| Poster |
Message |
le sabre |
Roolisammas nässus
Tere.
Probleem siis selline,et roolisambal on kaks õhukest laagrit (mis asuvad reguleer munaku ja rooli vahel) omadega õhtul.Millise margi roolisammas võiks sobida ja mis sellise asja eest üldse küsitakse.Autoks on 82.a Buick Le Sabre Limited 5,0.Üritasin tellida neid laagreid aga midagi,toppartsus oli tellimus tsirka 6 kuud sees siis tühistasin selle.Arvati et enam ei saa või teab siin foorumis keegi kust neid võiks sada.
ETTE TÄNADES muidugi. |
| 28.01.2008 at 22:30 |
|
DevilDeVille
|
Roolisammas nässus
peaks sobima iga GM full-size masina roolisammas. postitus muidugi vales teemas ja pealkiri ka ebatäpne.
| 28.01.2008 at 22:51 |
|
Maik
|
Roolisammas nässus
Kas suvalistelt laagri poodidest tõesti ei saa?
Kui ei saa originaale, ehk saab nipitada midagi. Tegu ju siiski ainult laagritega.
| 29.01.2008 at 08:21 |
|
märten |
Roolisammas nässus
ma usun,et mul peaks mõni roolisammas olema. hel 58445436 |
| 29.01.2008 at 08:59 |
|
viplala |
Roolisammas nässus
Kollasel peaks ka üks Le Sabre vedelema
http://www.usaraud.ee/index.php?id=4_62_27_3006 |
| 29.01.2008 at 11:06 |
|
le sabre |
Roolisammas nässus
Kõigepealt VABANDAN et pealkiri segane ja postitus vales teemas(pole juba ammu siin foorumis sõna võtnud).Laagri poodidest loobusin juba ammu(nad kas ei viitsi või ei taha aidata). Ja märten sa ju ei tegele cargoga ja mul pole aega tallinna tulla(see masin ju sinu käest ostetud,MÄLETAD).Aga mis kõige tähsam on hind,kas selle kohapealt julgeb keegi sõna võtta,et mis mind ees ootab.Arvan et enamus on minuga nõus kui ütlen,et pole ju eriti mõtekas ostu kuulutust teha kui pole 100% kindel,et saan asja kohe ära osta kui tuleb pakkumine.Hind ei pea just täpne olema,võib ka mingis vahemikus olla. |
| 29.01.2008 at 19:29 |
|