register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : autoraadio remont - Grand Cherokee  
Poster Message
jaanituli
autoraadio remont - Grand Cherokee
keegi teab mõnd remondikohta? mul CD mängija ei taha töötada. Vajutan MODE, siis viskab kirja, et SAT no signal input. Silberist pakuti lahendusena uut stereot hinnaga 19 400, khkhm, arvan, et seda varianti ei kasuta.
Tänud.
05.12.2007 at 14:35
Kummipuru

mis aasta autoga tegemist?

05.12.2007 at 16:38
jaanituli
2005
05.12.2007 at 18:53
Kummipuru

mul oli sarnane teema, CD-box ja CD osa üldse lõpetas tegevuse ja displei osas ka eksistentsi... kontakteerusin Silberautoga ja sealt pakuti nn vahetusraadiot (kasutatud kuid 100% töökorras) tingimusel et rikkis vana annan neile tagasi. maksma läks see lõbu ca 7-8K eeku (koodiga ja 6-se CD boxiga raadio, mis mängib ka euro sagedusi!!!). Austrias pakuti uue hinnaks 1K EUR ja tellimisaega 2 nädalat, niiet olen praeguse tulemusega rahul. Kui sul tegemist DVD ja ekraaniga variandiga, siis muidugi selline hind arusaadav.

Kas "... no signal input" ei viita mitte mingile katkenud juhtme vms probleemile. Mõni kobedam elektroonik ehk abiks.

06.12.2007 at 15:29 1 edit. Last edited 06.12.2007 at 15:30 by Kummipuru
jaanituli
imelik see, et ei ole mul ei DVD'd ega ekraani. Silberist pakuti selle raha eest aga siiski uut tellida, mitte kasutatut. Ise mõtlesin, et asendaks lihtsalt selle originaali millegi muuga. Isegi Navi sisseehitamine tuleb odavam kui Silberi käest uus osta.
07.12.2007 at 09:57
madis
Loll küsimus kuid kas garantiid ei ole ? Suht uus auto ju ?
07.12.2007 at 10:03
kixxx
Minu arvamus on, et Silber võiks olla viimane lahendus...
Laske ikka kellegil enne üle vaadata.
Ps.Kui kellegil probleem ainult CD-boxiga siis äkki saan aidata.
07.12.2007 at 10:37
Kummipuru

quote:
jaanituli: imelik see, et ei ole mul ei DVD'd ega ekraani. Silberist pakuti selle raha eest aga siiski uut tellida, mitte kasutatut. Ise mõtlesin, et asendaks lihtsalt selle originaali millegi muuga. Isegi Navi sisseehitamine tuleb odavam kui Silberi käest uus osta.

loomulikult on see ehk isegi parema tulemusega lahendus. kaalusin ka ise originaali asendamist korraliku ekraaniga dvd seadega. soovitud isendid (stats. ekraaniga, mitte lahtiklapitav) olid samas hinnaklassis, ehk siis 7+ K eeku, lisaks oleks tulnud paigaldus, mis samuti poleks tõrgeteta sujunud. lihtne matemaatika pani minu jaoks asjad paika.

Soovitan sul küsida silberist ikkagi selle vahetusraadio kohta. minu omaga toimus tehing selle aasta oktoobris, seega ei tohiks asi olla nende jaoks uus ja tundmatu, seda enam et nad ise pakkusid seda varianti...!!!

07.12.2007 at 12:01
Draakon
Alguses võiksid lasta üle vaadata, cd-boksi osas ma saan aru oskab sind juba üks inimene aidata. Mine näiteks Laki 11A A&T - soundi ja lase asi üle vaadata. vend sai näiteks suhteliselt kalli raadio (miskit Sony, ekraan sõidab välja jne) kohta diagnoosi et ei saa parandada, softi viga, juppe vahetati palju aga kasu ikka ei olnud (Sony "eelis" veel see et kõik osad tuleb tellida, mingit ladu vist Euroopas ei eksisteri, seletati tookord kenasti ära). Kui saad sealt vastuse et miskit läbi parandamatult hakka uut otsima, siis juba oma maitse järgi.

07.12.2007 at 14:42
hunt

Otsi ikka keegi elektroonik kõigepealt.

Mul kunagi korraga 2 pulti ühel autol järgemööda ära koolesid ...
Kuulus margiesindus arvas, et ma olen jube õnnelik, kui 5600 eegu eest omale uued tellin - aga võta näpust, leidsin ''külasepa'', kes tegi 200 eeguga ja veerand tunniga korda. Viga võib olla mingis äärmiselt lihtsas asjas.

07.12.2007 at 15:13
kixxx
Lase jah üle vaadata.
Mul krt. nende esinduste suhtes on vääga suur kahtlus peale seda kui üks lugupeetud Audi esindus tahtis tünga teha...
Viisin auto hooldusesse ja ütlesin, et visake pilk peale, siis helistati, et esipidurikettad ja klotsid ilgelt kulund, et vahetame ära.
Öeldi hinnad kah ja neid kuulnuna ma mõtlesin, et vahetan ise ära kuna pole mingi siidikäpp.Läksin siis mingi kuu aega hiljem Cherole esiklotse ostma ja ostsin A6 le kah.Võtsin siis ratta alt ära ja oh imestust----ok ketastel oli ääres väike rant kuid täiesti normaalsed aga raisk klotsid olid veel vähemalt 1 cm.Iga mees teeb ise järelduse---aga mina ei usu enam ühtki teenindust....Edu!
07.12.2007 at 15:24 1 edit. Last edited 07.12.2007 at 15:25 by kixxx
jaanituli
ka autoraadio remondispets ütles, et Grandi tehase CD boxi kahjuks ei saa parandada, ei ole võimalik juppe asendada vms. Iseenesest mees tundus väga asjalik, nii et võin soovitada, kui kellelgi muret autostereoga - asus ta Kadaka teel samas majas, kus Premium Motors oma Hummereid müüb ja nimeks tal Leo, akna peal ka suur silt Leo. Nüüd ilmselt tuleb lihtsalt midagi muud sisse ehitada, Silberisse jalga ei kavatse küll tõsta, et samasugust uut osta. Äkki mahutan isegi mingi lahenduse väikese ekraaniga ära :)
12.12.2007 at 22:49
kixxx
Jaanituli---mul üks sõber just müüb mingit tutikat ekraaniga asja mis peaks sulle mahtuma (hind oli midagi alla10 k kindlasti)
Kõik jutud peal mis vaja dvd,tv,jne .parkimiskaamera saab kah taha panna.
Kui on huvi siis 56-278546
13.12.2007 at 13:39
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : autoraadio remont - Grand Cherokee  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.