaro ostulugu. Sümptomid on sarnased, oli samuti turtsumine, selline "müstiline viga".
Minu auto puhul oli viga jagajas. Kas seda on kontrollitud?

20.11.2007 at 08:24
AstroAWD

Astro katkub.
quote:
Peeter82: Meenutab vägagi minu Camaro ostulugu. Sümptomid on sarnased, oli samuti turtsumine, selline "müstiline viga".

Njah emotsiooni ost, et nüüd ja kohe esimene.
20.11.2007 at 23:31
AstroAWD

Astro katkub.
Tänaseks on mootor lahti võetud. Tõesti mootorile oli kap.rem tehtud ainuke viga, et seda oli tehtud robustselt kuvalda ja relakaga .
23.11.2007 at 19:37
AstroAWD

Astro katkub.
quote:
Sniper: Kui tegemist on tumerohelise AWD Astroga, mis asus Lool (nö. "linnukas" ), siis käisin kunagi isegi seda masinat vaatamas ja proovimas. Tol korral oli probleemiks see, et moto ei toimetanud korralikult (mingi pütt olla vahele jätnud). Näidati mullegi neid arveid, kus moto kap.remondi summa oli ~47K+ igasugu jubinaid veel vahetatud. Tol hetkel veel küünlajuhtmeid vahetatud ei olnud. Küll olid need aga juba tellitud ja vahetamiseks ka aeg kinni pandud. Käisin ka mootorit remontinud firmas uurimas, et kas mootori puterdamine oli tingitud vanadest küünlajuhtmetest jne... Kindlalt ei juletud väita, et mootori puterdamine on tingitud juhtmetest, aga kuna need vanad olid, siis klient (Astro müüja) oli juhtmed tellinud ja vahetuse aja kokku leppinud.

Minul jäi buss ostmata seetõttu, et Venture ostja hüppas alt ära.

Andres

Üldiselt sul vedas, et Venture ostja hüppas alt ära . Sest kahjuks see arve kordub taas uue kap.remondi näol .
Mootor oli kuivalt kokku laotud ja muid lollusigi tehtud . Lisaks üks keps ja kolb olid 50 grammi kergemad .
06.12.2007 at 17:50
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Astro katkub.   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.