| Poster |
Message |
vasja
|
Bensiinipump teeb häält...
Kui bensiinipump teeb kõrvaga kuuldavat häält (eile hommikul teda veel kuulda polnud) siis on aeg ilmselt poodi uue järele minna?
| 12.01.2008 at 13:01 |
|
Madlobster |
väike kogus kahetaktilise õli parandab asja oleneb kui hull asi on võib pikendada oluliselt veel eluiga. |
| 12.01.2008 at 13:55 |
|
vasja
|
quote: Madlobster: väike kogus kahetaktilise õli parandab asja oleneb kui hull asi on võib pikendada oluliselt veel eluiga.
Siis otse paaki? Kui suur kogus umbes?
| 12.01.2008 at 14:42 |
|
antennimees
|
Mina panen 80 liitri kohta pool liitrit kahetaktilise õli ja umbes igal 3-4 tankimisel. Enne õli paaki ja siis bensiin järele, siis seguneb kindlasti ära muidu pead autot loksutama peale tankimist. Samas on mul muidugi 80 liitrit enne paagis olemas ka.
| 12.01.2008 at 14:46 |
|
vasja
|
quote: antennimees: Mina panen 80 liitri kohta pool liitrit kahetaktilise õli ja umbes igal 3-4 tankimisel. Enne õli paaki ja siis bensiin järele, siis seguneb kindlasti ära muidu pead autot loksutama peale tankimist. Samas on mul muidugi 80 liitrit enne paagis olemas ka.
Suvaline bensiinijaamas müüdav kahetaktiline õli sobib? Või on mingid eelistused? 120 liitri kohta siis umbes kolmveerand liitrit igal neljandal tankimisel?
Palju küsimusi ühekorraga aga targaks saamine pidigi väga vaevaline protsess olema 
| 12.01.2008 at 15:21 |
|
antennimees
|
Kui sa hoolega mu eelmist vastust loed siis saad aru, et ma panen 160l kohta pool liitrit igal 3-4 tankimisel ja ära üle pinguta muidu vahetad varsti katti. Ja sobib suvaline 2 taktilise õli mis jaamades müüakse, mina olen kõige odavamat ostnud.
| 12.01.2008 at 18:46 |
|
vasja
|
Selge. Tänud.
| 12.01.2008 at 19:00 |
|
dodge2500 |
Hindan antennimehe teadmisi,kuid kuld reegel oli vähemalt vanasti 1L = 1G 2 taktilise õli pideval kasutusel,ehk 160L = 500g on palju võitu??
kõige odavam koht kust ostsin õli on minu teada Kristiine Keskuse Prismas,auto osakonnas. |
| 12.01.2008 at 21:00 |
|
antennimees
|
quote: dodge2500: Hindan antennimehe teadmisi,kuid kuld reegel oli vähemalt vanasti 1L = 1G 2 taktilise õli pideval kasutusel,ehk 160L = 500g on palju võitu??
kõige odavam koht kust ostsin õli on minu teada Kristiine Keskuse Prismas,auto osakonnas.
Igal tankimisel pool lirtsu õli panna mu meelest ka palju aga kuna ma tangin poole paagi kaupa s.t. et kui pool veel sees siis lasen täis. Sel juhul jääb 80 liitrit juba segu alla ja siis 80 värsket peale. Muidugi võiks ju ka iga tankimiskorraga näiteks 100g õli panna aga laisk ju ka. Nõrista seda õli sealt pisikesest avausest mis veel lisaks on vedru pinge all oleva luugiga suletud. Muidu aga jah olen selle 1L = 1g suhtega nõus küll. Excursioniga ei saagi niiväga aru, et pump vaiksemaks jääb aga Suburbanil sirises pump 2 aastat ja iga kord kui õli lisasin jäi peaaegu päris vait ning peale 3-4 tankimist läks sirin häirivaks nii, et pidi jälle õli panema.
| 12.01.2008 at 21:30 |
|