| Poster |
Message |
Virko |
88a Town Car tagasillas õli vahetamine
Selline küsimus seoses tagasillas õli vahetamisega.Õliks soovitab valmistaja Ford hypoid gear lube(sellega segadust pole hüpoid-ülekandele sobiv õli) aga lisaks kästakse panna ka 4 oz. Friction modifierit, tehase tähistus C8AZ-19B546-A.Mis vedelik se on ?
Lisaks väidetakse et kõigil selle aasta town caridel siiski pole piiratud libisemisega difrit siis kuidas teha seda kindlaks kas mul on piiratud libisemisega difer või ei, tahaksin seda teha ennem kui tagasillal kaane maha kisun(Dodgel reetis seda kaane kinnituspoltide arv).
On kellelgi siinsetest kodanikest mulle infot anda
| 29.03.2008 at 21:31 |
|
creese
|
niipalju kui mina olen vanematel town car-ide tagasildasid lahti kiskund, pole neil ühelgi lsd diffrit olnud |
| 30.03.2008 at 05:22 |
|
Virko |
No autoga kaasas olev tehase kasutus ja hoolde juh. väidab et on mõlemat varianti.Seega usun et neid ka sellisel juhul valmistati mõlemat varianti.
| 30.03.2008 at 10:15 |
|
antennimees
|
Fordidel saab üldjuhul tagasilla teada uksepirka pealt. Muidugi kui nii vanal autol see alles on. Seal on sillakood ja selle järgi saab netist otsida, üks tabel on siin. Siin üks parem varjant just vanematele sõiduautodele.
| 30.03.2008 at 10:33 |
1 edit. Last edited 30.03.2008 at 11:00 by antennimees
|