register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : turbiinmootor!!!!!  
Poster Message
---dreams---
turbiinmootor!!!!!
et mul siis selline isend naq:dodge ram 5.2L(peax olema monopritse), 92a, 3 käiguline kast,.....

1)aq küsimus siis selline, et kust ma seda tean kas mul mingi turbiinimootor või miskit vahel on....siin kirjutavad , et neil naq kuskil mingi turbiinilukk, kuid ma naq ei tunne seda masinat ning palux abi siis et kust võix näha kas on selline asi peal või miskit.....

2)mul siis masin olnud muidugi suht vähe aq, olen sõitnud nüüd suht palju ja kütusekulu sellel naq liialt suur minu arust....erinevust siis ei tea (linnas, trassil), kuid keskmine tikub sinna 20-ne kanti olema....see minu meelest suts palju....mis võix olla esimesed asjad mille pax kontrollima üle või kust naq alustada......
Tervitustega siis erkki......

#)ja veel ka see et selline asi naq "anti lock" armatuuril vahel põleb ja vahel ei põle pikka ega siis jälle lükkab vahest põlema......mida see üldse näitab ja mis asi see selline on.....

27.01.2008 at 22:49 1 edit. Last edited 27.01.2008 at 22:50 by ---dreams---
DevilDeVille

turbiinmootor!!!!!
mootor ikka tavaline 318cid Mopar, turbiin toimetab automaatkasti õlisurve tekitamise huvides vända otsas. siin tiba automaatkasti tööpõhimõttest juttu.

27.01.2008 at 23:01
newton

Moderator
turbiinmootor!!!!!
Arvestades teema sisu ja esitusviisi sai see algatuseks tõstetud Vaba teema alla:

http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=25935
27.01.2008 at 23:06
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : turbiinmootor!!!!!  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.