| Poster |
Message |
ramman |
4. gen. Camaro kütuseprobleem
Nimelt viga selline, et käivitades nö. tõmbab täis. Säde olemas ja kõik tundub nagu ok aga käima ei lähe, lubab. Ja kui käima saab siis algul puterdab ja kui hakkab korralikult käima siis maanteel kulutab u. 30 sajale. 15 liitriga 54km ei ole nagu mõistlik tulemus.
Ise asjast nii palju aru saanud, et katki nagu otseselt midagi pole aga kuskil on mingi anduriga arvatavasti jama, et nii palju bensiini peale annab. On kellelgi mingit sarnast probleemi esinenud? Kõik soovitused ja nõuanded on teretulnud.
Samas küsin kohe: kus saab Tartus teha antud isendile diagnostikat?
Mootor siis 5.7V8 LT1 |
| 21.09.2007 at 21:38 |
|
ramman |
Kas pole kellelgi kogemusi Tartus diagnostikaga? Kuhu soovitate pöörduda? |
| 22.09.2007 at 21:59 |
|
Ri-Q.
|
DIA ehk?
| 22.09.2007 at 22:29 |
|
peep
Moderator |
Optispark tõenäoliselt läbi. See ei pruugi veakoodi ka anda. |
| 23.09.2007 at 07:51 |
|
ramman |
Kui see nn. optispark läbi on siis mis suurusjärku ta hind jääb ja kui keeruline vahetada on?
|
| 23.09.2007 at 08:35 |
|
90Deville
|
Ma millegipärast lambist pakuks mootori temperatuuri(pritsele) anduri kala muidu.
| 23.09.2007 at 09:18 |
|
Vanaisa
Moderator |
quote: ramman: Kui see nn. optispark läbi on siis mis suurusjärku ta hind jääb ja kui keeruline vahetada on?
Optispark on LT1 mootori jagaja. Väga odav pole, kui terve jagaja vahetada.
http://www.noid.org/~muttvette/opti.html |
| 23.09.2007 at 09:33 |
|
anryo |
Mul on üks töökorras kuid kasutatud optispark üle.
| 23.09.2007 at 10:11 |
|
ramman |
Praegu kohe ostma ei hakka. Enne ikkagi igaks juhuks ddagnostikast läbi, saab ka muud asjad teada.
Kas on veel Tartus/lähiümbruses adekvaatseid diagnostika kohti peale diagnostikakeskuse?
Edit: ise kahtlustasin ka temperatuuri andurit. Kas on võimalik kuidagi koduste vahenditaega(lihtne kollane tester) kontrollida või on ikkagi vaja diagnostikasse viia? |
| 23.09.2007 at 10:16 |
1 edit. Last edited 23.09.2007 at 10:18 by ramman
|
Vanaisa
Moderator |
quote: ramman: ---Kas on võimalik kuidagi koduste vahenditaega(lihtne kollane tester) kontrollida või on ikkagi vaja diagnostikasse viia?
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=24036 |
| 23.09.2007 at 10:19 |
|
Maik
|
Optispark on ikkagi kõikide lt1 vigade ema enamvähem...
mina käisin sada ühendust ennem üle,kui viitsin vahetada jagajat ja auto käis nagu kulda ja käib siiani...
| 23.09.2007 at 12:08 |
1 edit. Last edited 23.09.2007 at 12:09 by Maik
|
ramman |
Tänud kõigie info eest. Kui kuivale maale saan, loodetavasti paari päeva pärast, siis hakkan täpsemalt uurima. |
| 23.09.2007 at 14:44 |
|
Vanaisa
Moderator |
quote: ramman: Tänud kõigie info eest. Kui kuivale maale saan, loodetavasti paari päeva pärast, siis hakkan täpsemalt uurima.
Ega need mootorid üldiselt meres ei töötagi hästi |
| 23.09.2007 at 15:06 |
|
ramman |
Nüüd siis kodus ja ei teagi mis masinal viga oli/on. Mingi hetk lihtsat hakkas käima ja asi ok. Aga esmaspäeval siis Tartusse diagnostikasse ikkagi, ehk on õnne vigane jupp üles leida ja asendada. |
| 07.10.2007 at 17:55 |
|
rrrr
|
Minul oli hiljuti selline kogemus muruniitjaga, et säde oli hea aga käima ei läinud ning küünla maha keeramisel selgus, et küünal täiesti märg. Viga oli selles, et puudus põlemiseks õhk ehk umbes õhufiltris.
Ka on tulnud kogeda seda, et autol maanteel tavapärase 10L asemel 40L/100km neelama hakkas. Viga oli siis umbes väljalaskes.
ja doonorid |
| 07.10.2007 at 21:11 |
|
ramman |
Vana teema jälle päevakorras. Viga ikka sama. Vennas on diagnostikat õppinud ja tegev selles valdkonnas ja ta arvas samti temp. anduri kala.
Kus see temperatuur andur asub LT1 mootoril? Ja mis hinnaklassi uus osa jääda võib?
quote: 90Deville: Ma millegipärast lambist pakuks mootori temperatuuri(pritsele) anduri kala muidu.
|
| 21.03.2008 at 22:22 |
|
Astro SS |
quote: ramman: Vana teema jälle päevakorras. Viga ikka sama. Vennas on diagnostikat õppinud ja tegev selles valdkonnas ja ta arvas samti temp. anduri kala.
Kus see temperatuur andur asub LT1 mootoril? Ja mis hinnaklassi uus osa jääda võib?
quote: 90Deville: Ma millegipärast lambist pakuks mootori temperatuuri(pritsele) anduri kala muidu.
Minu mälu järgi peaks temp andur olema vasakus plokikaanes kollektori all/vahel
| 21.03.2008 at 22:38 |
|
antennimees
|
quote: Astro SS: quote: ramman: Vana teema jälle päevakorras. Viga ikka sama. Vennas on diagnostikat õppinud ja tegev selles valdkonnas ja ta arvas samti temp. anduri kala.
Minu mälu järgi peaks temp andur olema vasakus plokikaanes kollektori all/vahel
See on see mis kellale annab infot aga aju oma asub veepumba korpuse sees otsaga ettepoole.
| 22.03.2008 at 01:33 |
|
Maik
|
Vaheta optispark ära , tõsi see eeldab veepumba mahavõttu ja jahutusvedeliku väikest väljavoolu,aga midagi pole teha.
Kui selle kohta netist natukenegi lugeda siis see võib praktiliselt KÕIKE teha ja mitte sellest märku kuidagi anda otseselt.
Maha tuleb śuht lihtsalt tegelt,aga kanalikoht´peaks ka olema. Ma ise ka ei eeldanud,et see viga on,aga näe.. ikka oli.
See mootori temp andur ei usu,et mõjutab eriti, ma võiks selle ilmselt lahti võtta ja ei muutuks tohutult midagi...
+ see ei seleta halvasti käimist samuti nii,et võid selle vea unustada !!!
Ahja, mul oli säde kadunud alguses, hiljem sai tinutatud ühendusi üle ja tekkis säde, aga käima see autot ikka ei pannud nii,et tee järeldused...
| 22.03.2008 at 10:41 |
3 edits. Last edited 22.03.2008 at 17:55 by Maik
|