| Poster |
Message |
savokas |
Cadillac seville `92 probleem konditsioneeriga
Mul ilmnes äkki selline probleem, et kui konditsioneeri sisse lülitan, kas auto, defog vm reziimi peale, siis puhub ta küll mootori soenedes sooja õhku, kuid miski õudne hääl ja kriipimine kostub eestpoolt, kust klaasile puhub. Nagu miskit käiks kuhugi vastu. Oskab äkki keegi nõu anda, kuidas probleemist vabaneda? Tänud |
| 25.01.2008 at 14:43 |
|
Vanaisa
Moderator |
ju siis käibki midagi vastu.
Kas jama ilmneb ainult kondipumbaga reziimides? Või ka econ reziimis? |
| 25.01.2008 at 14:53 |
|
savokas |
Minumeelest igas reziimis. Vbl on see sellega seotud, et kusagilt konditsioneeripumba pealt nagu ma uurisin tilgub tubli hooga jahutusvedelikku ja tase hetkel taas madal, paisupaak tühi.. peangi jälle juurde valama lekkevea ülesleidmiseni.. |
| 25.01.2008 at 15:10 |
|
Vanaisa
Moderator |
odott - kondi pumbast ei saa sul jahutusvedelikku tilkuda.
Ja KIIREIMAS KORRAS otsi see lekkekoht üles, kui sa ei taha mootorit ära küpsetada. See mootor EI armasta kuuma.
Ja krigina tekitab sul sel juhuil, kui ta igas reziimis on, mingi ventika tiiviku vahele jäänud oks või rott. Võta mootor soolenduse koja küljest lahti ja puhasta see karp seest ära |
| 25.01.2008 at 15:33 |
|
savokas |
konti pole siis igaksjuhuks enne lahtivõttu mõtet käima pannagi, teen lahti ja puhastan ära. aga seda lekkekohta ma niipalju leidsin, et kui kanalile ajasin ja alt kaesin, nägin, et tilgub mööda kont pumba kõrva alla aga täpselt kust ei tea, ei näe ega saa ligi kuidagi omal jõul. üks toru jookseb küll kont pumba pealt läbi äkki seal mingi yhendus. et sinna ligi saada peab vist radika, stange jm maha võtma, kogemus puudub sellekoha pealt.. mure ikka suur kohe.. muidu olen peale lekke algust ikka tasemes hoidnud tosooli ja pole lasknud mootoril yle kuumeneda... vist peab kuhugi remonditöökoja poole pöörduma. selle kupatuse lahtiarutamine, vea leidmine parandamine kokkupanek, sinna võib palju tunde ja raha minna vist ja ehk soovitad kohta kuhu põõrduda.. tnx |
| 25.01.2008 at 17:32 |
|
DevilDeVille
|
American Beauty-l nende asjandustega kogemust peaks jaguma, järjekorraga pead muidugi arvestama
| 25.01.2008 at 17:41 |
|
Vanaisa
Moderator |
ma arvan ka, et mõttekas on lasta ta oskajatel ära teha - ja samas ka kontrollida, mis seal soojenduse ventika kastis toimub... |
| 25.01.2008 at 18:29 |
|
90Deville
|
Lihtsalt ajaviiteks ütlen, et kondi pumba lähedal on ka Veepump, mis läbi minnes tilkuda armastab. Seda muidugi juhul kui tegemist on 4.5/4.9l mootoriga.
| 25.01.2008 at 18:47 |
|
Vanaisa
Moderator |
1992 oli STS ainult 4,9 mootor.
Northstari mootorini jäi siis veel aasta.... |
| 25.01.2008 at 19:05 |
|
savokas |
eks viin asjatundjate kätte ja siis selgub edasi...muidu jah sts 4,9l 150 kw, see veepump vast kõigehullem hoop rahakotile pole , loodan.. aga suured tänud arutelu eest!! |
| 25.01.2008 at 19:42 |
|
savokas |
A kui veepump peakski läbi olema, siis ohtlik üldse sõita, mootori tervist arvestades... |
| 25.01.2008 at 19:44 |
|
90Deville
|
No siis vöib vast veepumba vahetust mitte vöimatuks asjaks pidada. Sealt tilgub sinna kondi kanti küll, on tegemist olnud sellega.Samas saab tilkuda ka ploki ja pumba vahelise papptihendi vahelt nagu mul oli, aga kui need 20 polti löpuks lahti oled saanud mis asja kinni hoiavad siis parem juba vahetada kogu kupatus.Mingi 1k ringis vist oli kui ma eksi.
Northstari turuletuleku ajaga ma pole jah kahjuks üldse kursis.
| 25.01.2008 at 19:46 |
|