| Poster |
Message |
Draakon |
Akuklemmide üleminekud , kust saada?
Küsimus selline, et kas kuskilt on saada ka _korralikke_ üleminekuid küljeklemmidega kaablitelt euroklemmidele. Lugu selline, et tuttava auto käivitub siis kui tahtmine tuleb ja viimasel ajal kadus tal tahtmine täielikult, viga sai otsitud, aku uus aga starterit taha ei võta (kõik muud tarvitid loomulikult töötavad). Üleminekud/klemmid olid väga korralikult kinni keeratud, uued, puhtad. Üleminekuid lahti võttes oli kõik kena ja puhas aga juba oli näha, et tinaplönnide vint laguneb, asjad vist ühekordseks kasutamiseks a la ning roppu vaeva sai nähtud et neid tagasi saada. Auto sai taas tiksuma kui sai peale kodus tagavaraks olev Delco küljeklemmidega originaalaku.
Siit ka küsimus, kas üleminekud ongi sellised #%&¤# tinaplönnid või on ka korralikumaid isendeid saada? Euroklemmidega akut proovi pärast laadides on laadimisvool üleminekutega/ilma ka erinev, seega need asjad ei kannata ikka absoluutselt kriitikat.
| 29.03.2008 at 07:49 |
|
Maik
|
Miks sa siis üleminekud juhtme poolt lahti võtsid ?
Mina võtan klemmid aku pealt lahti. Mul samuti euro aku peal.
Preagu saad asja vb korda ainult nii,et tinaga üle valades korralikuma ühenduse jaoks....
Ega neil usa akudel on samuti mingi tinavint seal sees nii,et ettevaatust ka seal!
| 29.03.2008 at 09:09 |
1 edit. Last edited 29.03.2008 at 09:10 by Maik
|
Draakon |
quote: Inferno: Miks sa siis üleminekud juhtme poolt lahti võtsid ?
Mina võtan klemmid aku pealt lahti. Mul samuti euro aku peal.
Preagu saad asja vb korda ainult nii,et tinaga üle valades korralikuma ühenduse jaoks....
Ega neil usa akudel on samuti mingi tinavint seal sees nii,et ettevaatust ka seal!
Nagu öeldud sai olid pisitarvitid olemas, aga starter ei võtnud ennast taha. Kõik oli küll _kõvasti_ kinni aga tolku polnud. Lahti võtsin puhastamiseks. Aku uus ning et veenduda ega aku mure pole sai otse üleminekute külge pandud laadija stardirežiimile, ka siis saime a la 1 klõpsu starterist. Originaalaku paigaldamisega polnud muret, poldid läksid otse, keeran alguses palja käega ikka. Loo moraal lihtsalt et a la läbi vahetükkide vool ei tahtnud minna ei uue aku, laadijaga ega ka kõike ropult pingutades. Viga lahenes koheselt Delco küljeklemmidega akuga.
| 29.03.2008 at 12:45 |
|
Stang-R
|
Lasnamäe Tööriistamarketis on kõikvõimalikke akuklemme, konkreeset küsimust ei oska kommentaarida.
| 29.03.2008 at 13:04 |
|
DevilDeVille
|
Varta müüjatel Kadaka teel on mingid vidinad igatahes riiulis. Hinda ja täpsemat olemust ei oska kammentaarida. Täpset aadressi ei tea, asub majade 44 ja 42 vahel, selline kollane väravaehitis, suured sildid küljes.
| 29.03.2008 at 18:42 |
|
|