register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : jeepi esisild  
Poster Message
kulgur
jeepi esisild
On ehk mõni kokku puutunud GC 95a. jeepi pooltelje otsade vahetusega?
Kui keerukas see ka on? Kas on võimalik see koduste vahenditega ise ära teha,
või parem siiski vastavas asutuses? Uurisin ka jeep.ru`st aga pagana tehnoloogiline
vene keel veidi nõrk. Kui mõni teist on asja "näinud",teinud andke teada.
30.03.2008 at 20:44
90Deville

jeepi esisild
Vöta lihtsalt kätte ja tee ära, midagi keerulist seal ei ole. Laagrirumm on tagant poolt poltidega kinni, need lahti keerata, laager eemaldada ja pooltelg tuleb tömmates välja.
Siis lähed sellega töölaua peale ja vahetad otsa ära. Ma mingi pool aastat tagasi vahetasin seda kaitsekummi otsal, sama töö pmtselt. Vist meenub et laagri kättesaamiseks oli vaja kindlasti ntx pooletollist padrunit vms, enam nii täpselt ei mäleta ka. Igatahes midagi kosmiliselt rasket ei olnud.

30.03.2008 at 20:55
Timo

jeepi esisild
nii lihtne ta ongi jah, pole vaja isegi sarniiridega jamada. sadul maha, siis laagri poldid lahti ja käes ta ongi. laagri poltidega võib ainult jama tulla, sest tavaliselt need sigakinni roostetanud ja pead ka ära roostetanud. vaja on 13 leht võtit, silmust siis, sest minumeelest padruniga ligi ei pääsenud, või ei olnud mul parasjagu 12 kant padrunit, sest poldipea torx on. ja siis tulebki koos poolteljega välja. asi iseenesest peaks igaühele jõukohane olema, midagi keerulist ei ole, ainult see va poldijama. küsin kohe ka seda, palju pooltelje ots maksis.

edit: asoo ja pooltelje otsamutter keera lahti enne, kui ratta alt võtad, palju mugavam ja ohutum.

31.03.2008 at 08:05 1 edit. Last edited 31.03.2008 at 08:07 by Timo
kulgur
jeepi esisild
küsin kohe ka seda, palju pooltelje ots maksis.

edit: asoo ja pooltelje otsamutter keera lahti enne, kui ratta alt võtad, palju mugavam ja ohutum.

Meie meerika auto(pärnu) alles otsib kataloogi, niiet hinda ei oska veel öelda.

Ja nad väitsid mulle, et pooltelje otsi ei saa eraldi vaid koos poolteljega, kas siis muutub ka töö meetod.
Kuidas see pooltelg ka sillast välja tuleb?
03.04.2008 at 21:30
90Deville

jeepi esisild
Loe uuesti mu esimest posti, seal on see üsna selgelt kirjas. Aga see peaks küll bs olema et otsa eraldi ei saa.

03.04.2008 at 21:44
tqhq.ee foorum : Hooldus ja remont : jeepi esisild  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2026. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.