| Poster |
Message |
P6tu |
Ford Econoline'i tuled.
Tervist siinsetele.
Seisab siis mul üks arvele võtmata ja ülevaatuseta 97' Econoline ja vaja nüüd ette valmistada auto.Olen uurinud ja puurinud aga ei saa kohe mitte päris täpselt asjale pihta,et kas sellele autole on vaja paigaldada esitiibadesse suunatuled või mitte ja kas nende kollaste gabariitidega peab midagi ette võtma või piisab merevaigukollastest pirnidest?
Pilt autost: Econoline |
| 24.02.2008 at 13:07 |
|
mart050 |
Ford Econoline'i tuled.
Enda ecol´l oli täpselt sama lahendus.ÜV vanad ei kobisenud midagi kui ülevaatusele läksin |
| 24.02.2008 at 13:40 |
|
P6tu |
Ford Econoline'i tuled.
quote: mart050: Enda ecol´l oli täpselt sama lahendus.ÜV vanad ei kobisenud midagi kui ülevaatusele läksin
Seega piisab vaid tagumiste tuledega tegelemisest?
|
| 24.02.2008 at 14:03 |
|
mart050 |
Ford Econoline'i tuled.
Jah,aga ei mäleta kas miki versioonil oli tagurdustuli tagatule sees?Kui jah siis sinna kollane pirn sisse,natuke elektrikut ja korras |
| 24.02.2008 at 14:23 |
|
antennimees
|
Ford Econoline'i tuled.
'97 aasta autol peavad kindlasti olema ees valged gabariidid taga kollased suunad ja udutuli. Küljesuundade kohta täpselt ei tea aga arvatavasti nõuavad. Seda juhul kui lähed autot ARK'i näitama ehk siis esmaülevaatusel. Kõigil tuledel sobib DOT tähis v.a. tagumisel udutulel peab olema ringis E miskise numbriga ja sellele lisaks ringist väljapool F täht (kontrollitakse) samamoodi peab küljesuunal olema ringist väljas kas number 5 või 6 .
| 24.02.2008 at 14:38 |
1 edit. Last edited 24.02.2008 at 14:39 by antennimees
|
P6tu |
Ford Econoline'i tuled.
quote: mart050: Jah,aga ei mäleta kas miki versioonil oli tagurdustuli tagatule sees?Kui jah siis sinna kollane pirn sisse,natuke elektrikut ja korras
Jah,on küll tagutulede sees.Seda ma juba tean aga mind huvitab rohkem see esitulede värk.
quote: antennimees: '97 aasta autol peavad kindlasti olema ees valged gabariidid taga kollased suunad ja udutuli. Küljesuundade kohta täpselt ei tea aga arvatavasti nõuavad. Seda juhul kui lähed autot ARK'i näitama ehk siis esmaülevaatusel. Kõigil tuledel sobib DOT tähis v.a. tagumisel udutulel peab olema ringis E miskise numbriga ja sellele lisaks ringist väljapool F täht (kontrollitakse) samamoodi peab küljesuunal olema ringist väljas kas number 5 või 6 .
Ei pea nagu.Mingid erandid on kus räägitakse ka merevaigukollastest pirnidest kui need gabariittuled ka külgedel ulatuvad ja nendes suunatuli sees on.Nagu Mart ütles,et ta pole esituledel miskit muutnud ja pole probleemi olnud.
|
| 24.02.2008 at 15:53 |
1 edit. Last edited 24.02.2008 at 15:54 by P6tu
|
kaedoo
|
Ford Econoline'i tuled.
kui nad asuvad esituledega ühises korpuses.oli vist.võimalus järgi vaadata arki kodulehelt,mootorsõidukitele esitavatest nõuetest |
| 24.02.2008 at 16:18 |
|
hunt
|
Ford Econoline'i tuled.
quote: kaedoo: kui nad asuvad esituledega ühises korpuses.oli vist.võimalus järgi vaadata arki kodulehelt,mootorsõidukitele esitavatest nõuetest
Äkki keegi teadja viitsib siia lingi kopeerida nendest tulede nõetest. Kooserdasin seal ARK kodulehel, mis ma kooserdasin - aga ei leidnud.
Endalgi teema varsti aktuaalne ...
| 24.02.2008 at 16:43 |
|
kaedoo
|
Ford Econoline'i tuled.
lähed arki lehele-õigusaktid-tehno-teine pealkiri ülevalt seal riigiteatajast kõik olemas,head lugemist :o) |
| 24.02.2008 at 16:51 |
1 edit. Last edited 24.02.2008 at 16:52 by kaedoo
|
hunt
|
Ford Econoline'i tuled.
quote: kaedoo: lähed arki lehele-õigusaktid-tehno-teine pealkiri ülevalt seal riigiteatajast kõik olemas,head lugemist :o)
Tähh, nüüd leidsin küll.
| 24.02.2008 at 17:39 |
|
antennimees
|
Ford Econoline'i tuled.
quote: P6tu: quote: mart050: Jah,aga ei mäleta kas miki versioonil oli tagurdustuli tagatule sees?Kui jah siis sinna kollane pirn sisse,natuke elektrikut ja korras
Jah,on küll tagutulede sees.Seda ma juba tean aga mind huvitab rohkem see esitulede värk.
quote: antennimees: '97 aasta autol peavad kindlasti olema ees valged gabariidid taga kollased suunad ja udutuli. Küljesuundade kohta täpselt ei tea aga arvatavasti nõuavad. Seda juhul kui lähed autot ARK'i näitama ehk siis esmaülevaatusel. Kõigil tuledel sobib DOT tähis v.a. tagumisel udutulel peab olema ringis E miskise numbriga ja sellele lisaks ringist väljapool F täht (kontrollitakse) samamoodi peab küljesuunal olema ringist väljas kas number 5 või 6 .
Ei pea nagu.Mingid erandid on kus räägitakse ka merevaigukollastest pirnidest kui need gabariittuled ka külgedel ulatuvad ja nendes suunatuli sees on.Nagu Mart ütles,et ta pole esituledel miskit muutnud ja pole probleemi olnud.
Mart käib ülevaatusel ja seal jah üldjuhul probleemi pole aga sul on vaja auto arvele saada ja selleks pead tegema nagu eelnevalt kirjutatud. Kui tahad aga mitu korda näitamas käia siis tee vähem. Ma olen ikka püüdnud ühe korraga läbi saada ja üldjuhul saab ka. Muidugi oleneb väga palju ülevaatajast, mõni laseb vähe lihtsamalt mõni peedistab mõttetute pisiasjadega ja mitte vähe.
| 24.02.2008 at 20:02 |
|
mart050 |
Ford Econoline'i tuled.
quote: antennimees: quote: P6tu: quote: mart050: Jah,aga ei mäleta kas miki versioonil oli tagurdustuli tagatule sees?Kui jah siis sinna kollane pirn sisse,natuke elektrikut ja korras
Mart käib ülevaatusel ja seal jah üldjuhul probleemi pole aga sul on vaja auto arvele saada ja selleks pead tegema nagu eelnevalt kirjutatud. Kui tahad aga mitu korda näitamas käia siis tee vähem. Ma olen ikka püüdnud ühe korraga läbi saada ja üldjuhul saab ka. Muidugi oleneb väga palju ülevaatajast, mõni laseb vähe lihtsamalt mõni peedistab mõttetute pisiasjadega ja mitte vähe.
Ma olen mõlemad enda eco´d ise arvele ka võtnud aga unustasin mainida,et minu omad olid väheke vanemad kuigi sama kerega,sellest see erinevus
Aga eks see ikka oleneb sellest ülevaatajast kah,kui tahab vaatab nii et kohe on vaadatud ja mõni vaatab lihtsalt natuke mööda |
| 24.02.2008 at 23:15 |
3 edits. Last edited 24.02.2008 at 23:16 by mart050
|