register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Park Avenue-kliima celsiust näitama?  
Poster Message
90Deville

Park Avenue-kliima celsiust näitama?
Tegemist siis 91a Park Avenue Ultraga, näitab teine kliimapaneelil F-ides tempi,tahaks aga celsiust saada.Eelmine omanik teadis rääkida et olla kuulnud selle ümberlülituse vöimalikkusest,täpsemalt kahjuks ei teadnud.Midagi Off ja cooler/warmer korraga allhoidmisest vöinii...Igatahes sellist nuppu tal pole nagu ntx Caddil,ümberlülitamiseks.
Äkki keegi on midagi sellist kunagi tegema pidanud.

Tnx.

24.11.2007 at 13:21 1 edit. Last edited 24.11.2007 at 13:22 by 90Deville
antennimees

Kliimaploki taga olevas pistikus lukustipoolses reas 6 klemm massi. Igaks juhuks proovi enne päris massi ühendamist läbi kontroll-lambi, sest ma ei näe mida sinna antakse aga 94 aasta Buickil pidi küll ühe juhtme massi ühendama ja siis läks displei meetri süsteemile.

24.11.2007 at 14:05
90Deville

Tänud, homme proovin ära.Ega sa ei mäleta, kas selle ploki taha pääsemiseks tuleb enamus auto sisust eemaldada,maki august igatahes ligi ei saanud.

24.11.2007 at 18:41
mambr
Kas tegemist siis "vana kerega", sest minu 94a Park Av küll omas sellist nuppu, millega näidikud meetrisüsteemi saada?

24.11.2007 at 20:33
90Deville

Kere on igasugu kataloogide järgi vaadates 91-96,ei tea kui töene see on.Igatahes selline ümaram juba.Kuid nuppu anyway pole,kus see sul muidu oli?

24.11.2007 at 22:22
antennimees

quote:
mambr: Kas tegemist siis "vana kerega", sest minu 94a Park Av küll omas sellist nuppu, millega näidikud meetrisüsteemi saada?

Ma arvan. et sa räägid euroversioonidest (sest neid sa ju tood) ja neil jah nupp olemas. Usa versioonidel on nupp tehase poolt Cadillacil, teistel pole kohanud. Jutt siis vanematest autodest uuematel on paljudel olemas see nupp. Samas võimalus on kõigil olemas, kui kliimaplokk on suuteline C näitama siis kuidagi seda ka saab teha, leia ainult info, et kuidas.

25.11.2007 at 10:57
90Deville

Nii, rsk,sain selle kliimaploki löpuks kätte, aga üllatus suur-klemme on mölemas reas ainult 4!?Ma vist ei hakka neid ükshaaval massi panema, et vaadata mis juhtub...
On mötteid?

25.11.2007 at 12:29
antennimees

quote:
90Deville: Nii, rsk,sain selle kliimaploki löpuks kätte, aga üllatus suur-klemme on mölemas reas ainult 4!?Ma vist ei hakka neid ükshaaval massi panema, et vaadata mis juhtub...
On mötteid?

Ok, seletasin valesti. Sul on vaja kätte saada kliima juhtplokk mis asub paremal pool armatuuri all soenduse korpuse juures ja millel on taga valge pistik 2x16 klemmiga ja sealt massiga ühendada C6 klemm

25.11.2007 at 13:56
90Deville

Nonii, tjehdud, nagu öeldakse.Toimib ilusti.

Suured tänud Antennimehele!

Minu poolt case closed.

25.11.2007 at 15:43
mambr
Jah, mul oli eurokas...

26.11.2007 at 08:29
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : Park Avenue-kliima celsiust näitama?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.