| Poster |
Message |
kuppi |
Käigukast jamab....
Tegu siis 97a. Ford Expedition-iga Automaatkastiga. Nimelt mure selline et mai saa käiku vahetada vajutan piduri alla aga käiku vahetada ei lase isegi pidurituled ei lähe põlema. kui auto on mingiaeg seisnud siis jälle laseb käiku vahetada. Ainuke viis kuidas praegu käiku vahetada saab on nii et ennem süüte peale keeramist laseb käiku vahetada. Panen N peale ära ja siis alles käivitan auto. Siis laseb sõita ja käikevahetada aga piduri tuled ikka ei tööta. Nii kui P peale tagasi panen siis enam ei lase käike vahetada. Et milles asi võib olla ja kas see on väga suur viga?? See mu Esimene USA auto seega pole eriti kursis mis võib viga olla. Ja kui keegi oskab soovitada mõnda head ja odavat remonditöökoda siis võiks mõne nr. ka anda ja soovitatavalt Tartus. Olen ise Tartu inimene. Top Partsis käisin aga nemad mingit viga ei leidnud aga kast ikka jamab. Ette tänades |
| 08.12.2007 at 22:42 |
|
kuppi |
Käigukast jamab....
Kas tõesti keegi ei oska aidata?? olen ummikus omadega. keegi võiks aidata või soovitada mõnda kohta kus saaksin lasta asja üle vaadata milles asi on. Pliiis aidake |
| 11.12.2007 at 16:19 |
|
jaju
|
Käigukast jamab....
hmm, ma pole ka sellega eriti kursis,
aga kui pidurituled ka ei põle sis peaks esimesena piduritule lülitit uurima, arvan et see võiks ka käigukangi lukustuse avada.
aga kindel pole.
Lp. Janek |
| 11.12.2007 at 16:28 |
|
kuppi |
Käigukast jamab....
Tnx uurin asja. |
| 11.12.2007 at 21:12 |
|
kuppi |
Käigukast jamab....
Mega suured tänud sulle Janek asi oligi lülitis nüüd töötab kõik jälle nii nagu peab Veel kord suured tänud |
| 12.12.2007 at 17:04 |
|